Cerere Online, catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.


Musafir

#1

2015-10-30 16:49

Pentru dreptate

Musafir

#2

2015-10-31 18:48

Pentru ca doamna Toader Liliana, profesor la Scoala nr 42 Sfintii Imparati Galati, este un model de cadru didactic, care isi face meseria si se dedica elevilor cu tot sufletul. Nu suport nedreptatea in privinta acesteia!

Musafir

#3

2015-10-31 18:56

Semnata ! Deoarece Doamna Toader este un model de urmat ! O respect din toate punctele de vedere si impeuna cu multi elevi o sustinem in tot ceea ce si-a propus !


Musafir

#4

2015-10-31 19:08

Ma fratilor !!! In primul rand : Doamna Toader Liliana este cea mai buna profesoara . Fara ea va asigur eu ca multe persoane nu ar fi luat nici macar nota 5 la examene .... Iar in al doilea rand este un model demn de urmat fiindca datorita ei multe persoane au luat  note foarte mari la Limba si Literatura Romana ... Asa ca ma pis pe voi de handicapati , sunt atatea cazuri de profesori care bat , injura copiii de clasele primare , iar voi va luati de ea care chiar se implica la educatia copiilor ∆  Asa ca pace voua✌✌✌

Valentina
Musafir

#5

2015-10-31 19:08

Doamna Toader Liliana mi-a fost profesoara de limba romana in clasa a8a. Ce a facut dansa pentru mine intr-un an nu a facut niciun profesor in 4 ani. Doar datorita dumneaei am ajuns la liceul la care sunt acum si am devenit dintr-un elev mediocru un elev de elita. In prezent ma aflu la CNVA si fara ajutorul ei nu as fi aici,nu as fi unul dintre elitistii Galatiului,nu as fi ajuns ca dintr-un elev ce ar fi luat 6-7 in examenul la romana sa iau 10! Am luat 10 CURAT DATORITA DOAMNEI PROFESOARE TOADER LILIANA! Este o profesoara exceptionala si orice scoala si-ar dori sa o aiba! orice elev si-ar dori sa ii fie profesoara! Dansa mi-a fost ca o mama si imi va fi in continuare! Dumneaei nu doar isi pregateste elevii de examene dar si DE VIATA! DANSA MI-A DAT ATAT LECTII DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA CAT SI FOARTE MULTE LECTII DE VIATA!
Va rog din suflet remediati problema!!!


Musafir

#6

2015-10-31 19:26

Am semnat această petiție,deoarece nu sunt de acord cu nedreptatea care se face și că profesorii sunt împotriva doamnei Toader Liliana!
Chiar dacă nu mai sunt elevă a școlii,pot afirma că doamna Toader este singura profesoară de la care am avut ce învăța! Aceasta este o doamnă extraordinară. Am avut ocazia să o am și ca dirigintă în ultimul an. În timpul acesta ne-a fost alături pe ultima sută de metrii și ne-a ambiționat pentru a lua note cât mai mari și pentru a avea rezultatele dorite!
În opinia mea,nu aș spune că doamna Toader ar fi de vină în toate aceste neregularități. Doar și-a spus punctul de vedere,ca orice alt om,cu care sunt total de acord!
Cât am fost elevă a școlii,am văzut foarte multe discriminări,tot aduse la adresa fostei mele diriginte,deoarece ea se implica foarte pentru noi și acest lucru îi deranja pe ceilalți profesori,inclusiv pe directoare! Întotdeauna a încercat să ajute foarte mult elevii,mai ales pe cei cu probleme în familie.
A fost singura profesoară de care m-am atașat cel mai tare și căreia i-aș mulțumii din tot sufletul pentru tot ce m-a învățat și pentru toate sfaturile care m-au ajutat în tot acest timp! Sunt total de acord cu dânsa și o să o susțin în continuare și o să fiu lângă aceasta,indiferent de orice,chiar dacă nu mai sunt elevă a școlii! Doamna Toader Liliana,chiar merită tot sprijinul nostru!

Musafir

#7

2015-10-31 19:38

Nu mi se pare corect sa ii tot luati apararea acestei ,, doamne" care le spune parintilor sa semneze un act pentru a da afara pe un profesor acest lucru se numeste FURT ! Aveti grijaaaa!!!!!


Musafir

#8

2015-10-31 19:41

Nereguli sunt in mai multe scoli iar noi parintii nu avem nici un cuvant de spus,suntem obligati sa facem cum vor ei(ex.obligati sa mearga copiii la n concursuri care nu sunt ieftine deloc),invatamantul nu mai este ce era odata.
Giulio ✌✌✌

#9 Re:

2015-10-31 19:46

#8: -  

 Nu este adevarat !! Profesorii le spun de concursuri, dar nu ii obliga pe copii sa mearga , copiii se duc acasa iar ei se duc acasa spun ca sunt obligati ( asa cred ) dar in niciun caz nu sunt obligati

Andreea

#10

2015-10-31 19:49

#7: -  

 Nu este adevărat! Nu mai vorbiți fără neștiință de cauză! Dacă noi ajutăm o persoană,o facem că așa ne dorim noi și doamna Toader chiar merită! A fost diriginta mea în ultimul an și fără ea nu ajungeam ce sunt acum! E un model al tuturor profesorilor! Merită susținută și nu doar eu pot afirma asta,ci și toate generațiile trecute și actualii elevi! Mulți ar dorii o profesoară ca dânsa! 


