Modernizarea trecerii de cale ferată dintre Cristian și Râșnov
Repararea trecerii la nivelul caii ferate este prea putin. As vrea sa stiu care este rezultatul anchetelor de trafic efectuate. Sunt convins ca acestea vor arata o crestere a numarului de autovehicule ce tranziteaza acest tronson in ultimii ani... Aceste rezultate ar putea fi folosite ca motivatie pentru a cere construirea unui pod (autoritatile locale sau judetene nu se vor implica deoarece acesta este un drum national).
Am semnat petitia si aplaud initiativa, dar consider ca ar trebui sa cerem un pod. Acum cativa ani, bariera era lasata cu 5 minute inainte de trecerea trenului, starea trecerii la nivel era la fel de proasta si totusi nu se formau astfel de cozi. Acum bariera este automata, se lasa cu maxim un minut inainte de trcerea trenului, se ridica imediat si avem cozi infernale. Acest lucru arata clar ca traficul s-a intensificat, deci simpla reparare a trecerii la nivel nu mai este suficienta.
TN Cristian - Rasnov
Si eu consider ca probleme vor fi tot mereu la trecerea asta la nivel cu calea ferata chiar daca o repara. La traficul care este in zona mai bine s-ar face un pasaj pe sub calea ferata. Din ce cunostinte am eu DN73 va intra in reabilitare in curand, sa vedeti atunci cozi la semafoare, cum au fost intre Campulung si Pitesti daca cineva a mers prin zona. O sa-mi fac abonament la tren ca ajung mai repede in Brasov.
Pentru București nu se gândește nimeni a face petiții pentru desființarea refugiilor de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție și pentru înlocuirea lor cu refugii mai late prevăzute cu garduri de protecție?
Nu inteleg de ce ni se implica primăria Rasnov sa faca un pasaj(cu bani imprumutati-pe termen lung), ca doar si ei vor turisti la cetate. Lasă sa decida institutii care nu au nici un interes sa aloce bani la o amarata de trecere de cale ferata.
Pe aceasta trecere fac naveta zilnic sute de rasnoveni, la Brasov, iar din banii lor se duc o parte pe taxe locale si impozite. Ar trebui sa se gândească primarul, la cele 30 de minute pierdute zilnic de navetisti, care afectează comunitatea in principal, nu CADNR sau alti factori de "indecizie".
Re:
Buna seara,
va multumesc,
am apelat si la Primaria Rasnov. Deocamdata nu am un raspuns, insa am in plan sa ajung in audienta la dl Vestea.
Este o pierdere de timp (si nervi) considerabila, nu numai pentru cei care locuiesc sau lucreaza in zona, dar si o pata neagra asupra uneia dintre "cele mai turistice zone" ale Romaniei.
Un lucru atat de simplu de modificat si firesc ar trebui sa fie ameliorat de autoritati "de la sine" si nu numai dupa acumularea a sute de semnaturi a celor afectati...
Haideti deci, acum ori niciodata !!!!!!!!
sal
Postati si pe grupurile din zarnesti,bran...si ei sunt afectati de trecere...
| This discussion has been closed. |