VECHIUL SPITAL DIN URZICENI = CAMIN PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE


Musafir

#1

2011-11-28 23:15

hai sa facem ceva bun pentru orasul nostru

Musafir

#2

2011-11-30 18:02

Nu ma astept sa serveasca la ceva, dar sunt solidar cu cauza. Mult noroc prieteni!

Musafir

#3 O MINCIUNA

2011-11-30 21:36

Aceasta petitie este o prostie, deodata cu ideea in sine. Aici e mai mult decat ceea ce pare a fi la o prima impresie.
Sunt deja 3 astfel de camine in judet cu destule locuri libere, mai mult decat suficiente pt batrani.
Partea cu fondurile europene este deasemenea o minciuna.
In plus de asta nu este usor sa intretii o unitate medico-sociala, aceasta intretinere necesita fonduri serioase, ce vor fi suportate de noi bineinteles.
ESTE O MINCIUNA
Se are in vedere construirea unui bloc ANL. Este ideal, tinerii au nevoie de asa ceva,
si noi de ei.
Respingeti acesta idee si nu va lasati pacaliti de vorbele frumoase in care acesti oameni au imbracat o asemenea escrocherie.
SPUNETI NU mentinerii unei vechi locatii ce necesita mari investitii.
SPUNETI DA unui ajutor dat tinerilor ce reprezinta viitorul orasului, viitorul nostru.

Asociatia Urziceniul Tau/ Av. George Iulian Dinu

#4

2011-12-01 00:10

Cel care afirmi ca acest proiect este o minciuna, de ce nu îți declini și identitatea? In afara de faptul ca ai repetat cuvantul minciuna si prostie,nu ai adus nici un argument pertinent și nu ne-ai convins cu absolut nimic. Noi am facut o propunere, benefica orasului, care in plus creeaza si locuri de munca. Tu ai arătat ca se doreste construirea unui bloc ANL. Te intrebam: de unde bani în condițiile în care ANL-ul nu a mai construit nimic în ultimii 4 ani și nu a reusit sa termine nici macar proiectele incepute in tara si in Bucuresti? In Urziceni tinerii au nevoie de locuri de munca, iar locuinte se gasesc din belsug la preturi mult mai mici decat cele la care au fost evaluate apartamentele din singurul bloc ANL din oras. Tinerii din oras au ajuns sa plece si nici nu vor sa se mai uite inapoi, tocmai pentru ca persoane precum cele care emit ineptii precum cele sustinute de tine au acaparat decizia si cred ca numai interesul lor particular este prioritar, iar binele public este doar o utopie. Am mai spus-o si o repetam, aceasta veche locatie are valoarea de 1 milion de euro. O punem la pamant si nu se stie daca se va construi ceva in loc. Autoritatea locala a afirmat public ca doreste doar demolarea vechii locatii si nu a afirmat niciodata ca ar dori construirea unui bloc de locuinte. De altfel, itrebat fiind, actualul primar a spus ca nu are nici un proiect in legatura cu aceasta locatie, ci doreste doar demolarea. Interesul ascuns, nedeclarat evident de actualul primar, dar devualat de apropiatii lui, este de a demola si parcela terenul ramas astfel liber in 5 sau 6 locuri, care vor fi vandute pentru constructia de locuinte. In consecinta, urmand logica „mincinosului” de mai sus vor avea de profitat 5 sau 6 „tineri” din oras. Pe viitor, daca mai veniti cu astfel de opinii, macar aveti bunul simt si argumentati-le, cu trimitere la fapte si proiecte concrete. Noi am pus pe masa autorității locale un proiect viabil și documentat. Voi? Vă opuneti doar din interes!
un batrin atit de simplu dupa vorba...

#5

2011-12-01 08:55

din comentariile anterioare se trag,evident citeva concluzii mai mult decit interesante: 1.cladirea fostuluispital ar putea fi demolata.Si? recomand ""conservatorilor ""sa citeasca si,bineinteles sa ne afiseze si noua,care sint normele europene privind cladirile dezafectate in care s-au desfasurat activitati cu risc ridicat de infectare,cu specific sanitar; 2.nu a afirmat nici un oficial al primariei ca acolo vor fi construite case,vile ....este o speculatie""pe surse"" ,adica pe anonimi.Iata cum anonimii pot fi agreati-vezi ""sursele"" si anonimii care semneaza petitia-sau dezagreati si aproape comunist infierati-comentatorul cu nr3 si,mai mult ca sigur,subsemnatul; . 3.din cite stim,de vreo 20 de ani,hotaririle in Consiliul local se iau de catre consilierii alesi tot de noi.S-a schimbat administratia locala intr-o dictatura personala a primarului? 4.dupa cum spune comentatorul cu nr 3 in judet sint suficiente case de batrini.Atunci cine are interes sa mai faca una si sa foloseasca pensiile amaritilor?Pentru ca niste surse mi-au ""devUalat""ca ei ar vrea sa faca strand.
PE CURIND!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2011-12-01 21:47


