Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!


Musafir

#226

2015-04-02 13:02

CLUJENI, MOBILIZARE!......CE S-A INTAMPLAT, ATI RAMAS IN URMA !?

BAFTA SI MULTA SANATATE !!!!

MARIA, EXCELENTA TREABA, FELICITARI SI MULTA SANATATE, SUCCES SI MULTE SEMNATURI !!!!!!

O SEMNATURA PT ,,INTERFERON FREE" SI ERADICAREA VIRUSULUI C


Musafir

#227

2015-04-02 16:51

Vreau sa fiu tratat cum se cuvine in tara mea.
Grumpy

#228 Re:

2015-04-03 09:53

#226: -  

 Mamaaaaaaaaaaaaaa ! Ce de lozinci , ce ii mai dai cu  HEI RUP ! Nu te doare gura ? - sau tastatura ? Si vezi ca ai ramas blocat pe CAPS LOCK !


Musafir

#229 Re: Re:

2015-04-03 12:21

#228: Grumpy - Re:  

 Toți, cei cu VHC, avem nevoie de HEI RUP ! Din păcate pentru unii dintre noi trecerea timpului este o defavoare, fiecare avem nevoie de încurajări si mesajele optimiste sunt bine venite.

 Grumpy folosește HEI RUP-ul si găsește semnaturi pentru aceasta petitie, sa rezolvam impreuna aceasta problema, CARE DOARE, pentru multi dintre noi, care avem nevoie de ,, INTERFERON FREE"

 Multa sănătate si succes !


Musafir

#230 Re: Re:

2015-04-03 12:37

#228: Grumpy - Re:  

 De ce când sunt înregistrate multe semnături apare cate un ,, Toma......știm noi care " !?

 Grumpy.......lasa-ne !!!

 Fraților semnați si incurajati-va, o sa reusim......petiția este o inițiativă excelenta, DACA APAH-RO merge cu ea inainte si o înaintează instituțiilor competente

 Avocatul Poporului trebuie sa se autosesizeze !

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-04-03 13:42



Musafir

#232 Re:

2015-04-03 15:06

#231: Cu capul pe umeri si mintea limpede -  

 Domnule ,, Cap pe umeri si mintea NU prea limpede'' , NU MAI DEZINFORMA ! Important este sa intre pe piață din Romania - compensate de CNAS si sigur, prioritate au cazurile avansate F3, F4, si nu numai, costurile nu le stabilim noi, important este ca Ministerul Sănătății sa ajungă la o înțelegere cu producătorii de molecule : AbbVie ( medicamentul Viekira Pak ), Gilead ( medicamentul Sovaldi) Important este sa scăpam de interferon, sa nu se aprobe tripla terapie si sa se aprobe compensat ,, Interferon free " ( adică fara interferon, tratament oral, fara reacții adverse cu 98% rata de succes, FREE-LIBER, nu fara bani !)

 Trebuie sa luptam cu pasi mici, dar importanti ! .......Lasa-ne! daca capitulezi așa ușor!

 Daca ai capul pe umeri si mintea cum te lauzi promovează in continuare, scrie si lupta ca Petre, mobilizeaza ca Aurelia, indeamna-i pe cei de la APAH-RO sa fie mai virulenți si mai comunicativi cu semnatarii, .....sa spună daca au mai făcut demersuri către autoritățile decizionale

 Bravo, Craiova ! JOS PALARIA, tuturor semnatarilor si celor care cred in aceasta petiție.......vom reuși !


Musafir

#233

2015-04-03 19:33

Am 48 de ani si ma lupt cu aceasta boala de aproape 20 de ani, am incercat si interferon si degeaba , la noi in tara tratamentul pentru hepatita cronica este foarte vechi si nu vindeca deloc hepatita, mai rau ii face pacientului aceste chimioterapii... Pe cand in celelate state din U.E stiinta a avansat si au iesit alte tratamente care au putere se vindecare de 98% , dar sunt mult mai scumpe, de aceea fac apel si rog Ministerul Sanatatii sa be aprobe un tratament mult mai bun , va multumesc
VALLI

#234 Re: Re:

2015-04-04 11:23

#232: - Re:  

 Bine spus,sa speram ca sunt multi ca dvs .


Musafir

#235 Re: Re:

2015-04-04 13:33

#232: - Re:  

 Jos pălăria : Petre , Maria si Craiova , Aurelia, Dan Brabete si multi care ne sprijină cu semnături si nu numai ! La secția dispensarizare hepatite Spit. de boli infecțioase si tropicale V. Babeș Buc., pe toate avizierele, ușile si pereții holurile se promovează aceasta petiție si este scris ca se strâng semnături pt bolnavii VHC, felicitari initiatorului si JOS PALARIA !

