Transformarea in IMPERIU

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Transformarea in IMPERIU

NSPNTJ

#1 Sunteți năstrușnic

2016-02-29 15:15

   1. Un patriot adevărat respectă limba română care în plus este și cea mai evoluată limbă de pe planetă. Pentru detalii click Aici;

  2. Vă adresați acestui parlament umflat cu siringa format în majoritate din ..., care seamănă cu toate parlamentele alese de noi "pe o bere și trei mici" după Lovitura Antiromânească din Dec 1989;

   3. La ce folosește numele dacă am vândut țara pe nimic la străini și am amanetat viitorul a cel puțin șapte generații? Pe de altă parte orice imperiu este legat de războaie, vărsare de sânge uman și nu numai, suferință umană, hoție, etc. Ori noi românii nu numai că n-am furat de la nimeni din contră;

   4. Nici marele Burebista nu s-a numit împărat ci doar rege deși a creat cel mai mare regat din Europa (strict din spațiul european) și din toate timpurile. El a avut conștiința și a reușit performanța să-și unească neamul. Regatul său se întindea aproximativ de la Salonic la Marea Baltică și de la Boemia (Cehia) până dincolo de Nipru și Bug. Urmașii inconștienți l-au făcut praf și au ușurat "opera" de mai târziu a migratorilor. Toți vecinii noștrii dar și alții nevecini stau "în gazdă" la Burebista și încă nu i-au plătit "chiria" și daune pe cel puțin un mileniu. Obrăznicia acestora față de români și România este inimaginabilă. Nu mai vorbesc de tratamentul la care au fost și sunt supuși românii care au supraviețuit (după genocid, deznaționalizare, transmutări sau deportări de populație,etc.) în granițele pământului furat de la românii nevolnici la acea vreme. N-au dreptul la limba maternă nici la școală și nici la biserică!

    5. Nu este bine să "râvniți" la imperii și la "opera" lor! Epoca imperiilor a cam apus sau ar trebui să apună. Totuși unele imperii nu renunță și s-au deghizat prin "vopsirea părului", etc. În plus asistăm la apariția a noi imperii "deghizate" și mult mai perfide în "metodele" aplicate de a cuceri/domina popoarele planetei!

     Deci, ocupați-vă de probleme mai mici și corecte din toate punctele de vedere. Cea mai gravă problemă este nesimțirea acestor generații care se comportă ca o turmă și care au călcat pe jertfa a zeci de milioane de români cu mormânt necunoscut din Germania și până la Vladivostok. Fără jertfa lor noi am fi vorbit "tomu nazad" / "nem rudom", etc.! Majoritatea din aceste generații nu au respect față de neamul românesc și față de țară! 

 

Tibi Tiberiu
Autorul acestei petitii

#2 Re: Sunteți năstrușnic

2016-02-29 18:14

#1: NSPNTJ - Sunteți năstrușnic 

 Va pot raspunde cu DA si NU in acelasi timp.

1) Sunt de acord. 2) Voi schimba cu parlamentul, n-am gandit pe moment. 3) Tara o putem recupera daca ne unim - si scoatem rachetele ofensive de la deveselu, etc. 4) Daca suntem uniti ne putem spune cum vrem nu? - ganditi-va la popularitatea lui Napoleon. 5) America nu e al-4-lea Reich acum?

NSPNTJ

#3 Imperiul este o creație inumană (de regulă) a unor bolnavi mental

2016-02-29 22:43

   1. Înțeleg c-ați fost de acord să respectăm limba română dar că este prea mare efortul s-o respectați;

   2. Un imperiu este legat pe vecie de războaie, vărsare de sânge uman, suferință umană, hoție, etc.

    Există interpretarea că un imperiu este o formă apărută dintr-o necesitate obiectivă de agregare (prin război cu forța armată sau prin amenințarea utilizării forței) a unor popoare. Procesul ar fi ireversibil până la unificarea globală a popoarelor planetei și crearea unei singure rase umane. Deci o conviețuire pașnică pe termen lung a popoarelor este imposibilă în primul rând datorită egoismului omului care s-a înmulțit necontrolat de mult și care deja a cam distrus planeta plantelor și a viețuitoarelor de sub el ce ar fi conviețuit în echilibru după legea naturii. Deși este dotat cu așa zisa conștiință pe om nu-l oprește nimeni de la inconștiența în a face urmași pe care nu-i poate hrăni după ce a pervertit actul sexual de la o necesitate de perpetuare a speciei în aceea de plăcere.

      De regulă imperiile au fost creații ale unor demenți care au visat să cucerească lumea, cărora nu le-a păsat de ființa umană, și cărora li s-a cântat în strune de către o mână de excroci interesați din jurul lor.

    Cunosc două excepții în care un imperiu a avut la bază un motiv nobil și uman de pacificarea pe termen lung a unei zone în care populațiile / popoarele se războiau neîncetat unele cu altele pentru cucerire/supremație în zonă sau pentru apărare contra agresorilor;

   3. Pe termen lung toate popoarele care au dus politică de cucerire și au creat un imperiu au plătit și plătesc foarte scump prețul chiar dacă au câștigat material teritoriu și resurse.