Asociatia Urziceniul Tau/ Av. George Iulian Dinu

#7

2011-12-01 21:50

Este corect, din graba am scris „devualat” in loc de „devoalat”. Îmi recunosc greseala, neintentionata, de altfel. Cu celelalte afirmatii, exprimate de dumneavoastra, insa nu pot fi de acord. Din punctul meu de vedere, de ceva timp suntem condusi de o adunatura de caraghiosi, denumiti „consilieri locali”, manipulati de un analfabet cu diploma, denumit primar. Din aceasta cauza acest oras a ajuns, unde a ajuns. În județ nu sunt suficiente camine pentru persoane varstnice. Cu o minima documentare, ați fi constatat ca centrul de la Slobozia are o capacitate de 140 de locuri, centrul de la Balaciu o capacitate de 80 de locuri, iar la Fierbinti centrul are o capacitate de 50 de locuri, toate aceste locatii fiind OCUPATE ÎN ÎNTREGIME. Mai mult, centrul de la Slobozia a beneficiat de sprijin financiar de la Fundatia „Dimitrie Sturza” in suma de 250.000 de euro, iar printr-un proiect finantat de U.E. (fonduri nerambursabile de 600.000 euro) si-au modernizat capacitatea de cazare. Iata ca eu aduc argumente in sprijinul acestui proiect. Dumneavoastra ce propuneti?

Musafir

#8 Re:

2011-12-01 22:47

#5: un batrin atit de simplu dupa vorba... -

Care este diferenta intre un civil si un militar? Civilul poate fi militarizat, pe cand militarul nu poate fi civilizat!

Dana Zaletchi

#9 Re: O MINCIUNA

2011-12-01 22:55

#3: - O MINCIUNA

Buna seara. Din cite stiu eu,apartamentele din blocurile ANL   au fost date tot pe ochi frumosi,cine sta acolo? Plus ca sunt minarii pt a fi cumparate la niste preturi modice...

Pe de alta parte,stati linistiti , cit de curind spitalele se vor privatiza...atunci cine le mai maninca banii batrinilor?

De unde a aparut ideea asta cu blocul ANL peste noapte? Proiecte nu exista...

Fonduri de unde?

 

Dana Zaletchi

#10 Re:

2011-12-02 00:01

#5: un batrin atit de simplu dupa vorba... -

"cu risc ridicat de infectare"..????mda, la medicina si la fotbal se pricepe tot romanul...


Musafir

#11

2011-12-08 10:06

am semnat pt un loc al meu in viitor

Musafir

#12

2011-12-08 10:06

sa imi opriti si mie un loc la camin.

Musafir

#13

2011-12-08 12:32

De ce sa distrugem daca se poate realiza ceva?

Musafir

#14

2011-12-13 23:30

nu inteleg de ce trebuie daramata o cladire care , daca nu ma insel , in anul 2005 a fost renovata la modul cel mai serios si efectiv o gramada de bani au fost bagati acolo.
sunt oripilata de cum a fost intretinut acest spital de atunci si pana anul trecut cand, printr-o nefericita intamplare , am ajuns in acel spital.
tone de gresie si faianta , tone de instalatii termice - ce s-a mai recuperat? si mai ales , pentru ce s-a facut acea investitie ?

Musafir

#15

2011-12-23 22:37

imi doresc ca sa semneze cat mai multe peroane aceasta petitie, cred ca batraneyile ni le vom petrece in astfel de camine, deci , haideti sa ajutam si noi asa cum putem

Musafir

#16

2013-02-11 11:57

Salut initiativa si sper din suflet sa obtineti si fondurile. Sa nu uitam ca vom imbatrani cu totii, cum viitorul copiilor nostri este asa incert, marea lor majoritatea alegand o alta tara , sa ne ingrijim din vreme ca sa aiba si cei ajunsi la 70-80 ani un sprijin la..finalul calatoriei. Sustin initiativa mai ales ca sunt de fel din judet.

Musafir

#17

2013-02-11 22:03

Citind comentariile anterioare , raman surprinsa de superficialitatea unora. Initiativa este in fapt foarte buna, la toate asezamintele pentru batrani e o lunga lista de asteptare, nu cred ca in Ialomita lucrurile stau altfel. De fel sunt din Fierbinti, acolo locurile sunt ocupate, nici vorba de exces de locuri daca ati obtine fonduri. Va doresc susces.
Marci

#18

2013-04-29 11:35

Salut aceasta initiativa si va doresc multa bafta in finalizarea proiectului! Urziceni-ul chiar are nevoie de un astfel de camin.

Musafir

#19 Re:

2020-04-22 21:01

#2: -