Interzicerea manelelor in Romania

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Interzicerea manelelor in Romania

Gust Larisa:)

#26 MUIE

2015-11-06 13:56

Muie supremă celor ce semnează asta

Andrei

#27 wtf

2015-11-06 14:27

. Nu ascult nici manele nici rock ....dar văd că mulți dintre voi aveți nevoie de un creier . Nu ii poți impune unui om ce să asculte . Cel care a făcut petiția asta și cel care a facut-o pe cea anti rock sunt retardați . Dați și voi în retardism? Aia care semnează?

Anonymous

#28 Re: Fraţilor

2015-11-06 15:04

#14: Irina - Fraţilor 

In caz ca nu ai aflat asta e numa caterinac, o petite online niciodata nu o sa fie reala

Musafir

2015-11-06 16:47

Poate asa se mai cultiva si prostii

Musafir

2015-11-06 17:01

Pentru ca incultura duce la uitarea valorilor nationale, si la delasare. Traim intr-o tara care nu merita sa fie stropita de c****t doar pentru ca anumiti imbecili si talhari de 2 bani ne fac sa parem oaia neagra a Europei, suntem prea destepti pentru a fii tratati in halul asta, eu personal nu accept ca un jeg infect care comite numai infractiuni in afară, sa fie un fel de reprezentant al natiunii.

Musafir

2015-11-06 19:04

Jos cu maneaua,jos cu incultura!

Molotov

#32 Prostia clar domina!

2015-11-06 19:05

Am observat la crestini ca injura mai ceva decat un rocker sau o alta rasa de om

Musafir

2015-11-06 19:35

Nu sunt de acord cu promovarea acestui gen de muzica, daca se poate numi muzica.

Musafir

2015-11-06 20:57

Cum au murit primii rockeri in romania, noi deja am schimbat-o! Rock on and kill the shit!

Musafir

2015-11-06 21:37

Am semnat aceasta petitie pentru ca manelele reprezinta tot ce inseamna subcultura in tara noastra si pentru ca promoveaza non valoarea.
Daca tinerii din ziua de astazi ar fi mai seriosi cu educatia lor si-ar da seama ce curent nociv reprezinta acest gen de muzica.

Musafir

#36 Re: Sa va dau muie satanistilor

2015-11-06 21:56

#16: Monica Preda - Sa va dau muie satanistilor 

INCA ODATA...SPALA-TE CU CLOR PE GURA...S-AR PUTEA SA ITI INFECTEZI MAMA ATUNCI CAND O PUPI...DACA STAU SA MA GANDESC BINE...CRED CA NICI EA NU TE SUPORTA...

Musafir

#37 Re:

2015-11-07 05:26

#5: -  

Nu ai nimic nici cu limba romana, dar iti place sa fii analfabet...

Musafir

2015-11-07 09:50

Noi versus Ei !!!

Musafir

2015-11-07 10:03

Manelele-s de cacat

Musafir

2015-11-07 10:25

Manelele contribuie la scaderea iq-ului tarii,deoarece accentueaza setea de bani,de femei,de rivalitate,dusmani,batai...; la "imbogatirea" vocabularului actual cu jargoane,jigniri..; si la modificarea comportentului persoanelor,care gasesc rezolvarea doar in bataie si conflicte,in calomnii,in jigniri,in judecarea celorlalti,in umilirea celorlalti.Versurile promovate in manele ...sunt seci din punct de vedere a intensitatii sentimentale,a istetimii,a valorizarii cunostiintelor,drept dovada o parte majoritara din manelisti nu ne vor intelege argumentele.

Musafir

2015-11-07 10:40

Pentru o generație mai bună, fără maneliști cretini.
The Vigilante

#42 Re: MUIE

2015-11-07 10:43

#26: Gust Larisa:) - MUIE 

What kind of idiot are you?

Musafir

2015-11-07 13:05

pt ca mue manele

Musafir

2015-11-07 21:30

Eu nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea. E doar un gen muzical. Ok.. e un gen muzical care nu ar trebui să existe sau să se dezvolte atât de mult pe piață.
Indiferent de asta, ei au început conflictul dintre rockeri și maneliști, iar cei din urmă, pe lângă faptul că au obiceiul de a eticheta oamenii după muzica pe care o ascultă, o mai și asociază cu satanismul și Halloweenul. Nu e corect. În primul rând nu e corect să răpești dreptul cuiva la alegerile proprii, dar dacă ei încearcă să ne fure dreptul la libertate, noi (rockerii), trebuie să ne exprimăm și noi la rândul nostru. Dacă câțiva idioți vor să interzică muzica bună într-o țară liberă, au 0,1% șanse să reușească. Dar hai totuși să ne punem în plan și problema inversă: dacă chiar ar reuși să îi introducă această nouă regulă "împotriva rockului", trebuie să includem și regula " împotriva manelelor ".
Cu toate astea, eu nu consider că nu au vre-o șansă să facă ceva cu petiția aia " contra rockului ". Poate doar să ne-o dea nouă să ne ștergem la c*r cu ea. :)) Nu cred că au vre-o șansă în a schimba asta deoarece în România, la momentul de față, există mulți, chiar foarte mulți rockeri și metaliști, iar asta văd că e un lucru destul de apreciat de unii artiști români. Chiar în așa-zisul nou partid, dacă îl pot numi așa, au chemat la conducere rockeri. Solistul de la Vița de vie, solistul de la Trooper, pe Tudor Chirilă, și poate alți oameni pe care îi unește muzica rock.
În concluzie, eu nu le dau vre-o șansă cu petiția aia (petiția de șters la c*r), la fel cum nu dau vre-o șansă acestei petiții, pe care totuși am semnat-o deoarece e răspunsul sau reacția rockerilor la petiția maneliștilor, și nu știu cum dracu s-ar putea lua chestiile astea în considerare și să fie mai multe voturi contra rockului, decât contra manelelor, deci nu vreau să risc ca în viitor să nu mai pot asculta trupele preferate. Ar fi foarte trist.
Fanel Brici

#45 Re: Sa va dau muie satanistilor

2015-11-07 21:33

FAh jehoaso,ne facI NeaMU DE ras,mancarai ce ies din roacheri.Daras cu pamant Yelow pe neamu'tau de cioara libinOasa..care este! cine crezi fah,ca-ti mananca p...a aia cat galeata,si mai si pute de t-i rupe farurile,HUOOOOOOO!!!!!!!!

Musafir

#46 Re: Re:

2015-11-07 21:35

#18: Monica Preda - Re:  

Monica Preda,mirosi un furtun?

Cerasela Largareta

#47 Re: Sa va dau muie satanistilor

2015-11-07 21:45

Asa Monico,spune-le fata si cand s-au cacat hardistii aia pe tine,dupa ce ti-au dat-o sus si nu ti-au platit!

Musafir

#48 Re: Sa va dau muie satanistilor

2015-11-07 22:08

Mare creștină și credincioasă ce înjuri ca boschetarul care nu primește bani, de la ce spital de boli psihice și mentale ai fugit?

Musafir

2015-11-08 09:50

Urasc manelele :))
frustratu

2015-11-08 14:40

ce aveti cu manelele ? daca nu va place nu ascultati in pula mea