Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!


Musafir

#1926

2015-11-06 08:58

Ne dorim dreptate!

Musafir

#1927

2015-11-06 08:59

Biserica a devenit o afacere si nu este normal...sa se faca si camine pt batrani, camine pt copii orfani, cantine pt persoanele sarmane, nu numai lacase unde e totul de vanzare, de la bratari la haine chiar...

Musafir

#1928

2015-11-06 09:01

Pentru ca aceasta semnatura este in interesul poporului roman!

Musafir

#1929

2015-11-06 09:07

Sufletele acelor copii aveau nevoie de o slujba acolo unde sa petrecut nenorocirea. ....Era prea mult pentru Patriarh? ??? Sau nu coboară din limuzină decât pentru boieri! !! Rușine. ..Rușine! Au băgat banii din buzunarele noastre în Catredala mântuirii cui???? Oamenii ăstia nu ai Dumnezeu. ...nu au Nimic. Nu au ce căuta în slujba biserici. Poporul nu îl vrea. Gata.... agunge..A dat dovadă de indiferență.

Musafir

#1930

2015-11-06 09:12

Domnul Daniel nu reprezinta Biserica si nici pe Dumnezeu , Domnul Daniel se reprezinta pe el insusi cu a lui conceptii si pareri false creeate in valtoarea capatanii lui .

Musafir

#1931

2015-11-06 09:29

Nu s-a văzut nici un act de binefacere di partea bisericilor către oamenii de rând cu probleme financiare, de sănătatea, etc..si am asistat la un act de criminalitate din partea unui popă care a convins amanta sa avorteze la 6 luni de sarcină intr-un spital din Tg-Jiu...sunt dezgustata.sunt o mare credincioasă dar, făcând-o prin gesturi de ajutor a celui care are nevoie, mă rog oriunde mă aflu nu neapărat în biserică unde majoritatea popilor sunt bogați....

Musafir

#1932

2015-11-06 09:40

Pt ca asa zisi conducatorii ai bisericilor...uita De ce au au fost pusi  acolo. 


Musafir

#1933

2015-11-06 09:45

Nu cred ca mai e nevoie de comentariu....

Musafir

#1934

2015-11-06 09:46

Sa fie dat JOOOOSSSS...

Musafir

#1935

2015-11-06 09:47

Jos cu fata aia de satana

Musafir

#1936

2015-11-06 10:14

Finantarea Cultelor din bugetul statului nu este altceva decat o forma de mita electorala convenita intre capii cultelor religioase si putere. De pilda, in 2014, an electoral, din bugetul statului au fost scoase 92 milioane euro pentru finantarea Cultelor, din care 22 milioane euro prin rectificare bugetara (a se citi mita electorala) ! .De ce mita? Dintr-un calcul simplu constatam, pe baza datelor publicate pe siteul Secretariatului General al Cultelor, ca peste 9 mil euro s-au alocat pentru construirea de lacasuri, iar peste 65 mil euro s-au folosit pentru salarii. Total putin peste cei 70 mil euro alocati initial din buget. De ce s-au mai dat 22 mil. euro prin rectificari bugetare? MITA electorala !!!! Nu mai vreau sa mai fie scos nici macar 1 leu din banii publici pentru a fi folosit in interese personale sau politice, ci vreau ca el sa se intoarca sub forma de servicii in folosul fiecarui contribuabil. Vreau spitale, scoli, medici si dascali care sa fie platiti pentru insanatosirea mintii si a trupului. Cultele sa-si finanteze actiunile din cotizatiile enoriasilor (oricum sunt obligati sa cotizeze cand au nevoie )


Musafir

#1937

2015-11-06 10:22

Ne-am saturat de biserici si preoti falsi. Da. Suntem credinciosi,crestini si ne rugam. Dar daca vrei sa te rogi la Dumnezeu,poti sa o faci si acasa . Religia spune ca Dumnezeu este pretutindeni langa noi,si atunci,daca este asa,care este diferenta intre a-mi face rugaciunile acasa si a ma ruga in biserica? Niciuna.

Fiecare sat amarat are biserica,dar nu spital. Noi suntem sanatosi ???
Dnul asta este imbracat in aur si lumea moare de foame pe langa el. Hai sa fim seriosi !

