Închideţi expoziția Our Body: Universul Interior-Muzeul Banatului


Musafir

#51 Re: vizitator

2016-02-26 08:09

#50: - vizitator 

Organizatorii acestui protest au vorbit despre ceva mult mai grav decât niște corpuri expuse spre "deliciul"  publicului. E vorba de faptul că acele cadavre au fost obținute într-un mod criminal, și anume persoanele decedate nu și-au dat consimțământul pentru a fi exploatate în acest fel. Cadavrele provin dintr-o țară unde nu se respectă drepturile omului, ele provin din China comunistă, o țară unde zeci de milioane de oameni sunt persecutați pentru eliminare, vedeți aici: https://www.youtube.com/watch?v=dJp0_LiTD7c
Nu cred că vrea cineva să contribuie la acest genocid.

Tasha28

#53 Denisa Murariu, Timisoara

2016-03-03 03:01

Stau si ma minunez cata incultura si cata batjocora induram, cei mai multi dintre noi, datorita ramasitelor comunismului! Este o tara libera, cu drept la exprimare, cu dreptul de a vedea si de a asculta ceea ce doresc eu ca individ, nu ceea ce doriti voi ca o adunatira de bisericosi! Atentie! Nu religiosi, ci "bisericosi"!

BRAVO tuturor celor care au scos la iveala ipocrizia celor ce incurajeaza "profanarea locurilor de veci"!!! Expozitia NU se va inchide atata timp cat ADEVARATA Timisoara nu se lasa manipulata de incultura! In caz contrat, vom semna si noi petitii privitoare la modul in care se batjocoreste un om trecut in nefiinta pentru chipurile...moaste...Vizionati mai departe telenovele si luati microbii altora de pe toate icoanele si moastele si lasati-i pe cei inteligenti si care doresc eduatie, in pace...asta daca vreti sa va lasam si noi in pace! Fiti pe faza, cand mai apare vreo racla cu moaste!

Tasha28

#54 Denisa Murariu, Timisoara

2016-03-03 03:10

Sunt atatia studenti ba chiar mai mult, atatea persoane pasionate de ceva palpabil, de cum suntem de fapt pe interior, cu totii suntem la fel la urma urmei, pe interior! De ce sa nu acceptam realitatea? De ce sa nu aflam adevarul? E o ocazie unica poate, in viata fiecarui om sa poata vedea o expozitie de asa amploare! E atat de fascinant sa vezi cum esti creat cu adevarat, nu sa traiesti in minciuna si manipularea mondiala de secole, cum ca am fost creati din lut, pamant si ce mai vreti voi! Mergeti fratilor la expozitie sa vedeti daca gasiti voi lut in corpul uman! Nuuu, mai bine stati acasa, semnati petitii patetice si traiti mai departe in basmele voastre, vorba lui Eminescu in "cercul vostru stramt"!

Tasha28

#55 Denisa Murariu, Timisoara

2016-03-03 03:33

Permiteti-mi sa-mi exprim dezgustul pe care mi-l provoaca aceste minti inguste care traiesc printre noi; permiteti-mi sa imi exprim si revolta fata de faptul ca prostia si incultura ne inunda societatea....aspiram la idealuri aproape imposibil de atins caci piedica ne stau tocmai acesti ipocriti.... 

Nu are rost sa mai irosesc nici macar o secunda pentru a ma adresa ingustilor la minte!

Va transmit un mesaj voua, celor care sunteti inzestrati cu minte sclipitoare, si celor care au dobandit-o de-a lungul vietii caci au dorit sa isi atinga idealul si ii felicit!

Mesaju meu, dragilor: Nu lasati pe nimeni sa va spulbere dorintele si visele, si nu stati deoparte cand cineva va insulta inteligenta! Felicit pe toti cei care au vazut expozitia, si pe cei care au intentia sa o faca, si pentru faptul ca sunteti dornici sa cunoasteti adevarul si mai ales sa va cunoasteti pe voi insiva! Cine stie? Poate unii dintre voi veri ajunge medici iscusiti si veti reusi sa transformati neuronul intr-o celula nervoasa care se va regenera, caci multi stau prost la capitolul asta, drept dovada anomaliile care le-au debitat in comentarii si impotrivirea stupida asupra expozitiei! Poate va evolua si mai mult stiinta si vom scapa de inculti, saraci la minte si neciopliti care nu ar lasa nici le altul sa "respire" Dreptul la libertate, dreptul la lubera exprimare, la opinie, incultilor!!! Ne patati societatea!!!!!