    Doar un exemplu legat de Franța care a creat un imperiu colonial parte de pe vremea cuceririlor lui Napoleon. Deși acesta a fost un geniu militar el cu aplaudacii din acea vreme au distrus fibra autentică a poporului francez. Numai aventura din Rusia i-a costat pe francezi aproape un milion din floarea tineretului francez care n-a fost răpusă de armatele țarului ci chiar de teribilul dușman iarna din stepa rusă pentru care n-au avut logistică (haine, încălțăminte, hrană, combustibil, etc.) și pregătire fizică adecvată având în vedere diferența doar de climă. Rezultatul îl vedem mai bine azi deși au trecut trei secole de atunci și ne-am fi așteptat ca pierderea să se recupereze sau să se estompeze iar "rana" să se vindece. Din contră, azi Franța este plină de homosexuali și lesbiene localnice, de familii destrămate care dacă unele au mai făcut un copil sau doi. În schimb Franța este plină de mii de moschei și de familii nefranceze (islamice sau de negri) care fac copii pe bandă rulantă pentru care francezii (inclusiv homo și lesbi) plătesc taxe care merg și la întreținerea acestora. Observăm că francezii au devenit sau se simt străini în propria lor țară;

   4. România actuală este cam 1/7 din pământul străbun și sacru pe care ni-l lăsase Burebista cel mai mare rege al nostru. Datorită acestor generații nesimțite riscăm să pierdem și această șeptime!

    Nu numai c-am vândut pe nimic la străini mai totul, inclusiv resursele strategice și pădurile, dar am vândut inconștienți și o bună parte din pământul țării, deja milioane de ha!

   În plus circa 5 milioane de români au fugit în țări străine să caute un stăpân la care să se bage slugă. Aceasta este cea mai mare pierdere. Dacă se vor reîntoarce 10% iar majoritatea din restul se cam leapădă foarte ușor de limba maternă deoarece nu au conștiința de neam și țară. În prostia lor le este rușine să afirme că sunt români și mai cred că așa este mai bine pentru protecția copiilor lor.

   Această pierdere este mai mare decât pierderea lui Napoleon din Rusia sau pierderea noastră din cele două războaie mondiale în care se includ genocidul din teritoriul răpit de ruși (azi parte la ucrainienii obraznici pe care l-am abandonat prin tratatul trădător de după 1989 în care au fost implicați un "țap" și un "ciobănaș cu trei sute de oi" ca aleși ai noștri) și deportările până în Siberia și Yakuția!

   Pe lângă acestea milioane de copiii din țară sunt subnutriți și supraviețuiesc în condiții mizerabile. Majoritatea familiilor de români dacă mai fac doi copii! Nu-i nimic fac alții 5-15!

   5. Generațiile actuale suntem incapabile să ne alegem la țară un primar serios iar la oraș un administrator sau președinte de bloc serioși. În schimb ca lașii ne văităm zilnic de prestația acestora. Ce să mai vorbim de alegerea unui parlament sau a unui președinte de țară;

   Abandonați subiectul și ocupați-vă de altul mai serios. Dar mai întâi trebuie să folosiți capul de sus (după ce l-ați hrănit cu logică, istorie, cultură,etc.) în loc de mandibule sau inimă utilizate doar de gâște/rațe/etc. sau de femei.

Tibi Tiberiu
Autorul acestei petitii

#4 Re: Imperiul este o creație inumană (de regulă) a unor bolnavi mental

2016-03-01 09:30

#3: NSPNTJ - Imperiul este o creație inumană (de regulă) a unor bolnavi mental 

 Tin sa precizez ca pierderile teritoriale din 1940 s-au datorat unui regim asemanator celui din ziua de astazi. Adica, cand n-a mai merg cu COPITAlismul a venit FAScizma.

De asemenea, langa Omsk, in Rusia, exista comunitati de Romania, puteri ghici de ce. Campania dezastroasa de pe frontul de est si cei luati de pe aliniamentul Focsani-Namoloasa i-au trimis acolo, nu pot nega, ne-am facut-o cu mana noastra, mai exact cu a lui Antonescu, care nu era mai mult decat o marioneta.

Dvs. doriti masuri, care sunt acelea?

Eu am propus ceva foarte clar. Titlul de "imperiu" ar fi mult mai sugestiv pentru un popor, l-ar sustine moral. Imperiu nu inseamna varsare de sange daca are un comandant intelept.

Este adevarat ca razboiul actual(nuclear) este diferit de lupta de la Borodino, unde Napoleon a pierdut parca 48 generali.

Sunteti familiar cu pactul Titulescu-Litvinov? Daca da, va rog sa-mi spune-ti parerea dvs. in legatura cu acest pact si cu actiunea lui Carol II dupa el.

 

Tibi T.

#5 Re: Imperiul este o creație inumană (de regulă) a unor bolnavi mental

2016-03-01 13:03

#3: NSPNTJ - Imperiul este o creație inumană (de regulă) a unor bolnavi mental 

 De asemenea, La Grand Armee avea 660 000 oameni inainte de Rusia - DECI imposibil 1 milion. Vorbiti eronat.