Impreuna salvam Liceul Tehnologic „Spiru Haret” de la desfiintare


Musafir

#26

2016-01-13 21:12

Salvati liceul !!!!!!!!!!!
Andreea L.

#27

2016-01-13 21:15

E printre cele mai bune licee din Piatra si privind din perspectiva ratei de promovabilitate de la bac ,e o mare greseala desfiintara institutiei. Aici se gasesc profesori ce sunt dedicati meseriei pe care o au si se implica in educatia elevilor . Ar fi pacat ca acesti oameni minunati sa-si piarda locul de munca ,dar si mai important , ca acest oras sa piarda o asemena institutie.

Elev

#28

2016-01-13 21:52

Liceul Tehnologic "Spiru Haret" ... Acest nume transmite mandrie . MANDRIE a profesorilor cu rezultatele minunate obtinute de toti acesti copii care au fost educati si crescuti ATAT DE FRUMOS in acest liceu.

Nu ar fi pacat sa luati sansa altor copii de a invata in acest liceu pentru a ajunge niste oameni minunati si inteligenti? Invat in acest liceu inca din clasele primare si ceea ce m-a facut sa raman aici a fost colectivul .PROFESORII ,toti depun munca serioasa in educarea elevilor ,si drept rezultat al muncii exista aceste rezultate pe care DA ,trebuie sa le pomenim,pentru ca trebuie sa fim mandri ca avem onoarea de a face parte din acest colectiv. 

MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE NE SUSTIN SI DREPTATEA SA CASTIGE !!!!!

Cojocaru Francisca Helen

#29

2016-01-13 22:21

 Am invatat in acest liceu! A fost parte din viata mea, din inima mea 4 ani de zile. ISJ are un motiv plauzibil pentru desfiintarea lui? Va asigur eu ca nu! Reveniti-va ISJ! Sunteti incapabili sa luati o hotarare benefica in primul rand voua!

Elena

#30 Salvati Spiru Haret!

2016-01-14 01:19

Oameni buni, ce se întâmplă cu societatea in care trăim ? Isi pierde din valoare, din stralucire. Sa faci un rau cu popriile mâini ? E un act de lasitate. Sa desfiintezi un liceu ? Sa arunci educatia la gunoi? De ce nu desfiinteaza barurile si cluburile ? De ce nu interzic consumul de alcool? Viciile trebuiesc inlaturate nu educatia. Rusine celor ce au in gand sa faca asemenea magarie. Am invatat in clasele primare la acest lucru si mereu când trec pe acolo imi vin in minte amintiri superbe. In 22 de ani ai mei, niciodata nu am fost mai dezamăgită ca acum de ISJ. Piatra Neamt are prestigiu, are culoare, valoare. Unii oameni chiar nu inteleg asta.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2016-01-14 07:38



Musafir

#32 Re:

2016-01-14 07:40


Musafir

#33

2016-01-14 09:20

Am copii la acest liceu si as dori sa continue liceul tot acolo.
Andreea Pomană

#34 Impresia unei foste eleve

2016-01-14 10:01

Liceul tehnologic ,,Spiru Haret'' este un liceu exemplar,  și nu spun asta din cuvinte auzite ci din propia experiență. Mi-am petrecut 4 ani frumoși, plini de căldură și prietenie din partea profesorilor! Rar mai găsești așa ceva într-un liceu: profesori de calitate la care să înveți cu drag, activități extrașcolare, participare la concursuri(*daca aveți vreodată ocazia să vizitați acest liceu veți vedea aviziere pline de diplome*). Nu puteți desființa ceva ce aduce atât bine societății, e ca şi  cum nouă, foștilor elevi ne luați amintirile și tot ceea ce am dobandit, toate cunoștințele!

