Cerere Online, catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.


Musafir

#26

2015-11-01 08:40

Pentru ca nu sunt deacord cu atacurile lansate impotriva profesoarei Toader Liliana.Este poate singura profesoara, care a avut si are rezultate deosebite la limba si literatura romana.
Miky

#27 Semnat

2015-11-01 09:17

Vrem dreptate in scoala.Dna Toader Liliana e un cadru ditactic exceptional...un model de urmat...isi pune sufletul pentru elevi.Sunt nereguli multe in scoala asta.


Musafir

#28

2015-11-01 09:20

Vrem dreptate in scoala !!!

Musafir

#29

2015-11-01 09:42

am o prietena care copilul ei are ca diriginta doamna TOADER LILIANA...este foarte multumita de cum lucreaza cu copiii...

Musafir

#30

2015-11-01 10:21

Va rugam nu desfiintati aceasta scoala nr.42 din Galati pe criterii de administrare si organizare . Aici sunt invatatori si profesori de o competenta superioara si o probitate morala de exceptionala!
Multumim pentru intelegere !

Musafir

#31

2015-11-01 10:40

Nu cunosc amanunte referitoare la situatia actuala din scoala,, fiind parintele unui copil ce a terminat gimnaziu la Scoala "Sf. Imparati" din Galati, acum 2 ani. Accentuez, nu cunosc amanunte la situatia creata dar, ....de aici si pana la a denigra la modul cel mai josnic cu putinta un om ca d-na TOADER, mi se pare revoltator. Am cunoscut-o si de aceea imi pemit sa vorbesc acum. As putea sa scriu aici toate la superlativ despre dansa iar carcotasii ma vor improsca cu noroi, dar nu-mi pasa. Nu pot privi cu detasare cate mizerii sunt scrise referitoare la persoana dansei. Am vazut commenturi care aduc in discutie , lungile sedinte cu parintii...dar eu abia le asteptam ! Eram ca intr-o familie ! Au fost 4 ani minunati alaturi de dansa, si copii nostri inca o mai viziteaza iar dansa se lauda cu ei. Toti au ajuns la licee foarte bune ! Au facut tot felul de activitati : tabere, excursii, iesiri in aer liber si toate s-au facut cu acordul nostru, al parintilor. Nimeni nu ne-a bagat mana in buzunar, nimeni nu ne-a fortat sa facem ce nu ne doream !!! Atata suflet in doamna Toader !!! Cine o denigreaza, n-a cunoscut-o ! Copilul meu , astazi , este sanatos datorita dansei !!! Asta pentru ca a preocupat-o si latura umana si sanatatea copiilor pe ii educa ! Va multumesc d-na Toader pentru tot ce-ati facut pentru copiii nostril, iar Dumnezeu va avea grija ! EL atipeste doar din cand in cand dar ...vede si nu uita !
Pincky

#32

2015-11-01 10:47

  • Doamna TOADER LILIANA este o profesoara excepțională !!! Cu ajutorul ei am luat punctaj maxim la evaluarea națională de anul trecut la romana și engleza !!

Musafir

#33

2015-11-01 11:20

sustin EDUCTIA si nu IMORALITATEA,sustin profesorul cu daruire ,imi sustin copilul si OMUL care ii este copilului meu:profesor,diriginte ,sustinator pt.tot ce acesti copii au de invatat ,atat de la dna.Prof.Toader L. cat si de la OMUL care isi da sufletul pt acesti copii LILIANA TOADER

Musafir

#34

2015-11-01 11:51

Doamna Toader este o persoana extraordinara.Mi-a fost invatatoare doar pentru un semestru dar pot spune ca tehnica de predare,relatiile cu elevii sunt mai mult decat frumoase.A facut bine ca a aratat adevarul despre invatamant.

