Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Alt OM

#51

2011-12-28 23:24

Emi vorbim despre acelasi basescu care a desfiintat spitalele si mor oamenii pe drum pana la cel mai apropiat spital? Vorbim despre acelasi Basescu cu mafia lui portocalie care a taiat salariile medicilor? Vorbim despre aceiasi particulari care in momentul de fata iti fac un set de analize, iesi sanatos tun si mori peste 2 luni de zile? Da, dragule la particulari se intampla asta. Ce vrei mataluta mai exact, sa murim mai repede ca ne incapatanam sa luam o pensie? Mai nou Pirpiliu a trecut la ucisul babutelor nevinovate care, dupa ce li s-au taiat pensiile, au ajuns pe strada sa cerseasca un colt de paine. Le amendeaza pe aceste amarate daca primesc un leu de pomana sau un colt de paine. RUSINE tuturor psihopatilor portocalii care vor intra peste noi sa ne ucida direct in case. NU VA MAI SATURA DUMNEZEU! O sa va ingropati in bani. Apropos cine nu stie copmaniile de stat vor fi date pe nimic, mai ales companiile de interes strategic pentru Romania si sa vedeti ce distractiv este pentru ca inainte de a le da pe nimic, vor da multi bani unor agentii de recrutare cel mai probabil portocalii
cititi OUG 109/2011 sa vedeti cum se mai fura in Romania! or fi multi prosti pe lumea asta, dar in jur de 70% dintre romani se trezesc binisor la realitate! nu mai incercati sa ne manipulati cu tampenii ca nu mai merge!
Emi

#52

2011-12-28 23:34

Problema este ca nu prea intelegeti despre ce este vorba in aceasta petitie. Sa semnam, sa nu se desfiinteze SMURD-ul. PUNCT. SMURD-ul nu se desfiinteaza, dar asta nu inseamna ca Domnu Presedinte nu face prostii si vine cu niste decizii aberante. NU sunt de acord cu ceea ce se intampla in tara asta. Dupa cum ati citit, lucrezi si eu in domeniul de sanatate. Incerc din rasputeri sa traiesc din salariul medicului "apreciat" in aceasta tara si sa-i ofer familiei mele limita nivelului de trai decent - si sunt zile cand pur si simplu nu pot! Dar aceasra petite nu a fost pornit pentru vota pro sau contra presedintelui, la acesta am referat in comentariul anterior.

Urgente private

#53 Intrebare democratica!

2011-12-29 02:26

Sunt un afacerist bine intentionat....si cu bani! Imi cumpar doua ambulante ultradotate si angajez cativa medici de urgenta, asistente si ambulantieri si fac echipaje de urgenta. Trec prin furcile caudine impuse de omologarile MS si sunt acredita ca furnizor de servicii de medicina in prespital....fac contract cu CAS pentru serviciile medicale...vine o solicitare prin 112 si echipajele ambulantei sau smurd nu sunt disponibile....credeti ca ambulante mele nu ar fi bune atunci? credeti ca nu sunt legi care ma obliga la urgentele majore sa nu cer abonament sau cotizatie. De la anul se introduce coplata si taxarea pacientilor care solicita ambulantele de stat la nonurgente. Credeti ca eu ca si privat nu pot face acest lucru, ca si privat, si nu il pot face chiar mai bine, aducand chiar ecografe sau analizatoare de sange la domiciliu. De unde naiba ati inteles ca SMURD-ul se desfiinteaza....s-a dat exemplu ca SMURDUL a pornit de la o mana de oameni cu o initiativa PRIVATA care a ajuns a sa fie nationala si de stat. Mie ca privat, un stat democratic, de ce nu imi acorda aceeasi sansa?

Musafir

#54

2011-12-29 03:27

In nici un caz nu sunt de acordi ca banii cetatenilor din tara sa fie luat iarasi pentru proiecte, care sunt deja existente si functioneaza extraordinar (si oare cati bani aduce buisnissul asta la politicieni?). As-i vrea sa pomenesc, ca S.M.U.R.D.-ul ajuta si la stundentii care invata sa fie asistente medicale, eu personal am lucrat la S.M.U.R.D. si am invatat foarte mult si am legat prietenii pe viata cu colegii. La S.M.U.R.D. am fost tratat si pacient (epilepsie grava), a facut un lucru extraordinar. Tata a trait mai mult cu un pic multumita S.M.U.R.D.-ului.Ambulanta normala a ajuns dupa 45 de minute...cand noi am fost deja la S.M.U.R.D. cu tata; deci nu ma leg alte comentarii ca faptele vorbesc de la sine.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2011-12-29 03:43


RASPUNS DEMOCRATIC

#56 Re: Intrebare democratica!

2011-12-29 03:46

#53: Urgente private - Intrebare democratica!

