Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
Imi doresc, sa nu fie distrus, ce a mai ramas bun si functional in tara asta! Circuland pe soselele noastre, am vazut interventia echipelor SMURD, rapid si cu profesionalitate. Interveneau, fara sa aleaga, daca erai sarac sau bogat.
Daca, celor care ne conduc, nu le mai pasa de viata noastra, trebuie sa actionam, sa nu mai asistam pasiv la actiunile lor.
vor sa-l distruga pt interesele lor.
nici SMURD-ul nu o mai poate salva!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: incomplet
Ar fi minunat sa se tina seama de parerea celor multi. Din pacate, desi imi aduc aportul dupa puterile mele umile, sunt foarte sceptica! Ideal ar fi sa ne spunem raspicat punctul de vedere si prin altfel de manifestari, nu numai prin petitii. E un pas mic de care mai marii ce ne conduc nici macar nu tin seama! E foarte buna initiativa cu mitingul, dar nu ajunge! Si la Cluj au iesit studentii, dar... Pacat ca oamenii care fac lucruri bune sunt siliti sa se retraga! Natiune TREZESTE-TE!
de ce nu iesim sa protestam impotriva lui zeus, boc in toata tara dar fara dansul pinguinului pentru a putea sa fim luati in considerare?
Re:
Munca unor oameni extraordinari , dedicați trup și suflet salvării de vieți, decimată de ambițiile unui sistem politic malign. Sper ca până în toamnă să fie deja descoperit medicamentul minune pentru tratarea acestei ”boli”.
| This discussion has been closed. |