Musafir

#35

2015-11-01 11:54

Doamna profesoară Toader este un caz fericit de cadru didactic atipic: o combinatie de OM adevărat, dascăl deosebit și pasionat, foarte bun profesionist în educație. Formează OAMENI care iubesc și respectă limba româna, lectura și exprimarea corectă și nu roboței "foarte-bine-știutori-de-românā". Se pricepe să descopere tot ce e mai bun în copil, îi motiveazā în mod excepțional, îi ajutā pe TOȚI sā își depășească limitele, își adaptează modul de predare și cerințele în funcție de potențialul copilului. Vede în copil nu doar un beneficiar al procesului de predare, ci o ființā pe care o înțelege. Niciodată nu a lipsit de la ore, și fiecare oră este valorificatā la maxim și calitativ și cantitativ. Niciodata nu a sugerat prin comportament și atitudine probleme de moralitate, vicii etc. O respectăm, o iubim și ne dorim căt mai mulți profesori de acest fel.


Musafir

#36

2015-11-01 12:53

Am semnat aceasta petitie pentru ca urasc minciuna si pentru ca avem mare nevoie de astfel de profesori ca doamna Toader Liliana in toate scolile si liceele din oras.

Musafir

#37

2015-11-01 13:13

O sustin pe fosta mea diriginta!!
Teohari A

#38

2015-11-01 13:29

Nu pot sa cred! Doamna diriginta nu bagati in seama toti oamenii de nimic! Dumneavoastra sunteti o raritate pentru sistemul de invatamant din Romania! Dupa cum stiti Romania nu incurajeaza ce este nou si bun, doar distruge. Noi toti elevii dumneavoastra stim ca nu consumati alcool, ca nu pierdeti nici o ora. Notele elevilor la examene au fost intotdeauna excelente! Va sustinem si sunt alaturi de dumneavoastra! 


Musafir

#39 Re:

2015-11-01 15:44

#4: -  

 


Musafir

#40

2015-11-01 16:52

in oamenii buni care fac cu adevarat ceva pentru viitorul copiilor ? Ne dorim la catedra oameni competenti, profesori cu suflet cald si cu dragoste de copiii, iar cand în sfârsit îi gasim, îi dezamagim, îi lovim si îi acuzam. Mi -as dori sa va oferim mai mult pentru ca meritati mai mult. Respect doamna profesoara Toader Liliana.

Musafir

#41

2015-11-01 17:27

Dar impotriva doamnei de matematica Ostache V. cand se vor lua masuri? De ani de zile parintii se plang de dumneaei si nimeni nu ia nici o masura! Profesori ca d-na Ostache dau in jos prestigiul scolii. Bravo doamna Toader si fruntea sus!

Musafir

#42

2015-11-01 20:26

Profesoara Toader este o profesoara buna mi-ar părea rău dacă ar fi data afara din învățământ.

Musafir

#43

2015-11-02 07:14

Deoarece Camelia Dima este o "doamna" lipsita de scrupule, fara valori morale. Trebuie neaparat sa fie schimbata, sa fie anchetata,
Camelia

#44

2015-11-02 07:16

Ca parinte nu sunt in masura sa fac aprecieri privind situatia financiara,problemele administrative sau conditiile de igiena din grupurile sanitare pentru ca nu am mai fost acolo si nu cunosc decat partial normele si reglementarile in acest sens,lasand aceste lucruri sa fie rezolvate si solutionate de cei in masura sa o faca.Doresc sa-mi exprim convingerea ca doamna Toader este o profesoara exceptionala,foarte bine pregatita profesional,un model de daruire si implicare sufleteasca ,incercand sa descopere ,sa inteleaga si sa rezolve ,alaturi de parinti, toate dificultatile de invatare ale elevului(sub toate aspectele:tehnici de invatare,medicale,emotionale etc),elaborand strategii, pe termen lung ,de depasire a lor.Este o profesoara foarte iubita si apreciata de majoritatea elevilor si parintilor care vad progresele facute de copiii lor.Rezultatele obtinute de elevii dumneaei ,la concursuri si examene,sunt cea mai buna recomandare pe care o poate avea un profesor.Cauta ,intotdeauna,solutii si metode pentru a capta interesul elevilor pentru limba si literatura romana ,ajutandu-i sa-si depaseasca problemele,sa inteleaga si sa-si insuseasca notiunile predate.Nu concep un alt profesor de limba romana in locul doamnei Toader!!!Copiii nostri merita un invatamant de calitate si un profesor caruia ii pasa de elevi!

