asfaltarea strazilor turda

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția asfaltarea strazilor turda

Musafir

2015-11-14 10:12

Pentru ca degradarea strazilor si nu numai ,este unul din motivele care ma fac sa nu ma intorc in orasul meu natal.Pacat ,Turda are inca destul potential si prea multa birocratie

Musafir

2015-11-16 12:02

Imi exprim dezamagirea tratarii subiectului infrastructura cu indiferenta de catre autoritarile locale.
... Imi este inexplicabila inclusiv pozitia retinuta si fara presiune in special din partea companiilor situate in zona industriala, clar dezavantajate de acest aspect.
mella

#28 Re:

2015-11-16 13:05

#3: -  

promisiuni sa arunce niste pietris pe strada...sau sa il lasa nearuncat....k fac cetatenii munca voluntara si il imprastie ei in gropii. RUSINE mare PRIMARIA TURDA pt asemenea strazi neasfaltate deloc!!!!

Musafir

2015-11-17 01:14

Locuiesc pe Aleea N. Titulescu nr.2, in TURDA . S -au facut lucrari de canalizare , aproximativ acum un an...sunt gropi , drum anevoios , atat pt. pietoni , cat , mai ales pt. masini ...chiar drum de tara indepartata ...greu de parcurs ! Si asta , la o aruncatura de bat , de Primarie ! ! Chiar in centrul orasului ! ! Cui sa-i multumim pentru aceasta stare , sau pe cine sa imploram sa se asfalteze strada , sa putem circula , ca oamenii...! ! In vara aceasta , am avut musafiri din Grmania si s-au mirat ca exista asa ceva in centrul orasului...carte de vizita urata pt. oras , ce contrasteaza cu obiectivele turistice , ca Salina ...!Multumim pt. initiativa !
Marius

2016-02-02 23:53

as vrea ca MACAR principala sa fie pusa la punct, fara denivelari, gropi ...

Musafir

2016-02-03 05:10

Tăt rup maşina pe drumurile astea, ei nu simt nimic ca le da statu jeepuri si nu au nici-o treaba, nu işi rup mațele in ei cand merg de la pompieri la ceramica sau invers .

Musafir

2016-02-13 07:42

am semnat pentru ca din pacate locuiesc pe o strada care din pacate concureaza la titlul de cea mai rea strada din Turda

Musafir

#33 Re: A.I.Cuza

2016-11-18 10:08

#12: - A.I.Cuza 

adevăreat spunem noi