!!!! OPRITI Proiectul de OM care propune împușcarea a 1691 de animale!!!!


Musafir

#2026

2016-10-12 18:30

Este o unica INSTANTA cu drept de viata si de moarte...suntem creaturi si noi, ca si animalele, care ne-au fost date pentru a le stapani, nu pentru a le ucide! iar pentru a le stapani, avem tot de la CREATOR lasate inteligenta, morala, respectul...ne lasam condusi de spiritul raului ce bantuie liber... nu vedem, nu intelegem, dar consecintele alegerilor noastre ne vor ajunge din urma...

Musafir

#2027

2016-10-12 19:05

Pt niste suflete nevinovate.

Musafir

#2028

2016-10-12 19:10

Opriti nedreptatea din Romania pentru aceste fiinte nevinovate daca ele nu ne afecteaza viata noi de ce sa le o luam pe a lor.

Musafir

#2029

2016-10-12 20:53

Animalele sunt atat de minunate si oamenii ar trebui sa fie mai buni ,mai înțelegători . Nici un animal nu merita sa fie rănit ,si nici omorat,deoarece sunt atat de iubitoare si speciale! Oamenii nu ar trebui sa distrugă totul in jurul lor!

Musafir

#2030

2016-10-13 09:18

N-am decat sa le transmit facatorilor proiectului: ,,Cine va da dreptul sa luati vieti? Interesele care stau in spatele propunerii vs?Criminalilor! ”

Musafir

#2031

2016-10-13 10:07

Pentru ca omoram prea usor comorile Romaniei!!!!
De ce atata cruzime fata de animale, care de cele mai multe ori NU ranesc nici un OM???
DE CE A FOST OMORAT CU CRUZIME UN PUI DE URS, CARE NU AVEA CUM SA RANEASCA PE CINEVA CHIAR DACA SE SIMTEA IN PERICOL!!

Rusine sa fie celor care au aprobat aceasta actiune si celor care au apasat tragaciul!!!

Multumesc

anghel

#2032

2016-10-13 16:27

98nnn the best way of


Musafir

#2033

2016-10-13 22:40

In urma incidentului recent din Sibiu soldat cu uciderea unui urs care, conform unora, făcea parte dintr-un "fond de vânătoare", doresc să-mi exprim indignarea față de toți vânătorii sportivi din Romania. Mulți uită că oamenii sunt de fapt intrușii pe teritoriul animalelor sălbatice, nu invers, iar animalele sălbatice sunt o comoară cu care a fost înzestrată România, iar pădurea nu ar trebui să fie terenul de joacă al unor sadici. Vânătoarea își are locul doar acolo unde e singura metodă de procurare a hranei pentru supraviețuire, nu pentru un afișaj grotesc de trofee. Să spui că niște animale sălbatice, și mai ales protejate de lege, sunt parte a unui fond de vânătoare e ca și cum ai spune că un ocean e un WC public, numai pentru că acolo nu te vede nimeni, ai spațiu la dispoziție și nu trebuie să tragi apa. Urșii sunt protejați de lege, nu sunt porcii crescuți în ograda unui vânător spre a diversifica meniul de Crăciun. În România oricui are bani să cumpere pădure i se permite să-și bată joc de ea, și totul pentru bani, altceva nu există, când sunt alte țări care trebuie să cumpere ceea ce România are din belșug, sau mai are deocamdată. Iar faptul că acel urs a apărut în centrul Sibiului în perioada în care se discută interzicerea împușcării atâtor animale sălbatice, e o mârșăvie orchestrată și cusută cu ață albă. A fost demersul cuiva de a regiza un pericol și-o isterie publică pentru a justifica ulterior reducerea numărului de animale sălbatice, și bineînțeles multiplicarea trofeelor de vânătoare. Cred că ursul a fost plasat in centrul Sibiului cu acest scop. Urșii din pădure nu vin decât la periferiile orașelor și în niciun caz ziua și în centrul orașului. Am citit și faptul că Direcția Sanitar Veterinară a fost anunțată cu întârziere de o oră și jumătate. Nimeni nu s-a gândit nici la dotarea cu arme tranchilizante cu rază mai mare de acțiune după ce acum câțiva ani a fost împușcat tigrul de la zoo. Iar pentru tranchilizarea ursului din Sibiu, încolțit într-o curte goală și pus la zid, nu erau necesari 60 de metri, dar probabil trebuia să-și facă un criminal numărul... Am semnat petiția pentru că, asemeni "golanilor" de cândva din Piața Universității, mai sper și eu într-o schimbare în Romania. Și nu numai una.