 


Musafir

#45

2015-11-02 08:16

Nepotul meu invata la Scoala nr 42 si este deosebit de incantat de daruirea cu care preda si apreciaza fiecare elev aceasta doamna profesoara. E pacat ca in scoli nu sunt apreciati profesorii valorosi , inzestrati cu darul de a preda copiilor si sunt ascultate parerile nonvalorilor.

Musafir

#46

2015-11-02 17:24

Eu sunt un fost elev al școlii 42... o scoală care a excelat, dar unii profesori nu-si fac orele, ne injura, si nu ne predau. de asta eu si cu altii 15 din clasa mea am plecat.
un fost elev al scolii 42

#47 scoala 42

2015-11-02 17:27

   Am plecat pentru ca profesorii nu-si fac treaba, nu ne predau si ne injura. asta in primul rand, in al doilea rand dna Toader Liliana a fost si este si va fi cea mai buna profa.... nu se poate sa fie atacata in halul asta si ma bucur ca a luat aceste masuri.

    Doamna Toader nu e alcoolica, sau mai stiu eu ce...si stie ce spune...are dreptate!!!!!!!

 

Copilbun

#48 Re:

2015-11-02 19:33

#1: -  

 Doamna profesoara Liliana Toader este un om deosebit cu suflet bun un cadru excelent

Andrada

#49

2015-11-02 20:27

OAMENI BUNI,ASTIA CARE ATI SPUS NUMAI MINCIUNI LA ADRESA DOAMNEI PROFESOARE TOADER,MA INTREB OARE VOI SUNTETI INTREGI LA CAP????CUM PUTETI SA ABERATI ATAT SI SA MINTITI DOAR PENTRU A II IMPROSCA IMAGINEA CU NOROI??CREDETI CA VETI REALIZA CEVA?CREDETI CA LUMEA NU STIE CE FEL DE PROFESOARA ESTE?! CREDETI-MA,VA INSELATI AMARNIC!! SCOALA ASTA A FOST O SCOALA FOARTE BUNA..DIN PACATE IN ULTIMII ANI SCOALA ASTA S-A CAM DUS DE RÂPĂ...Sora mea,in prezent eleva a LICEULUI PEDAGOGIC,vazand daruirea doamnei Toader,felul in care le preda elevilor,faptul ca in primul rand DOAMNA ESTE O CA MAMA PENTRU NOI,ELEVII SAI..si multe alte CALITATI PE CARE,CREDETI-MA NICI UN PROFESOR DIN SCOALA 42 EU SPUN CA NU LE ARE,a decis sa ii calce pe urme si sa fie si ea profesoara de romana,sa fie un model demn de urmat in fata elevilor sai la fel ca si dna TOADER!! REVENIND LA SUBIECT,VOI OAMENI BUNI DE CE INCERCATI SA ASCUNDETI ADEVARUL DIN ACEASTA SCOALA SI SASPUNETI MINCIUNI LA ADRESA PRFESOAREI?ASTA ESTE STRATEGIA VOASTRA??CREDETI CA VEFI REUSI SA DISTRUGETI IMAGINEA DOAMNEI???DOAMNA,NOI STIM CAT DE MULT SUFERITI PENTRU CA SUNTETI NEINDREPTATITA SI CA VA SUNT ADRESATE INJURII,MINCIUNI LA ADRESA DVS..VA IUBIM ENORM DE MULT SI SUNTEM ALATURI DE DVS!! DACA SE VA AJUNGE LA CONCLUZIA CA NU AVETI DREPTATE(CEEA CE NU CRED CA SE VA INTAMPLA NICIODATA) CREDETI-MA CA PE PUTIN 50 DE ELEVI SE VOR MUTA SSU NU VOR MAI VENI LA ORA DE ROMANA!! FITI TARE DNA,SA CUM VA STIM NOI "BEBELUȘII" DVS.VA IUBIIIMMMMMMMM!!


Musafir

#50

2015-11-03 11:31

Sper ca prin acest demers sa se schimbe in bine scoala generala in cauza. Mult succes Lili! Sunt alaturi de tine pana la capat!