Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
Base - sa primeasca ce merita ...
Unde?
romani trezitiva la realitate
Re: iubesc romania nu coruptia din ea
dar oare cati bani a furat din sistem ??? puneti si intrebarea asta
Nu prin desfiintarea sistemului SMURD se obtine performanta in sistemul sanitar din Romania...ci prin investitii si interes din partea tuturor atat a celor de la conducere cat si acelor care sunt in domeniu...
VA multumesc mult domnule Raed Arafat pt ceea ce ati facut in aceasta tara...Tot respectul.
Re:
Si totusi unde scrie ca va fi desfiintat SMURD? Mie imi pare manipulare grosolana rau de tot...
Re:
Omule,esti normal ??? Doamne iarta-ma,cred ca iti fileaza o lampa..."JIDANI,JIDOVITI,LICHELE SIONISTE",unde dai si unde crapa...
"Treziti-va frati Crestini...Zdrobiti-le oasele pana nu o sa va ucida ei pe voi...Ori voi-ori ei (lichelele sioniste)..."
Si la urma,culmea..."Cu ganduri de bine" ! Ale dracului ganduri de bine !
Nu esti un agramat,ai probabil ceva scoala...oi fi vreo fosila legionara careia, orice moment de tensiune cu care se confrunta poporul roman ii aprinde beculetul rosu al urii xenofobe si incepe sa debiteze aberatii...
Pacat ca pentru boala ta nu se poate chema SMURD-ul,ei nu se ocupa cu camasile de forta...
Re:
Buna ideea cu scaunul electric...Numai ca daca ne-am apuca sa-l folosim pentru toate lichelele am produce probabil o pana de curent in toata tara !
| This discussion has been closed. |