Stop indiferenței din spitale

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Stop indiferenței din spitale


Musafir

#226

2016-04-14 09:39

Am semnat aceasta petitie pt ca si eu la randul meu am suferit de pe urma spitalului dar de deta asta in Bucuresti la Municipal. In 2010 am nascut,am facut cezariana,normal am dat bani peste tot (dr.asistente ,anestezist),cand a inceput sa imi treaca efectul rahiei am inceput sa simt dureri groaznice ,atat de rele incat nu puteam sa le chem si doar dadeam cu capul de bara de la capul patului.Langa mine era in patul alaturat o alta fata care astepta sa nasca prin cezariana si le a chemat pe asistente la care vine una ofticata ca a deranjat-o si imi spune printre dinti ca nu mai are ce sa-mi faca ,ca mi -a pus deja piafen cu diazepan si oricum nu are alt calmant mai puternic ca nu are resurse spitalul ..Aplecat ca o floricica si apoi tot aceeasi fata a chemat o din nou apoi mi a spus ca ia calmante de la o mamica si sa le cumpar eu .L am sunat pe sotul dupa ce mi a administrat calmantul si a dat doua milioane (pe vremea aia )si i le am dat asistentei sa i le dea "mamicii" ,sa aflu apoi ca de fapt au de toate pt toti doar ca totul se plateste .Macar de mi-ar fi spis si mie cineva inainte sa le dau bani si sa nu mai trec prin asa durere groaznica .

Musafir

#227

2016-04-18 08:41

Am semnat aceasta petitie pt. ca părinții acestui copil merita sa stie adevarul si , daca e eroare umana, atunci vinovatii sa fie pedepsiti.
Am semnat aceasta petitie pt. ca am un băiețel de 2 ani si acum câteva luni m-am lovit de indiferență personalului Ambulantei Giurgiu si al Spitalului Giurgiu.
imbecililor

#228

2016-05-30 03:00

toti medicii trebuie sa lucreze pe gratis si eventual sa ma si plateasca cand merg la ei

Andreea
Musafir

#229

2016-06-06 10:54

Spitalele din multe județe sunt foarte prost echipate, medicii nu își dau interesul, medicamente nu sunt și, în unele spitale, cu cât ești mai bătrân , cu atât ești mai prost tratat sau, pur și simplu te lasă să suferi. Am ajuns la urgențe la Giurgiu cu o durere îngrozitoare de ureche și, după ce am fost lăsată sa aștept mai mult de o ora, am mai fost și certată de medicul de gardă că "m-a apucat durerea în noaptea de Crăciun", de parcă eu mi-aș fi dorit să mă îmbolnăvesc..  


Musafir

#230

2016-07-04 14:12

Am semnat această petitie pt ca începând cu femeile de serviciu pn la doctori ,ne tratează ca pe un rahat daca nu le bagi baniiiii în buzunare, eu m-am certat cu sotul meu pe această tema,deoarece el ar mai fi vrut un copil si eu i-am povestit de ce imi este teamă să mai nasc un copil în spitalul asta jegos ,cu gândaci,mucegai,saltele vai de mama lor,noptiere pline de mucegai ,cearşafurile rupte si pătate si cu ciolofan peste ele,infirmiere panarame,băile sunt infecte ( sânge si rahat pe asa zisă gresie si faianţă) ne zdruncinat copilaşii în acel cărucior cu rafturi din fier, fac criză si ţipă cand e vb pt a da un supliment bebelusului etc... Asa ca care vreţi să facem un grup să mergem în faţa spitalului sau a primăriei să protestăm pt a avea un spital si un personal bun , eu mă alătur vouă mamici si chiar si tătici... :((((

Musafir

#231

2016-10-26 07:49

Am trai o experienta destul de proasta am nascut pe 2 octobrie in focsani .Eram peste termen ma internat in spital la sfatul la doctorita unde facusem ecograf aceasta spunudumi ca trebuie sa ma internez pt a mi se provoca nasterea deoarece lichidul unde sta bebe sa schimbat la culoare dar cand am,ajuns la spital numia facut nimik abea la isistentele mele mi sa facut un ecograf in spital spundumi ca e foarte putin schimbat lichidu si ca poate sta pana,la,42 sapt. ceeai ce in mod normal la fete nu se prea intampla mai ales ca avea 4 kg si 100 cu aprosimatie dar tot nu mia provocat nasterea ma tinut internata 5. Zile fara ami face nimik sa,ma,ajute sa nasc apoi ma lasat acasa am mai stat inca 6 zile acasa dupa care mam,intors ca pierdusem dopu gelatinos si am decis sa vin iar cand am ajuns la spital 1 ora poate si mai bn a durat pana ma vazut doctorita dupa ce ma vazut am ramas in travaliu la putin timp mi se fisurase apa eram singura in travaliu la scurt a venit inca 2 gravide pt ca ele nu erau de nastere au stins lumina din travaliu pt ca sa poata dormi ele intre timp eu numai puteam de durere dar asistenta era somn si nu ma lua in seama ar fi multe de scris dar in final am reusit sa nasc natural o fetita de 4450kg si pt ca era mare si nau stiut cum sa o scoata iau rupt clavicola normal ar fi fost sa ma,bage in cezariana dar nu a facuto