Redeschiderea cofetariei Delice
cea mai tare cofetarie! cele mai bune produse! era normal sa se intample astfet INTR-O TARA A TUTUROR POSIBILITATILOR!
MIRABELA
Sa rezolve problemele si apoi sa functioneze la foc continuu
Dovezi?
nu cunosc gustul tortului Belcolade, dar prietena mea care recent a avut nunta si tortul ei a fost unul belcolade , avand in credere in ea mi-a spus ca aceasta cofetarie a facut delicii culinare. Votez de bine ptr ca sunt romanca si cred ca si in tara noastra sunt bune lucruri care trebuie sustinute.
Re: Sa rezolve problemele si apoi sa functioneze la foc continuu
#6: SI MIRI - Sa rezolve problemele si apoi sa functioneze la foc continuu
brava esti....basteapta...
Este cea mai buna cofatarie ,mare pacat pentru tot ce s a ''intamplat''asa se intampla cand esti cel mai bun, deranjazi concurenta[????]sau anumite persoanane.SUCCES DELICE .
felicitari pentru initiativa
felicitarile mele, am mai postat pe adevarul si vreau sa spun din start ca Delice este o cofetarie de renume si cu produse de calitate. dar cred ca putem astepta rezultatele, putem accepta chiar adevarul, iar in cazul unei erori o putem indrepta. Cu siguranta renumele se pastreaza iar profesionistii din aceasta firma vor lua masuri ca acest caz sa ramana singular. Eu zic ca o astfel de petitie nu inseamna nimic, mai ales ca la cele 36 de semnaturi nici macar salariatii (100) nu au avut buna-vointa sa treaca pe aici. Va respect si raman un client al acestei cofetarii si am increderea ca de acum in colo veti fi cu adevarat profesionisti iar astfel de greseli nu se vor repeta. Cu drag, Laurentiu
Dupa postare am gasit si comunicatul celor de la Delice, il aveti aici:
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Dovezi?
Unde a mai fost in tara un caz similar?Nicaieri. In Germania nu se inchid unitatile pt.ca au fost suspiciuni de toxiinfectie . Intr-o sigura zi 6 cofetarii nu vand doar la47 de clienti (cum a declarat la tv.dl Decebal).
| This discussion has been closed. |