 

 

DNA

#35 DNA

2016-01-14 10:47

Atentie angajati ISJ! Acest gen de decizie cam seamana cu abuz in serviciu. Cred ca aveti timp suficient sa va uitati la TV, programul vostru flexibil va permite acest lucru. Va las pe voi sa imi spuneti ce se intampla cu cei care fac acest lucru. Sunt cam multi cu ochii pe voi in acest moment. Cred ca inca mai aveti timp sa luati decizia corecta, daca nu e deja cam tarziu.

Am trait o foarte lunga perioada de timp si inainte de `89 si stiu ce inseamna frica fata de cei ca voi, dar, din pacate, aceasta frica a disparut. Acum avem posibilitatea sa facem si noi ceva, pentru ca acei nenorociti cum sunteti voi sa raspunda pentru deciziile luate in favoarea lor.


Musafir

#36 Pro Spiru!

2016-01-14 11:30

Pro Liceul Tehnologic Spiru Haret,

Fac parte din prima generatie dupa ce a fost redeschis liceul. Sunt foarte mandru sa vad ca, in pofida pasilor de inceput, activitatile cu elevii, profesorii si tot personalul acestei institutii s-au implicat si au creat un mediu propice dezvoltarii tinerilor.

Ce pot spune eu cat am fost licean:

- am fost implicat in activitati locale, regionale si nationale 

- impreuna cu profesorii ne-am implicat in activitati sociale si de voluntariat

- am obtinut burse acordate de catre liceu, dar si parteneri externi ai liceului

- am obtinut premii la nivel local, regional si national inca din primii ani de functionare  a institutiei.

 

Admir profesorii de acolo, observ ca an de an rezultatele sunt din ce in ce mai bune, dar, nu pot intelege aversiunea fata de aceasta institutie mica ce isi desfasoara activitatea cat se poate de bine. 

Aveti toata sustinerea mea in a elimina prostiile si doctrina impusa de partide. Profesorii de la Spiru Haret trebuie lasati sa isi faca treaba, iar elevii sa-i admire ca se lupta pentru ei si pentru continuarea activitatii

... oare are rost sa mai zic ca e un liceul centenar si ar trebui resprect din acest punct de vedere?

Sper ca politrucii ce vor desfiintarea sa isi taie singuri craca de sub picioare!


Musafir

#37

2016-01-14 13:57

Împreună vom învinge!
Musafir

#38 #38

2016-01-14 14:09

Aici am petrecut cele mai frumoase momente si nu vreau sa dispara acest liceul! Impreuna vom invinge! 

Andrei

#39

2016-01-14 14:39

Bravo domnule Stan, asa se face în zilele noastre când cineva îți baga bete în roate!! Rușine, rușine sa va fie! Cum vi se pare dragi cititori? Nu știu dacă ați auzit, dacă ați citit dar gândiți-vă doar ca domnul Stan a fost singurul de la ISJ care în vara anului 2015 nu a fost demis din funcția sa din cauza scandalurilor cu transferurile, însă colegii dumnealui au fost arenjati la propriu și la figurat, chiar și domnul Floroaia care reintrase în inspectorat de puțin timp ca inspector adjunct..
Stimati cititori , de aceasta data este vorba de o mancarime politica în care s-a ajuns sa la suspendare unei activități excelente! Ce înseamnă lucrul asta domnilor, ați aprobat o singura clasa pentru anul următor la Liceul Tehnologic Spiru Haret, unul din liceele cele mai bune și renumite din Piatra Neamț cu rata promovabilitatii la bacalaureat în anul 2015 de aproximativ 95% ! Rușine sa va fie vouă și celor care din umbra va controlează precum niste marionete! Domnule inspector sau ce sunteți dumneavoastră, școala este APOLITICA dar dumneavoastră aplicați invers legea după cum se vede! RUȘINE SA VA FIE RUȘINE!


Musafir

#40

2016-01-14 14:56

Sa oprim jocurile murdare ale ISJ Neamt.

