Interzicerea manelelor in Romania

Musafir

/ #44

2015-11-07 21:30

Eu nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea. E doar un gen muzical. Ok.. e un gen muzical care nu ar trebui să existe sau să se dezvolte atât de mult pe piață.
Indiferent de asta, ei au început conflictul dintre rockeri și maneliști, iar cei din urmă, pe lângă faptul că au obiceiul de a eticheta oamenii după muzica pe care o ascultă, o mai și asociază cu satanismul și Halloweenul. Nu e corect. În primul rând nu e corect să răpești dreptul cuiva la alegerile proprii, dar dacă ei încearcă să ne fure dreptul la libertate, noi (rockerii), trebuie să ne exprimăm și noi la rândul nostru. Dacă câțiva idioți vor să interzică muzica bună într-o țară liberă, au 0,1% șanse să reușească. Dar hai totuși să ne punem în plan și problema inversă: dacă chiar ar reuși să îi introducă această nouă regulă "împotriva rockului", trebuie să includem și regula " împotriva manelelor ".
Cu toate astea, eu nu consider că nu au vre-o șansă să facă ceva cu petiția aia " contra rockului ". Poate doar să ne-o dea nouă să ne ștergem la c*r cu ea. :)) Nu cred că au vre-o șansă în a schimba asta deoarece în România, la momentul de față, există mulți, chiar foarte mulți rockeri și metaliști, iar asta văd că e un lucru destul de apreciat de unii artiști români. Chiar în așa-zisul nou partid, dacă îl pot numi așa, au chemat la conducere rockeri. Solistul de la Vița de vie, solistul de la Trooper, pe Tudor Chirilă, și poate alți oameni pe care îi unește muzica rock.
În concluzie, eu nu le dau vre-o șansă cu petiția aia (petiția de șters la c*r), la fel cum nu dau vre-o șansă acestei petiții, pe care totuși am semnat-o deoarece e răspunsul sau reacția rockerilor la petiția maneliștilor, și nu știu cum dracu s-ar putea lua chestiile astea în considerare și să fie mai multe voturi contra rockului, decât contra manelelor, deci nu vreau să risc ca în viitor să nu mai pot asculta trupele preferate. Ar fi foarte trist.