Eu cred ca nu are nici o legatura buisnissul privat, cu serviciul de ambulanta de stat. Daca Dumneavoastra vreti sa faceti o echipa medicala de urenta cu doua ambulante, medici... etc... atunci mergeti, registrati firma... ma intreb cat va plati pensionarul pt. Dn.-voastra, pentru serviciului acordat? Eu cred ca nu prea au bani... stiu, si si Dn.-voastra stiti. Daca lucrati, si faceti contract cu CNAS-ul si E.H.I.C.-ul (European Health Insurance Card [fosta formula E111]) atunci nu o sa va plateasca atat dupa CNAS-ul pensioanarului incat sa merita sa-l faceti. Pentru ca CNAS-ul are conditii in cea ce priveste plata serviciului acordat, si aici ma refer la conditii de asigurare de sanatate de stat! Deci tot statul va plateste, dar nu merita... credeti-ma... uitativa, Arafat a ales drumul statului mai intai... a fost rejectat... si a rugat cetatenii sa ajute... oameni au ajutat si sunt multumiti cu serviciul acordat de catre SMURD. Daca decideti sa faceti un astfel de business, va recomand ca sa faceti mai bine contract cu SMURDUL (pentru ca aveti dreptul intru-n stat democratic si liber) si mai bine lucrati pentru sanatatea cetatenilor si cetatenii os sa recompenseze cu donatii... Ganditi-va ori lucrati pentru stat, si pentru businissul actual al presedintelui ori lucrati pentru telul cu care at-u inregistart SRL-ul privat de ambulanta si Urgenta on IN Cooperare cu S.M.U.R.D.? Un an nou fericit, si sanatos va doresc tuturor. Sanatate sa avem restul se poate cumpara ;-).


Musafir

#57 Desfintare SMURD

2011-12-29 07:57

Sunt unul din voluntarii care au pus bazele SMURD. Acest serviciu are la baza pasiunea si dedicatia multor persoane care si-au sacrificat timpul si de multe ori banii pentru a face ceva din pasiune. Nu va putea fii desfintat dar va putea fii pus incet pe linie moarta. Petitia nu ajuta mult, ceea ce va ajuta daca va fii nevoie este ca noi medicii, asistentii, studentii si restul personalului medical sa putem lupta uniti pentru protejarea acestui serviciu.

Musafir

#58

2011-12-29 08:45

bineinteles ca nu vreau sa se desfiinteze SMURD pentru ca s-a muncit mult...foarte mult ca acest serviciu sa functioneze...si functioneaza.

Musafir

#59

2011-12-29 09:25

Sa nu lasam desfintarea a tot ce este bun in tara aceasta

Musafir

#60

2011-12-29 09:36

Cum sa sustii SMURDUL ?? Decat sa iti vina un asa zis paramedic care este defapt un pompier cu bls si als facut poate si un curs de traume(in stainatate paramedicul este un asistent instruit special) care a urmat cursuri timp de 4 saptamani mai bine lasa..Decat sa angajeze paramedici mai bine ar angaja asistenti pentru b1/b2.Masinile cu medici (tip C) le sustin pentru smurd restu cu pompieri NU le-as sustine niciodata.Acum veniti in casele oamenilor pentru ce?Sa iti transportati la spital ? Glumiti ... cate cazuri nu primeste ambulanta din cauza ca se trimit paramedici la adresa, cati oameni mor ca nu primesc ajutor de specialitate si primesc prim ajutor de la pompieri ..

Musafir

#61

2011-12-29 09:41

Doamne Fereste sa se intample asta!!!

Musafir

#62

2011-12-29 09:48

Sunt de parere ca SMURD nu poate fi desfinat este primul lucru bun care a fost realizat in Romania dupa anul `89 a fost nevoie de un strin ca sa-l faca pt ca noi nu suntem in stare

Musafir

#63

2011-12-29 09:50

nu se poate desfiinta aceasta institutie....

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2011-12-29 10:09


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2011-12-29 10:10



Musafir

#66

2011-12-29 10:34

Daca astia ajung sa vrea sa desfinteze smurd-ul atunci am ajuns cel mai naspa stat din lume ever!!! Cum plm ma frate..

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2011-12-29 10:34



Musafir

#68

2011-12-29 10:45

Am priteni foarte competenti,carelucreaza la SMURD TARGU MURES,de la prima caramida pusa la infiintare si in consecinta cred cu tarie ca ar fi PACAT sa se iroseasca o munca de o viata in slujba salvarii vietii oamenilor,pentru faptul ca unii cacanari s-au trezit pe la pranz cu fata la cearceaf si cu o idee-singura de fapt,in capul lui sec.Eu pesonal si familia mea am fost tratati la Smurd si nu am decat cuvinte de multumire,pentru cei de acolo si daca trebuie voi sustine cele spuse chiiar si in strada.FORTA SMURDUL SI LA MULTI ANI!

Musafir

#69

2011-12-29 10:54

Ar trebui sa le fie rusine! Nu au avut nici o contributie la infiintarea SMURD!Oare Dr.Arafat ce pazeste acolo sus?

Musafir

#70

2011-12-29 11:08

Desfiintarea SMURD ar fi cea mai mare prostie facuta in ultimii 10 ani!! Copiii nostri au o sansa la viata cu adevarat prin SMURD. De ce sa desfintam ceva ce e cladit si inca foarte bine?? Ceva ce ne face extraordinar de bine? DE ce sa ucidem o sansa reala la viata in caz de nevoie?? Chiar am ajuns un popor atat de neghiob?? Sa acceptam orice?

Musafir

#71

2011-12-29 11:13

copii vostrii au sansa la viata cand iti vine un pompier la usa care nu stie nimic ?

Musafir

#72

2011-12-29 11:26

De ce totdeauna ceva ce merge bine trebuie distrus in tara asta ??? Gasiti o alta solutie domnilor parlamentari !!!

Musafir

#73 idioti !!

2011-12-29 13:14

datorita celor de la SMURD sunt astaziin picioare dupa un accident rutier!nici nu vreau sa aud aberatiile astea ....Incep sa-mi urasc tara ...

Musafir

#74

2011-12-29 13:27

Alta tampenie, asta cu desfiintarea SMURD, alaturi de multe altele...

Musafir

#75

2011-12-29 13:30

Nu stricati ce este functional!