Respectarea DREPTURILOR copiilor cu ALERGII alimentare
Intampinam aceiasi problema
Buna seara ,De o saptamana ne confruntăm cu o alergie puternica,a inceput cu stări de greata,varsaturi si dureri abdominale ,iar in câteva zile s-a finalizat cu ochi unflati si pete pe piele mari si băiețelul nostru acuză mancarimi puternice.Am umblat 2 nopti cu copilul si nici un spital sau clinica nu a putut sa ne faca o analiza concreta său sa ne spuna ce este de fapt.Intr-un final am fost internati la spitalul Elias ,unde ne-a stabilizat si ne-a recomandat un regim strict.Acum urmează investigație ,testele panel si zilele si nopțile în care ma gandesc .MAINE CE SA II DAU SA MĂNÂNCE???Am semnat petitia.
Am semnat aceasta petiție deoarece si eu la randul meu sunt alergică la diferite medicamente si am tot timpul la mine o trusa de urgentă. Am un băietel de 4 ani care suferă de alergii respiratorii si dermatita atopica si mi-aș dori ca lucrurile sa se îndrepte in tara noastră in aceasta privința!
Susțin aceasta petiție !
Re: Intampinam aceiasi problema
#29: - Intampinam aceiasi problema
mda. triiiist.
Pentru ca mi se pare corecta si trebuie facut ceva pentru copii nostri care sufera de alergii....alergiile duc la complicati si trebuie privite cu mai mult interes din partea medicilor si a oamenilor care nu se confrunta cu astfel de probleme.In Romania 9 din 10 copii sufera de tot felul de alergii....mai nou la ibuprofen!!!!!
Nepotelul meu Andrei, 2 ani si 4 luni, are alergie la gluten, lapte , oua. Este copilul fiicei mele. Nu l-a primit la nici o cresa sau gradinita, pentru ca nu au personal care sa-l supravegheze sa manance numai din cutiuta adusa de acasa. Analizele medicale se fac atat in tara cat si in Germania, pe banii parintilor. Alimentatia copilului este limitata si foarte scumpa. Parintii si familia traiesc o continua stare de stres si frustare. Este adevarat tot ce s-a scris in aceasta petitie !
| This discussion has been closed. |
Sunt bunica unui copil cu astfel de probleme. Ma doare ca acesti copii stau numai sub supravegherea parintilor din cauza problemelor de sanatate. Ei nu sunt ca alti copii sa plece la bunici macar in wk-enduri, nu vorbim de vacante. Toate aceste probleme sunt reale. E o greutate foarte mare pe umerii parintilor a caror viata este grav afectata.