Anularea legii antifumatului

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Anularea legii antifumatului

Musafir

2016-03-16 17:30

Cel putin sa fie amanata pana cand salariile noastre vor fi comparabile cu cele din tarile unde functioneaza aceasta lege si modificata binenteles fara a avea aceasta vadita tenta discriminatorie anticonstitutionala zic eu.

Denisa Chiritescu
Autorul acestei petitii

2016-03-16 18:12

Categoric se face discriminare. Trebuie să fie loc pentru toată lumea, nu sunt un ciumat dacă sunt fumător, nu trebuie să mă arunci în stradă. Sunt curios cum se va aplica legea asta europeană la ţară.

Musafir

2016-03-17 15:38

Anularea legii antifumatului
Cristian Gabriel
Musafir

#4 O porcarie . ROMANIA

2016-03-17 17:46

Si daca eram fumator nu acceptam legea care a intrat in vigoare din 16 martie . Se interzice fumatul in anumite locuri. In regula .. Lumea o sa iasa in strada si parca vad covoare de chistoace etc peste tot . Mai okay era daca obligau sa se amenajeze locuri speciale pentru fumat . Cobor la o tigara :)))))

Musafir

2016-03-17 20:20

Pentru ca este ne drept pentru toti fumatorii !!!

Musafir

2016-03-17 21:45

Legea eate data prosteste,sunt fumator,unsa la munk deja se exagereaza,nu mu se pare corect sa stau peste program pentru ca am fumat o tigare.
Dupa aceasta lege,multi angajatori isi bat joc de angajatii care fumeaza.

Musafir

2016-03-18 16:49

Ma fut pe legile lor , vreau si eu dreptul sa fumez fara sa ma vada lumea
O_Necunoscuta

2016-03-18 21:43

Nu mi se pare normal sa mi se interzica sa fumez intr-un anumit loc, si ce mi se pare stupid e ca daca esti in statie sub acel loc amenajat, unde exista si un loc unde se poate sta jos, e impotriva legii, dar daca faci un pas in fata si nu mai stai intre acei doi "pereti", totul e legal. E o aberatie, incercati sa ne controlati, azi dati legea contra fumatului, peste cativa ani cine stie ce va mai tună prin minte si ne spuneti ca nu putem sa purtam pantofi cu toc(e un simplu exemplu) in spatiile publice INCHISE, ca sa fie treaba treabă.

Musafir

2016-03-19 07:26

Am semnat aceasta petitie deoarece sunt discriminat si imi incalca drepturile omului si libertatea de a alege . O lege data si aprobat de oligofrenii din parlament. Nici o problema vor venii alegerile .