Musafir

#41 parteneriate

2016-01-14 15:39

Liceul Tehnologic "Spiru Haret" Piatra Neamt a fost partenerul liceului nostru in dezvoltarea a doua proiecte. DIn pacate (sau din fericire pentru ei) la fiecare concurs la care elevii nemteni au participat ne-au luat premiul I... Apreciez valoarea elevilor consolidata prin efortul si pregatirea dascalilor.

 Daca un liceu nu are prestigiu, oricum nu va fi cautat de catre elevi, asa ca reducerile care acum sunt o moda e bine sa se faca pe cale naturala (sunt licee care oricum nu-si fac planul de scolarizare), nu din pix.

    Claudia B, Beius


Musafir

#42

2016-01-14 16:08

Copilul meu invata acolo

Musafir

#43 Împreună salvăm Liceul Tehnologic Spiru Haret!

2016-01-14 16:47

Sunt elevă a acestui liceu în an terminal și nu am avut niciodată un glas sonor, datorită faptului că nu am vrut să mă remarc în mod negativ. Astăzi, însă, nu mai pot să tac! Văd zi de zi abuzuri și nedreptăți făcute oamenilor slabi, dar colectivul Liceului Tehnologic Spiru Haret, prin elevi și profesori reuniți pentru un singur scop, este unul puternic și decis să își ceară drepturile. Rezultatele absolvenților sunt mult peste medie, iar rezultatele la concursuri sunt deosebite. Activitățile desfășurate în cadrul liceului au la bază învățături care ne vor folosi întreaga viață și nimic din ceea ce se face nu este superficial. Renunțarea la o clasă, adică pierderea unui procent de 50% din elevii claselor de a IX-a ar fi nedreaptă, având în vedere faptul că există licee în care promovabilitatea este mult sub medie, dar care totuși au un număr imens de clase. La noi, sunt elevi care sunt înscriși de la grădiniță, apoi în școala primară, generală, urmează liceul , termină clasa a XII-a  și promit să își trimită copiii tot aici. Acest lucru se datorează profesorilor foarte bine pregătiți, pentru care eu, personal, am un respect deosebit. Am încredere că vom reuși să păstrăm tradiția liceului și că se vor păstra cele două clase pentru că, după cum spunea o doamnă profesoară, acest liceu s-a bazat mereu pe calitate, ci nu pe cantitate. Chiar dacă sunt ultimele mele luni petrecute în acest loc atât de drag, sprijin din toată inima această petiție! Împreună salvăm Liceul Tehnologic Spiru Haret!!!


Musafir

#44

2016-01-14 16:56

Este inca un pas pentru desfiintarea invatamantului tehnologic si indirect a invatamantului romanesc.

Musafir

#45 Re: Împreună salvăm Liceul Tehnologic Spiru Haret!

2016-01-14 17:03

#43: - Împreună salvăm Liceul Tehnologic Spiru Haret! 

 Cand am citit aceste randuri, ca profesor al liceului, nu am putut decât să mă gândesc ce elevi minunaţi avem!

MULŢUMIM!Sper ca vocea nostra să fie auzită!


Musafir

#46 MultumiRe: parteneriate

2016-01-14 17:06

#41: - parteneriate 

 Cuvintele dumneavostră nu pot decât să ne bucure! Apreciem corectitudinea si observ ca toţi avem aceleasi idei! De ce oare nu poate să primeze libera concurenţă, calitatea şi bunul simţ?

Să fie doar o întrebare retorică?


Musafir

#47 Re:

2016-01-14 17:07

#44: -  

 A învăţământului tehnologic de calitate! Mulţumim!


Musafir

#48 Re: Pro Spiru!

2016-01-14 17:08

#36: - Pro Spiru!  

 Multumim!


Musafir

#49 Re:

2016-01-14 17:09

#42: -  

 Sperăm că va continua in aceeasi scoală! Multumim!


Musafir

#50 Re: Impresia unei foste eleve

2016-01-14 17:11

#34: Andreea Pomană - Impresia unei foste eleve 

 Multumim Andreea! Voi sunteţi oglinda noastră şi doar cine nu doreşte nu vă observă! Succes!