Musafir

#1938

2015-11-06 10:23

nu vad rostul acestor capușe, acestor trântori care sug din vlaga unui popor ostenit să mai creadă in ceva..așezămintele lor pot deveni spitale,școli,azile, ei se pot angaja ca voluntari in acestea si atunci o sa credem cu adevărat că misiunea lor este sfăntă.iși obligă preoții să colecteze căt mai mult, le cere registre de evidență mai ceva ca la ANAF,Să-i fie rușine acestui nesimțit si tuturor celor  care procedează ca el, din decență ar trebui să plece singur.Dumnezeu să-i ardă așa cum au ars bieții copilasii aceia!


Musafir

#1939

2015-11-06 10:35

Am semnat aceasta petitie dearece dupa inscaunarea dansului, a inchis toate atelierele de lumanari din tara, lamanarile fiind achizitionate de la o fabrica ce-i apartinea, din cate am ineles.Nu mi se pare normal ca in saracia in care traim cineva sa ne sfideze prin luxul pe care-l afiseaza.Eu cred in Dumnezeu, dar nu cred in fetele bisericesti.Credinta in Dumnezeu inseamna altceva decat ceea ce dansii propovaduiesc.Am cunoscut si preoti dedicati si cu har. Tot respectul, dar prea putini...


Musafir

#1940

2015-11-06 10:43

Am semnat aceasta petitie deoarece si in randurile patriarhiei e foarte multa coruptie si ca cei care ar trebui sa ajute oamenii si sa mangaie sufletele oamenilor sunt interesati doar de bani pt orice serviciu pe care il fac. Putini sunt cei care sunt milostivi si isi dau si hainele de pe ei ca sa isi ajute aproapele si vreau ca aceia sa ajunga conducatorii patriarhiei!!!

Musafir

#1941

2015-11-06 10:45

Confirm semnarea petiției

Musafir

#1942

2015-11-06 10:46

Nu se pot numi preoti

Musafir

#1943

2015-11-06 11:24

pentru ca in BISERICA nu e DUMNEZEU,pentru ca Teoctist a fost bine etichetat ANTICHRIST...sau poate pentru ca inca din `89 aveam suspiciuni privind loialitatea bisericii fata de credinciosi, fapt pentru care in seara 16 dec `89 nu mi-am cautat adapost in catedrala Timisoara ...sa-mi trinteasca I.S. usa in nas...etc etc etc

Musafir

#1944

2015-11-06 11:27

Pt cá sunt hoti,fárá suflet.Isi bat joc de credinta Románului,se folosesc de credinta Románului pt asi satiface poftele si nevoile lor personale!Stau si má intreb:Unde le este credinta?Oare nu au fricá de D-zeu,cá tot spun cá il reprezintá!Noroc cá nu sunt toti la fel.Avem si preoti cu credintá.

Musafir

#1945 Re:

2015-11-06 11:45

#1927: -  

 

 

Activitatile filantropice ale bisericii le-ati cunoaste daca ati deschide mai des televizorul, pe postul TV Trinitas la ora stirilor sau ati citi Ziarul Lumina. Aceste activitati nu sunt cunoscute pentru ca nu se vrea publicitate si ... sa spunem lucrurilor pe nume chiar daca ar trebui sa fie publice si aduse la cunostinta oamenilor  - cine vrea sa difuzeze la orele de varf astfel de stiri pe posturile mass-media nationale? Asa ceva nu se transmite, nu ar avea audienta, ratting, pentru ca nu ne intereseaza... traim doar pentru noi, nu pentru altii...

Cine stie din toti cei care ati postat si ati semnat aceasta petitie ca incepand cu aprilie 2013 la initiativa si cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh a fost initiata campania de donare sange "Doneaza sange! Salveaza o viata!", campanie care in saptamana nefericitului accident se afla la a noua editie si datorita careia in aceea saptamana exista sange la Centrul de Transfuzie Bucuresti. Aceasta editie a avut loc in perioada 25-30 octombrie cu voluntari de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului si s-a desfasurat la Facultatea de Constructii si la Academia Tehnica Militara, si nu se opreste aici ci continua si saptamanile viitoare la Academia de Politie, de Jandarmi conform protocolului semnat cu Patriarhia Romana.  Campania se desfasoara de aproape 3 ani, a inceput in Bucuresti si s-a extins in intreaga tara.

