NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara
NU le pasa !
Forza Marlene...
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Buna seara,
nu stiu cine sunteti, dar va pot spune ca petitiile conteaza ca mijloc de informare a celor interesati de subiectul propus (vezi multele petitii).
Nu este o campanie (?) si nu vizez acest post, oricum cei care ma calomniaza au mai multa putere.
Daca puteti sa ne indicati modalitati concrete de rezolvare, va rog sa le indicati.
Daca cunoasteti legislatia specifica din invatamint, va puteti da seama ca este ilegal ce ce intimpla. Si profund nedrept.
Noi am solicitat un alt spatiu, ce apartine MECTS, in care sa ne putem muta (fostul liceu UMT la care se poate elibera cladirea, mai ales ca a fost comasat sau alte spatii libere din oras care sunt cunoscute de reprezentantii ISJ).
Re: Re: sorin
pretene sunt la etc plin din loga,moisil...ptr admiterea e matematica...daca ar fi admiterea vreo materie specifica telecomunicatiilor sau din electronica.....nu cred ca ai vedea atatia matematicieni acolo....si oricum..am terminat posta si am vrut la etc...nestiind algebra bine am nimerit la et....dar credema ca stiu lume din moisil care nu a terminat nici ET-ul damai etc.....a si lucrez in acelasi domeniu cu absolventii de etc...fara a fi vreo diferenta...si asta datorita in mare parte si liceului de posta...unde daca iti place electronica cat de cat...se prinde ceva
demisia
sa incepem o petitie in care sa cerem demisia directoarei Huzoiu si a directorului adjunct Andonie de la liceul Posta si Telecomunicatii, deoarece azi am ajuns la concluzia ca cei doi nu reprezinta interesele scolii asa cum ar fi fost normal
| This discussion has been closed. |