Opriti montarea antenei GSM RDS la 20m de Gradinita 5 Sibiu


Musafir

#26 Re:

2016-04-26 09:01

#17: danidnc -  

 Sunteti de la RDS? :)


Musafir

#27

2016-04-26 09:16

Nu exista inca implementata din punct de vedere tehnologic solutia "antene dese si 100% inofensive (putere mica)". Ar fi probabil costisitor, toate trebuie racordate la electricitate, intretinute, si unde sa pui atatea antene? In realitate, antenele uzuale au o putere mare, astfel incat sa acopere cu semnal suprafete de ordinul kilometrilor si in consecinta in jurul lor trebuie asigurata o zona libera de cel putin 300 metri, cel putin asa recomnda studiile independente si, incet-incet, si legislatia (a se vedea proiectul deja adopat de Senat - Proiect de Lege pentru completarea Legii nr.154 / 2012 privind regimul infrastructurii reţelelor de comunicaţii electronice - care prevede o distanta minima de 500 metri, hotararile Consiliilor locale din unele localitati, legislatia din alte tari, etc.)


Musafir

#28 Ce Re:

2016-04-26 10:04

#23: Mircea -  

Sunt domnule, atat sesizatii scrise cat si semnaturi. Cititi tot textul petitiei si gasiti linkuri unde se demonstreaza si se convine inclusiv de catre statul roman cat sunt de periculoase. Va invit si eu pe dvs sa cautati pe aceleasi Google informatii. Faptul ca vorbiti despre aspectul estetic al centralei ma face sa rad sincer. Ori nu ati observat fecalele de pe ziduri, ori nu ati ajuns in zona niciodata. Si nemtii folosesc internet si telefoane mobile si nu au antene pe toate blocurile. Aveti senzatia ca suntem mai meseriasi ca avem cel mai tare internet din Europa? Credeti ca nemtii de nebuni sau de saracii nu-l au la fel? 


Musafir

#29 Re:

2016-04-26 10:29

#9: bid -  

 Eu va invit pe dvs sa va documentati, noi am facut-o deja. In ceea ce priveste  nivelul de cultura generala, il puteti testa pe al dvs prima data. As incepe cu limba romana. La capitolul antene va pot ajuta cu documentarea. Aveti o fetita care "pare" chiar sanatoasa? Eu va doresc sa si fie nu numai sa para, la fel ca si ai mei si cei 150 care frecventeaza gradinita. 

Am si telefon mobil si wifi. Si europenii au si nu stau cu antenele in cap. Aveti impresia ca ei nu-si permit internet bun sau sunt mai prosti decat noi? Cam care ar fi motivele pentru care stau mai prost la capitolul asta? 

PS Daca tot stati in cartier, puteti sa luati o ruleta si sa masurati distanta din gardul gradinitei. Si curtea e tot a lor ;). 

danidnc

#30

2016-04-26 11:37

Nu lucrez la nicio firma din domeniu, doar ma pasioneaza subiectul telecomunicatiilor.Daca s-ar fi dorit montarea antenei pe bloc nu ar fi fost bine, daca s-a gasit o locatie abandonata, jegoasa chiar, iar nu e bine, se pot gasi o multime de motive la orice locatie.Fiecare are dreptul la opinie.Si daca veti reusi anularea montarii antenei, ea tot va fi montata altundeva in zona si nu stiu cat v-ar ajuta acest aspect.Si eu am rude care din pacate au cancer si nu au nicio antena in zona si mananca mancare mult mai sanatoasa decat multi dintre noi, e usor sa gasesti cauze.Nu are sens sa mai postez, bafta in demersurile dvs chiar daca sunt exagerate din punctul meu de vedere.( cu acea distanta m-ati "convins" cat de exagerata e petitia si da, stiu zona, am locuit acolo zeci de ani.O zi buna va doresc si grija la radiatii, sunt peste tot!!!!!

Mircea

#31 Re: Ce Re:

2016-04-26 11:39

#28: - Ce Re:  

 Probabil ca nemții au mai multe antene.  Cercetați mai bine Germania ca sa descoperiți doamna draga . Am locuit în Germania pana anul trecut asa ca nu trebuie sa îmi dați mie explicații ce și cum sunt acolo. A mai scris cineva mai devreme ca trebuie sa va documentați înainte sa scriem ceva, urmați sfatul. Și cred ca începem sa aberam. Încercați Google. Este mai simplu decât sa venim cu argumente fiecare ca oricum nu ajungem la nici un rezultat. Cred ca fiecare este liber sa își exprime părerea.  Se numește democrație și tocmai de aceea haideți nu mai fiți atât de acra în răspunsuri, ironica sau ipocrita. Spuneam ca dumneavoastră faceți o petiție online și folosiți ce blamați.  Trebuia sa adunați semnături din ușa în ușă nu online. Dar eeee.. este mai simplu online și mai comod. Ca sa scriem din fata unui calculator este foarte simplu, sa mergem pe jos e mai complicat.  Am vrut sa subliniez faptul ca folosiți și sunteți incantata de ceva ce blamați. Ca și comparație as putea face cu cei care lupta împotriva defrișării pădurilor.  Cum ar fi dacă s-ar apuca și ei de defrișat? Nu ar fi cam ipocriți cu o doza de nesimțire? Eu cred ca da. Este probabil cel mai bun exemplu cel putem da. Dacă credem cu tărie ca trebuie sa luptam împotriva cuiva sau unui lucru nu cred ca este cazul sa fim încântați sa îl folosim .

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-26 13:27


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-26 13:44


danidnc

#34

2016-04-27 16:05

am fost astazi la locatie: toboganele si leaganele sunt in zona gradinitei,dvs ca sa creati senzational calculati la coltul extrem al gradinitei si nici macar acolo nu sunt 20m.Cel mai important aspect e ca avand in vedere cum sunt montati suportii,niciun sector nu este pe raza gradinitei,prin urmare chiar puteti sta linistita.pentru a monta antene trebuie o multime de avize,inclusiv de la institutii care masoara multi parametri inclusiv nivelul radiatiilor.Avand in vedere faptul ca inaltimea sectoarelor e la minim 5 etaje si a faptului ca nu vor emite spre directia gradinitei,este ok si nu ar trebui sa va alarmati.am si poze care demonstreaza ce sustin.

h1

#35 Re:

2016-04-28 06:20

#34: danidnc -  

Dupa cum arata scheletul in prezent, vor fi 4 antene, orientate una spre S, una spre V, una spre N si una spre E. Dupa cum probabil stii,  antenele emit pe un sector de 90-120, sau in cazul celor omnidirectionale in toate directiile. Deci ansamblul (mast-ul) acopera clar 360 grade.