Cerere Online, catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

         1. Scoala 42 "Sfintii Imparati" din Galati, a fost o scoala de prestigiu candva. Acum merge cu pasi rapizi spre desfiintare. Tot mai multi parinti cer transferul elevilor. Acestia sunt nemultumiti de lipsa de curateniei, de lipsa personalului de securitate.

         Examenele parca nu mai conteaza in aceasta scoala caci profesorii intarzie la ore, copii se bat, materia este pierduta. Ca orice parinti avem sperante si asteptari pentru copiii nostri.

         2. Am fost sesizati de copii ca se face o adevarata instigare la clase din partea profesorilor scolii impotriva doamnei Toader Liliana. Cerem insistent profesorilor scolii sa inceteze acest demers josnic.

         A fost o sedinta cu parintii in prezenta reprezentantilor ISJ Galati , in scoala, ieri ( 29.10.2015 ) . De ce nu am fost anuntati? De ce au fost anuntati doar cativa parinti alesi?

         Cerem Ministerului Eduacatiei si Cercetarii Stiintifice sa solutioneze in cel mai scurt timp aceasta problema la cererea noastra ,a parintilor, actualilor elevi, fostilor elevi si, in curand , a presei.