Musafir

#11

2015-10-31 19:55

Pentru ca Toader e cea mai buna profesoara din acea scoala.
Buboiu Liviu

#12

2015-10-31 19:55

Doamna Toader este o binecuvantare , un model drept de urmat la scoala gimnaziala "Sfintii imparati ".. Iar noi o ajutam fiindca stim cat de mult sa chinuit sa ne ajute in toti  acesti ani

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-10-31 20:00


Bombardieru

#14

2015-10-31 20:05

O susțin pe Toader Liliana doarece este o profesoara excelenta . Dansa este singura profesoara din scoala care se implica cu copii sa ajungă ceva in viața ! Merita susținerea noastră !

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-10-31 20:06


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-10-31 20:43



Musafir

#17

2015-11-01 06:06

Toader nu e doar un profesor extraordinar .. ea la scoala devine o a doua mama a elevilor

Musafir

#18

2015-11-01 06:58

Mi-aș dori ca Ministerul Educației și Cercetării Științifice să se implice în soluționarea acestui caz. Este anormal ceea ce se întampla în Școala 42.

Musafir

#19

2015-11-01 07:10

Doamna profesoara Toader ,acum am aflat ce se intantampla si nu pot crede ce vor sa va faca.Sa nu va ingrijorati ca aveti toata sustinerea elevilor si parintilor de la scoala 42 ,capacitatea dumneavoastra intelectuala si pregatirea profesionala nu pot fi contestate de nimeni.Sunteti un om foarte bun ,cu credinta in Dumnezeu si ca atare o sa aveti tot ajutorul ,minciunile si iscoadele nu isi vor gasi locul in viata dumneavoastra.Copiii mei va iubesc foarte mult si sunt mandri ca le sunteti profesoara,rari profesori de rangul dumneavoastra !!

Musafir

#20

2015-11-01 07:47

Am lasat aceasta petitie pentru dreptate!

Musafir

#21

2015-11-01 07:52

Profesori ca dna Liliana Toader sunt din ce in ce mai rari. Este dedicata cu intreg sufletul meseriei de profesor, face toate orele, nu lipseste, are puterea de a le transmite elevilor cunostinte solide, copiii invata de placere. Am 2 copii ce i-au fost elevi doamnei profesoare si declar ca nu am facut nici macar o ora de pregatire in particular cu dna Toader sau alt prof si copiii au intrat printre primii la optiunile lor CNVA si CNMK. Mai mult, in clasa a 8-a, timp de un an, dna prof Toader facea saptamanal in fiecare zi de luni cate 2-3 ore de pregatire la limba romana cu toti elevii clasei in sala de clasa dupa orele de curs fara sa pretinda sau sa primeasca vreo recompensa.Ati mai auzit pe cineva sa faca asa ceva ? Si mai treb mentionate deosebitele calitati umane. Reuseste sa intre cu multa dibacie in sufletele copiilor si sa-i ajute si sa ii sfatuiasca in multe din probleme pe care copiii le au. E un profesor si un OM deosebit care isi face meseria si orele. Cred ca in principal datorita dumneaei parintii isi doresc sa aibe copiii elevi la Sc 42 ca sa o aiba ca prof pt copiii lor.


Musafir

#22

2015-11-01 08:22

Am semnat aceasta petitie deoarece nu cred nimic din ce se spune rau despre Doamna Profesor Toader Liliana. Este o femeie deosebita, un cadru didactic minunat care merita apreciat si nu denigrat!Rusine celor care spun cuvinte urate despre ea!Una din fetitele mele a terminat la Scoala nr. 42 si a invatat ROMANA cu Doamna profesoara! Cand a ajuns la liceu a fost apreciata pentru cata romana stia doar de la scoala generala! In prezent cea de-a doua fetita invata Romana cu Doamna Profesoara Toader si este foarte incantata de aceasta! La fel si noi, parintii!! Este pacat sa ramanem fara un profesor asa de bun pentru copiii nostri! CINE INVATA CU DUMNEAEI AJUNGE CU SIGURANTA LA UN LICEU BUN!VA ROG SA O AJUTATI!!!!!


Musafir

#23

2015-11-01 08:24

Pentru a se face dreptate!

Musafir

#24

2015-11-01 08:29

Pentru dreptate si pentru binele copiilor! Ei merita un profesor de calitate ca Doamna Toader Liliana!

Musafir

#25

2015-11-01 08:39

Pt un viitor mai bun si pt. a incerca de a elimina mafia din scoli si nu numai. ...

O cunosc personal pe Liliana Toader. ..inca de per bancile scolii ...a fost un elev model si stiu ca este si un profesor ce poate fi luat drept exemplu. ... mai rar asa oameni.

Ar trebui ca toti profesorii, sa ii urmeze exemplul, dar din pacate multi se ascund in spatele unui sistem bolnav si corupt. ...ma rusinez eu pt voi ...

Nu te  lasa LILIANA TOADER si lupta pt drepturile tale si nu numai. ..eu personal te sustin. ...si nu cred ca sunt singura. ....toti cei ce te cunosc stiu valoarea ta. ....restul e doar invidie si rautate. ..si foarte multa coruptie. ...

Daca fiecare persoana ar fi asa de corecta ca tine am avea o Romania deinvidiat!!!!

Cazul tau a ajuns si in afara granitelor si noi toti te sustinem pt a se facedreptate!!!! JOS CORUPTIA! !!!