Musafir

#2034

2016-10-14 05:48

Animalele sălbatice sunt sanitarii naturii. De fapt noi suntem cei care le-am invadat habitatul și acum vrem să le exterminăm. Este o CRIMĂ! Identică cu cea de la Sibiu când un puiuț de urs, pus la zid, a fost executat de niște fiare cu chip de om. Mi-e rușine și scârbă.

Musafir

#2035

2016-10-14 07:30

Nu sînt de acord cu împușcarea lor este o crimă să găsească alte soluții nu este corect să omorîm aceste animale.

Musafir

#2036

2016-10-14 11:23

Pentru ca aceste persoane cu putoare de decizie fac mai multe pagube mediului ca toate animalele la un loc!

Musafir

#2037

2016-10-14 13:03

"Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!"

Musafir

#2038

2016-10-14 17:19

CUM A AJUNS URSULETUL IN SIBIU ?

DACA VA UITATI IN POZELE CU URSULETUL PE ACOPERIS VETI VEDEA CA NU ERA ASA DE MARE CUM SE SPUNE... DACA MASURATI O TIGLA SI O IMULTITI CU CATE TIGLE ERAU CAT URSULETUL, VETI AFLA ADEVARATA LUI LUNGIME SI SE POATE CALCULA GREUTATEA APROXIMATIVA... UN URS DE 150 KG. AR FI SPART TIGLELE DAR STUPOARE, NU S-A SPART NICIUNA... SA FI FOST TOTUL PUS LA CALE DE CEI CARE VOR SA IMPUSTE CAT MAI MULTI URSI SI SA NUMERE CAT MAI MULTE OUA.........


Musafir

#2039

2016-10-14 20:33

pisicile sunt niste animale utile ! fara ele am fi napaditi de soareci si sobolani ...

Musafir

#2040

2016-10-15 08:58

minunat ar fi daca CFR ar interzice orice iesire din tara a trenurilor marfare care transporta lemne

# 2033

#2041 Re:

2016-10-15 09:06

#2024

Ați întrebat, așa ca va răspund:

Dacă oamenii ca Dvs ar avea câștig de cauză, atunci chiar am pierde definitiv șansa sa mai întâlnim vreun animal sălbatic in natura, si noi si copiii noștri. In natura oamenii sunt pe teritoriul animalelor, nu invers. Spuneti ca unui vânător ii trebuie multă pregătire si multă cheltuiala pana sa împuște un animal, iar asta denota faptul ca e greu de găsit unul, nu???? Pentru ca animalele sălbatice prefera sa evite oamenii!!!!!  Vizavi de atacurile urșilor asupra gospodăriilor, e regretabil, dar tot din vina oamenilor e, din cauza distrugerii habitatului pe care spuneti ca-l protejați. Se taie masiv pădurile, se "recoltează" nu numai fructele de pădure, ci si animalele care intra in dieta urșilor si-a lupilor. Dvs dacă va este foame mergeți la supermarket, si dacă va plictisiți de carne de vita, optați pentru vânat, nu? Un urs unde sa se ducă? Si puteți compara prețul unui urs cu prețul unei vaci? Oamenii păgubiții ar trebui sa primească ajutor, dar nu plătește fiecare cetățean destul prin taxe si impozite care nu se reflecta nicăieri? Tot oamenii de rând trebuie sa plătească? Din miile de euro pe care le ia un vânător pentru un trofeu, câți bani i-a dat bătrânei care si-a pierdut singura vacă? Câți vânători au investit in amplasarea de garduri electrice pentru pastrarea animalelor sălbatice in arealul pădurilor? In familia mea a fost surprins un cioban la stana lui de un urs, dar nu l-a împușcat, ci l-a gonit cu cei doi câini ciobănești romanești înapoi in pădure. De doi câini a fost nevoie, nu de 30 de oameni cu urlete si puști. Am citit si comentariile unor gospodari cărora ursul le-a mâncat fructe din grădini, si nici ei nu vor omorârea ursului, pentru ca înțeleg foamea si disperarea. Mai spuneti la final si ca vânătorii sunt cei care au grija de animale, cei sportivi cu siguranța au grija ca sa aibă ce omorâ si vinde pe bani grei. Am văzut o știre cu doi angajați de la un ocol silvic prinși cu ursul omorât in mașină! Un urs pe care trebuiau sa-l protejeze. Orice alte cauze ar putea duce la extincția animalelor sălbatice, însă vânatul excesiv e cea mai rapida si eficientă cale de distrugere a lor. Asta vreți? Sa va plimbați prin pădure oricând, la orice ora, si in sezonul cand urșii ar avea pui, oriunde, fără nicio pregătire, fara echipment si fără bun simt, cu conștiința împăcată ca urșii se găsesc doar împăiați la Muzeul Naturii, la Zoo dupa gratii sau in poze? Vânătorii sportivi se autofinanțează singuri prin adjudecarea unei comori naționale, universale si atemporale, care nu le aparține, indiferent dacă achiziționează terenul cu pădurile sau nu.  De aceea noi sprijinim financiar lunar doar WWF, pentru ca ei sunt singurii care isi folosesc expertiza in domeniul animalelor sălbatice pentru a le salva, nu pentru a le distruge in folos propriu. 

# 2033

#2042 Re:

2016-10-15 09:13

#2040: -  

Vă felicit pentru idee! Dacă bogățiile României ar fi conservate si exploatate in mod corect, cu măsura si cu strictețe, si in primul rând in Romania, ar descuraja profitul uriaș din vânzarile externe si sărăcirea tării. Sa tai durează minute, sa crească un copac in loc zeci de ani, iar o pădure seculara sute. Exportul ar trebui sa fie din produse finite realizate in Romania, nu materie prima furată din pădurile României. S-ar dezvolta industria mobilei in Romania, ar fi locuri de munca, iar romanii ar proteja pădurea măcar pentru a putea continua aceasta industrie, nu ar expedia-o peste hotare.


Musafir

#2043

2016-10-15 10:25

Rusine sa va fie! Ne omorati toate animalele care mai exista la noi in tara! DEMISIA!

Musafir

#2044

2016-10-16 08:08

A fost ucis"din greseala" un ursulet care facea parte din fauna tarii, hai sa nu ucidem si altii pentru placerea catorva, macar anul acesta.
#DicksOutForMartinica

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-10-16 13:25



Musafir

#2046 Re:

2016-10-16 13:27

maria tomache
Musafir

#2047

2016-10-16 13:40

Sunt impotriva chinuirii sau uciderii animalelor,fie domestice sau salbatice,sunt impotriva celor ce nu fac legi in aceasta privinta sau nu respecta legile,sau nu aplica legile.Inca sunt coplesita de trairile ursuletului - frica,dezorientare,foame,sete - si o fi gandit - intre ce animale pradatoare am nimerit,cum sa scap?


Musafir

#2048

2016-10-16 18:13

Ptr oprirea barbariei si a jafului in aceasta tara .ptr ca padurile Romaniei sa aiba frumusetile lasate de Dumnezeu . Ptr ca tb sa ramana ca o mostenire fauna acestei tari.si nu in ultimul rand sa dam dovada de civilizatie si nu de barbarie si ptr asta semnez cu ambele maini.Cine maltatreaza si ucide fauna tarii face un atentat la siguranta nationala.

Musafir

#2049

2016-10-17 06:55

Catre cei de la Ministerul Mediului: opriti bezmeticii si puneti ordine in padurile Romaniei! Nu impuscarea animalelor este prioritatea nationala...

Musafir

#2050

2016-10-17 08:35

Pt a oprii crimele nejustificate contra animalelor