Stop indiferenței din spitale

Dragi mămici, tătici cu bebici din Giurgiu, din toată România, din toată Europa

Am inițiat această petiție on-line pentru aflarea dreptăți, pentru o anchetă corecta și dreaptă, pentru demiterea celor vinovați fără dreptul de a mai practica această meserie!!!

În amintirea puișorului Edi vom organiza un MEETING -PROTEST! Sâmbătă 02.04.2016 între orele 15:00-17:00 bld. Mihai Viteazu.

Din pacate, copilul nostru a devenit un martir, poate ca aceasta a fost misiunea lui pe acest pamant, aceea de a opri suferinta celor ce au venit atât înaintea lui, cât si celor ce vor veni dupa el și trebuie aratat ca asta a fost misiunea micutului.

Ieșiți în stradă pentru un sistem sanitar mai bun, pentru eliminarea corupției,pentru accesarea fondurilor europene și modernizarea sălilor de resuscitare a spitalului județean Giurgiu , pentru voi, pentru copiii voștri, pentru VIAȚĂ ȘI DREPTATE!

Pentru Edi și pentru sacrificiul suprem care l-a plătit, pentru durerea mămicii Georgiana Budrinca și a tăticului Lucian Dedeu!

În speranța că nu veți rămâne indiferenți, vom organiza și donații în cont -la taticul lui Edi ...demersurile către adevăr și dreptate necesită bani!         Oricât puteți dona pt acest îngeraș de 1 lună. ... Noi părinții vom aprecia și îi vom folosii doar în numele lui EDI!!!

Share -uiți povestea Georgianei și a lui Lucian pe pagina voastră publica să știe toți despre aceasta tragedie!

Orice inițiativa de a o ajuta pe Georgiana  si Lucian va fi răsplătită sufletește și bine venită !

Ca un ajutor de la părinte la părinte,vă rog, protestați !

Prin semnare, autorizez pe Lucian Dedeu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.