Vrem pedepsirea violatorilor si pedofililor prin CASTRARE
Re:
la puscarie cu ei nu merita sa traiasca in societate sunt niste tarlani care nu stiu sa faca altceva decat sa violeze. La puscarie pe viata totii violatori viitoare "fetițe" la puscărie.
Nu sunt de acord cu castrarea chimică. Să se aplice legea care e în vigoare
Am vizionat interviul cu mama fetei care se presupune că ar fi fost violată și părea cam indiferentă în legătură cu pedepsirea suspecților. Probabil că asupra celor 7 tineri s-au făcut presiuni fiindcă polițiștii din România recurg deseori la violențe verbale și fizice pentru a constrânge persoanele acuzate să recunoască faptele de care sunt acuzați. Fiindcă 3 dintre acești 7 tineri au fost mai slabi de înger n-au rezistat presiunilor și s-au declarat vinovați. Nu este de ajuns acuzația ca să condamni o persoană și nici mărturia, trebuie dovezi categorice. Justiția condamnă numai pe bază de dovezi, așa este în orice țară civilizată.
.
Daca legile ar fi mai dure si ar fi respectate ,nu s-ar mai comite atatea violuri si faradelegi. legea in tara noastra este prea permisiva si ,multumita domnilor care ne carmuiesc saraca tara bogata,se gasesc portite de scapare pentru cei cu "stare"ca dumnealor sunt cei ce fac faradelegi grave.
This comment has been removed by the person who wrote it.
am semnat pentru ca nu mi se pare normal ca un individ care a distrus o fiinta sa-si continue viata ca si cum nimic nu s-a intamplat,iar apartinatorii victimelor sa-i intretina in puscarii(prin taxele si impozitele platite). ne-am saturat de ignoranta,de prostie si de lasitate!!! am vazut diverse interviuri cu indivizi care(dupa umila mea parere) traiesc intr-o alta lume.nimeni nu are o scuza daca a savarsit o asemenea fapta! ca ai parinti gospodari,nu inseamna ca sunteti si persoane cu bun simt. parafrazand limbajul de cartier,*tractoarele si utilajele muncesc* dar nu fac din acestea OAMENI.
Re: Nu sunt de acord cu castrarea chimică. Să se aplice legea care e în vigoare
#132: - Nu sunt de acord cu castrarea chimică. Să se aplice legea care e în vigoare
se presupune ca america este in topul tarilor civilizate....ei bine,SURPRIZA!!! americanii au pedeapsa capitala(nu in toate statele,dar o au). deci cum facem cu civilizatia? o mai dam si in...mila crestina. si aici ne izbim de o problema...*ochi pentru ochi,dinte pentru dinte*. evident,in momentul in care s-a dovedit vinovatia cuiva. avem nevoie de anchetatori integrii,iar in momentul in care s-a dovedit vinovatia,sa-mi fie iertat,dar faptasii merita tot ce e mai rau.