Cine stie din toti cei care ati postat si ati semnat aceasta petitie ca incepand cu luna septembrie 2015 la initiativa si cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh a fost initiata campania "Sanatate la sate!" - campanie care are loc la sfarsitul fiecarei saptamani cu medici voluntari in baza unui protocol incheiat cu Ministerul Sanatatii si se desfasoara la satele din preajma Bucurestiului (Nuci, Glina, Ganeasa, Pantelimon, Sindrilita). 

Acestea sunt activitatile bisericii... daca ati merge duminica la Sfanta Liturghie, daca ati deschide mai des usa bisericii parohiei careia sunteti arondati ati afla mult mai multe si anume ajutorul pe care biserica il ofera familiilor din parohie nevoiase, grija deosebita pe care o poarta pentru batranii din azile si din spitale, grija manifestata pentru oamenii bolnavi... ati stii ca oamenii bisericii - acei preoti despre care vorbiti asa de urat - coordoneaza toate aceste actiuni, fac posibil ceea ce uneori pare imposibil.

Acest OM pe care il judecati si il aratati cu degetul nu a cautat niciodata sa iasa in fata, ci si-a indrumat "oile" (preotii) si le-a cultivat sentimentul umanitatii si al dragostei neconditionate.

Este o rusine pentru poporul roman si pentru toti crestinii acestei tari ceea ce se-ntampla - in loc sa avem decenta sa ne plangem mortii in liniste si sa ne rugam pentru soarta celor din spitale - asa cum fac preotii bisericii si cum au fost indemnati toti crestini ce deschid usile bisericii in acest weekend, caci numai rugaciunile pornite din suflete curate si nu pline de ura si invidie ("din ce masina s-a dat jos ...") ii poate salva.

N-am auzit nici un indemn in aceste zile de a se organiza un pelerinaj la racla Cinstitului Brau al Maicii Domnului, racla adusa din Grecia de la Manastirea Kato Xenia la Cluj-Napoca, indemn sa mergem sa ne rugam, sa o imploram pe Imparateasa Cerurilor si a Pamantului sa ne salveze fratii intru Domnul ce se afla in spitale raniti grav, caci mult face rugaciunea Maicii Domnului in fata Fiului Sau ... dar, in schimb am auzit hule la adresa reprezentantului Bisericii Ortodoxe Romane.

Fratilor sa fim solidari in fapte bune - aceasta este fapta crestina, aceasta este credinta ortodoxa, asta ne invata, nu ce faceti voi ... lozincile pe care le strigati la adresa Patriarhului.

Inainte de a va indrepta impotriva unui uns al Domnului, analizati-va, nu dati cu pietre in cine nu trebuie... nu uitati Mantuitorul a spus cand vroiau sa dea cu pietre in femeia pacatoasa "cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei" ... si de remarcat, nu a precizat pacatul.

 

 


Musafir

#1946

2015-11-06 11:47

Ce a facut pana acum pt cei ce sufera si au nevoie de sprijin , ca slujitor al lui Dzeu , in afara de biserici ?

Musafir

#1947

2015-11-06 11:53

Biserica Romană trebuie sa fie in slujba poporului,dar este plină de aroganta care se scaldă in bani de la bugetul de stat care clădesc biserici si catedrale,fara sa țină cont ca tara are nevoie de spitale.Cred ca a venit timpul sa plătească taxe la stat si sa nu mai fie parazitul societății civile,atita timp cit copii noștri mor in spitalele Rominesti din lipsa medicamentelor si tehnologiei medicale.
musafir

#1948 Re:

2015-11-06 12:02

#1944: -  

 hotul striga hotul!!!

cum ii recunosti? eu umblu pe aceasta cale din copilarie si acum nu am decat 43 de ani si nu am intalnit aceste personaje descrise de tine... 

dar spre deosebire de tine, eu imi canalizez energia pentru a face fapte bune alaturi de oamenii bisericii, activand ca voluntar nu scriind astfel de e-mail-uri, judecand oamenii... 

 

musafir

#1949 Re:

2015-11-06 12:03

#1946: -  

 multe... dar ura nu va lasa sa vedeti realitatea

daca ati avea sufletul curat ati reusi sa vedeti


Musafir

#1950

2015-11-06 12:04

NU AM SEMNAT , SPER CA SA SE CITEASCA NUMELE SEMNATARILOR , GURA MAMI VOASTRE DE SECURISTI!!!