Raul

#56 Re: Oameni nebuni

2016-03-03 08:34

#5: Andrei Popescu - Oameni nebuni 

 daca inca nu ati ajuns la concluzia ca stiinta si credinta pot coexista, va recomand sa va apucati de citit.


Musafir

#57 Re: Denisa Murariu, Timisoara

2016-03-03 15:59

#55: Tasha28 - Denisa Murariu, Timisoara 

 Aici nu e vorba că este cineva împotriva științei. Tocmai știința se promovează. Faptul că nu sau prezentat documentele care să arate consimțământul persoanelor decedata, și cu toate astea sunt oameni care se duc la un asemenea spectacol, atunci fără supărare dar numai știință nu este.

Cadavrele provin dintr-o țară unde nu se respectă drepturile omului, ele provin din China comunistă, o țară unde zeci de milioane de oameni sunt persecutați pentru eliminare, vedeți aici:https://www.youtube.com/watch?v=dJp0_LiTD7c
Nu cred că vrea cineva să contribuie la acest genocid.


Musafir

#58

2016-03-03 20:37

Motivatia se regaseste in cadrul articolului.
Consider ca societatea noastra multimilenara s-a pastrat asa tocmai din cauza "interdictiilor" si a "principiilor imbatrinite".
Noi venim acum si schimbam totul in virtutea factorului de modernitate, care contravine pina si principiilor lui Murphy: "Daca ceva merge bine, .. (Continuarea o gasiti dvs.)
musafir nepoftit

#59 libera alegere

2016-03-07 11:02

Atat timp cat nu te obliga nimeni sa mergi sa le vezi de ce ar trebui interzise ? sunt persoane interesate de stiinta si cunoastere care sigur o sa mearga la expozitie , faceti petitie sa fie interzisi preotii si moastele , incultura si ideile inapoiate ca sunt mai multi care ar semna listele.


Musafir

#60 Re: libera alegere

2016-03-08 13:59

#59: musafir nepoftit - libera alegere 

 Pentru că nu există consimțământ. Ca să vezi cât de idioată este întrebarea ta, vezi întrebarea întoarsă: Atâta timp cât cineva vrea să îți fure banii sau să te omoare în numele științei, dar tu nu îți dai consimțământul, de ce să îl oprim?

Îi oprim pentru că vrem să trăim într-o civilizație în care să nu ne fie frică să mergem pe stradă. 

 


Musafir

#61

2016-03-26 19:23

Acum aud prima oara de astfel de expozitie si mi se pare odios sa etalezi trupurile unor cadavre. Din respect pt sufletele care odata au fost trecatori pe acest pamant ar trebui sa se interzica acest lucru oriunde.

Musafir

#62 Re:

2016-04-22 21:27

#4: -  

 Te apreciez mult.Astia nu știu sa gândească ,au minți încuiate.


Musafir

#63

2016-04-24 06:25

Pentru ca e oribil sa expui cadavre mutilate. Am vazut la revolutie cat sa-mi ajunga pentru toata viata!
Nicoleta

#64 oare daca era altfel ce se intampla

2016-08-01 17:40

Sunt si eu curioasa. Oare daca s-ar fi expus ramasite ale corpurilor unor etnici evrei in acea expozitie, eventual victime ale unor anti-semiti violenti neo-nazisti si ucisi de acestia, poate chiar in chinuri teribile, oare cati ar vorbi asa de relaxat despre cat de educativa e acea afisare a cadavrelor respective? Sa nu uitam totusi ca anti-semitismul e foarte aspru pedepsit in ziua de azi, chiar mergandu-se pana la excese de zel devenite reguli absolute si aparate de politia gandirii. Dar de, cine nu-si permite un lobby puternic, ca n-are bani, ca de exemplu victimele dictaturilor comuniste de alte etnii, nu are parte de aparare. 

Nicoleta

#65 ma intreb daca mai sunt bune semnaturile

2016-08-02 17:52

Au trecut 5 luni, 2 saptamani si 2 zile de la deschiderea petitiei. De atunci toata tara se ducea la expozitie daca avea chef. Si mai veneau si din strainatate. Aproape jumatate de an a trecut totusi. Dar totusi si in al 12-lea ceas eu am semnat petitia. Sa va ajute Dumnezeu sa trageti un semnal de alarma.

Nicoleta

#66 Re: Denisa Murariu, Timisoara

2016-08-02 17:59

#55: Tasha28 - Denisa Murariu, Timisoara 

 Esti o persoana fara suflet daca asa ceva consideri un lucru bun, expozitie de corpuri ale unor sarmani oameni omorati, expusi asa desigur fara acordul lor. Dumnezeu sa te lumineze sa vezi cat de gresit directionat/a esti din punct de vedere moral.