NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara
Conducerea sa mai profite de ultimele zile fara elevi in scoala !Bine zis ! Nu mai e mult ....
o mana de elevi din a XI-a
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Tu spuneai ca Traim si Romania si asta ne ocupa tot timpul , iar eu spun ca Traim in Romania si asta nu mai e de mult o scuza !
Hei, voi mai tineti minte cand e alarma de incendiu(simulare) si toata straduta din fata scolii e plina de elevi , haideti ca in fiecare zi 10 minute de la 8 la 8:10 sa sa stam in strada si sa strigam, sa protestam pentru ca noi vrem sa ramanem in liceul nostru. Pentru care apropo am completat o foaie de admitere ( in clasa a 8-a) in care spuneam ca vreau sa port roba de absolvent in fata cladirii Postelor ci nu stiu eu unde la CFR.
Vreau ca acest liceu sa ramana acolo unde este!
Da asta e parerea mea si voi lupta pentru ea. Doamna Udrescu, aveti un aliat .
Botezatu Dorin cls a XI-a D Posta si Telecomunicatii ( inca Posta si Telecomunicatii)
PS : Da , m-am semnat cu nume si prenume .
Ar fi in regula incercarea de a salva Grupul Scolar CFR prin comasarea cu Grupul Scolar de Telecomunicatii prin absorbtia celui mai slab de catre cel mai bun, in niciun caz invers !!! Sediul entitatii nou create este o discutie ulterioara .
Deoarece , in fata nu ii pot spune doamnei Huzoiu , macar pe forum .
La orele de ISOTIRE cand ne vorbea de OMENIE si RESPECT se referea doar ca noi sa respectam aceste principii funadmentale .. cum le zicea ea ..?!
Deh .. un elev din XI -A
N U P L E C A M !!!
Re:
Cum sa nu ai unde sa te angajezi? Pai numai romtelecom si alcatel exista? Tu ai terminat liceul ala ca sa stii ce se invata acolo? Iti zic eu, dupa aia poti linistit sa urmezi o politehnica si sa te angajezi oriunde vrei. Nu neaparat doar la privat!
Re: Re:
Fiti uniti! Nimeni nu o sa poata sa va controleze, ameninte sau manipuleze atata timp cat sunteti uniti! Noi fostii elevi de la Liceul de Posta si Telecomunicatii va sustinem si o sa iesim cu voi in strada in cazul in care este nevoie!
.
multumiri pentru sustinere
Va multumesc tuturor pentru sprijin, incurajari si amintirile frumoase.
Nu vreau sa reamintesc cuvintele intelepte ale Regelui Ferdinand I ca, nu zidurile fac o scoala ci spiritul ei.
Voi sunteti spiritul acestei scoli, care daca prea multe nu v-a dat, macar v-a spus sa credeti in solidaritate, omenie, onestitate, adevar pentru ca ... pentru ca acestea exista in oamenii nestiuti, de linga voi.
Poate ca pentru altii aceasta petitie nu inseamna nimic, pentru noi cei care am ramas, inseamna TOTUL, inseamna oamenii care iubesc si sustin scoala, inseamna prietenii care desi nu cunosc scoala stiu ca ne pot ajuta, semnind petitia, inseamna SOLIDARITATE, inseamna ca nu sintem SINGURI.
Sunt fosta eleva a acestui liceu. Va sustin. Nu va lasati.
| This discussion has been closed. |