Il vrem pe Ponta înapoi!
Sunteti drogati ba!
Din cauza carnatilor ca voi, care l-au pupat pe Nea Ilici in c-u-r in '90, am ajuns unde am ajuns. Mars afara din tara, puturosilor. Aveti o pensie, ajutor social, un scaun caldut? Sa mergeti cu Ponta unde si'o dus mutu calu.
Re:
Sigur ca daaaa, Romania nici nu exista de 250 de ani, iar acum 250 de ani erau doar doua prapadite de tari, mai degraba pasalacuri turcesti, decat tari, dar, daca stau sa ma gandesc, lui ponta i-ar fi stat bine sa fie capuchehaie la Stambul :)))))))))))
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Ce 250? 2500 de ani!! de la Burebista nu am mai avut asa un premier! =)))))))
si eu il vreau...LA PUSCARIE
La puscarie cit mai multi ani...si desfintarea PSD-ului ...si inca ceva: inventarea unor medicamente pentru idiotii care voteaza PSD de 26 de ani!
Daca voi il vreti pe Ponta inapoi... inseamna ca oamenii care au iesit nu au facut nimic. Voi, incompetenti in gandire, nu va dati seama ca aici e vorba de schimbarea la toata clasa politica? de schimbare a mentalitatii la baza ca aia ce urmeaza sa le fie frica sa mai fure? PLM cu oi d'astea va tot merge tara bine.
Locul plagiatorului e la puscarie !!!!
am semnat aceasta petitzie ptca , imi pare rau ca ponta shi-a dat demisia shi -l vreau shi eu inapoi !!!!! DAR , nu cred ca mai e posibil!!!!
| This discussion has been closed. |
Unde primesc suta de euro daca semnez?