Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
DISCRIMINARE
Re: Fumatori vs nefumatori
#1368: - Fumatori vs nefumatori
foarte adevarat!
Apreciez raspunsul tau!
Nimeni nu e obligat sa va inhaleze fumul de tigara!
Nu cred ca exista la noi un club de la care sa te intorci fara sa mirosi a fum din cap pana in picioare, asa ca sa nu fim absurzi cand mentionam sistemele de ventilatie. Legea e corecta.
Protest pe data de 25 martie
Pe data de 25 martie 20 00 va fi protest impotriva legii antifumatului la universitate.add cine vrea sa vina
Cine are de pierdut din cauga legii acesteia? Statul. Ce o sa faca statul cand o sa iasa in minus? O sa bage alte taxe. Taxe care vor fi aplicate tuturor, indiferent de statutul de nefumator sau fumator.
Sfat pentru fumatori: fumati tutun cum faceau bunicii pe vremuri. Nu mai cumparati tigari din magazine. Faceti asta o luna si cand se vor vedea minusurile legea va fi modificata.
Nu exista loc in Europa unde sa nu fie spatii pentru fumatori. Nimeni nu sta in ploaie si viscol sa fumeze. Scoteti-va capul din cur si nu mai spuneti ca in Europa nu se fumeaza. Sunt si baruri in care se fumeaza.
Barurile pentru studenti sunt goale. Am 3 la partier. Nici urma de om la ora 11 in weekend. Pana acum in weekenduri aceste baruri erau pline. Nu vine nici dracu sa isi ia o cafea si apoi sa iasa afara in frig/ploaie ca sa fumeze. Daca tot nu mergeti in acest tip de baruri nu inteleg de ce unii nefumatori se caca pe ei. Patronii aceia vor falimenta pt ca voi, finutilor, gentililor, gingasilor, nu calcati in 'bodegile infecte', deci barurile raman fara clienti.
Fumatorii se vor reprofila, fara grija. Nu ati castigat nimic. Doar va bucurati de raul altuia si tare va mai place sa insultati pe oricine nu e ca voi.
Exista alternative: petreceri private in spatii personale, gratare, picnicuri etc. Cunosc multe persoane cu vile si apartamente care inchiriaza spatiul pentru petreceri sau care tin petreceri.
Asta e. Nu vad sensul ca sa va certati la nesfarsit.
Sunteti absolut idioti! Sper sa bagati tutun in voi pana muriti si poate atunci se mai desteapta si tara asta. In primul rand idiotul care a scris aceasta petitie este un mare frustrat prin ceea ce pretinde el in rahaturile scrise acolo. Cum pula mea poti spune ca un fumator isi risca sanatatea daca iese la tigara afara ? Pai in pula mea, si noi ne riscam sanatatea ca sa suportam fumul de tigari in orice spatiu inchis ? Daca este un viciu si sunteti chiar atat de dependenti de tigari, pai duceti-va in pula mea la psiholog sa va rezolvati "dependenta" asta. Ca pana la urma suntem niste fiinte rationale in pula mea, trebuie sa ne controlam, nu suntem animale. Idiotilor!
Re: Re:
Poti sa mergi in alta tara..crezi ca poti fuma peste tot? Nu! In majoritatea tarilor din Europa si nu numai nu se fumeaza in baruri, discoteci, restaurante etc..Eu sunt fumatoare si nu am nici o problema cu aceasta lege, ba chiar ma bucur ca pe langa fumul meu nu mai inhalez si pe al altora..mergeam in bar si parca fumam non stop, atat fum era.. In timp lumea se va obisnui sa nu mai fumeze peste tot asa cum s au obisnuit si in alte tari..
Re:
Esti un dobitoc si inteleg perfect de ce oamenii sus pusi vor sa elimine un numar foarte mari de debili mentali ca tine.
Re:
Ce spui tu acolo? Vino putin in italia sa vezi cate spatii pt fumatori sunt?! Si da..sa stii ca daca sunt intr un bar si ploua afara ori nu ies la fumat ori fumez in ploaie. Doar la terase se poate fuma..nu exista sali pt.fumatori nici in baruri nici in restaurante ... doar afara!!
Re: Re: legea CORECTA
De acord, sa se interzica noxele in spatii inchise. :)))
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1363: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Fa-ti o laba sa te calmezi. Esti mai agitat decat fumatorii. Poate o tigara ti-ar prinde bine.