 APAH-RO raspundeti-ne pe acest topic, sa fie vizibil pt toți semnatarii, petiția a fost înaintată către instituțiile pt care a fost initiata (cred ca toți semnatarii stiu ca in asociație avem mai multa putere, fata de scrisorile si semnaturile trimise separat).......tineti-ne la curent, sa vedem daca ne reprezentați in afara de conferințe si...........

 Sper ca nu-mi ștergeți mesajul ! Așteptarea pt unii dintre noi este fatala, si aceasta petiție trebuie depusa mereu sa se vadă ca se semneaza si ca bolnavii VHC au nevoie de tratamentul fara interferon.

 Bafta si multa sănătate !


Musafir

#236

2015-04-04 14:46

Sper sa se semneze petiția și în cazul altor afecțiuni medicale majore asociate diferitelor organe ale corpului. V-a doresc succes!

Musafir

#237 Re: Re: Re:

2015-04-04 15:06

#235: - Re: Re:  

 Am impresia ca te FELICITI singur ! Te dai de gol cu laitmotivul JOS PALARIA - Esti lipsit de inspiratie gaseste si alceva . Intr-adevar ai mentalitate de SINDICALIST - zice bine ala ca ii dai cu HEI RUP . Crezi ca ti-ai gasit vocatia de POSTAC , aici si in fiecare zi ?


Musafir

#238

2015-04-04 15:28

JURAMANTUL LUI HIPOCRAT – se respecta oare in Romania?

 

 

 

Va propun o tema scurta de gandire. Credeti ca juramantul lui Hipocrat se respecta in Romania?

Credeti ca varianta moderna a acestui jurmanat este corecta?

 

Varianta originala a juramantului

 

Jur pe Apollo, pe Asclepios, pe Higeea si Panaceea, pe totii zeii si zeitele, luandu-i ca martori ca voi indeplinni, pe cat ma vor ajuta puterile si priceperea, juramantul si legamantul care urmeaza. 

Pe invatatorul meu intr-ale medicinii il voi socoti deopotriva cu cei care m-au adus pe lume, voi imparti cu el averea mea si, la nevoie, ii voi indestula trebuintele, pe copiii sai ii voi privi ca pe fratii mei si, daca vor dori sa devina medici, ii voi invata fara plata si fara sa le cer vreun legamant. 

Preceptele, lectiile orale si tot restul invataturii le voi impartasi fiilor mei, fiilor invatatorului meu si ucenicilor uniti printr-o fagaduiala si printr-un juramant, potrivit legii medicale, dar nimanui altcuiva. 

Le voi indruma ingrijirea bolnavilor spre folosul lor, pe cat ma vor ajuta puterile si mintea, si ma voi feri sa le fac orice rau si orice nedreptate. 

Nu voi incredinta nimanui otravuri, daca imi va cere, si nu voi indemna la asa ceva, tot astfel nu voi incredinta nici unei femei leacuri care sa o ajute sa lepede. Imi voi petrece viata si voi indeplini mestesugul in nevinovatie si curatie. 

Nu voi practica operatia scoaterii pietrelor din basica udului, lasand-o in seama celor ce se ocupa cu aceasta. In orice casa as intra, voi intra spre folosul bolnavilor, pazindu-ma de orice fapta rea si stricatoare comisa cu bunastiinta, mai ales de ademenirea femeilor si a tinerilor liberi sau sclavi. 

Orice as vedea si as auzi in timp ce imi fac meseria sau chiar in afara de aceasta, nu voi vorbi despre ceea ce nu-i nici o nevoie sa fie destainuit, socotind ca, in asemenea imprejurari, pastrarea tainei este o datorie. 

Daca voi respecta acest legamant fara sa-l calc, fie sa ma bucur pe deplin de viata si de meseria mea, pururi cinstit de ceilalti, iar daca il voi nesocoti si voi fi un sperjur, merit sa am o soarta dimpotriva.  

Varianta moderna a juramantului

 

“Odata admis printre membrii profesiunii de medic:Ma angajez solemn sa-mi consacru viata in slujba umanitatii;

Voi pastra profesorilor mei respectul si recunostinta care le sunt datorate;

Voi exercita profesiunea cu constiinta si demnitate;

Sanatatea pacientilor va fi pentru mine obligatie sacra;

Voi pastra secretele incredintate de pacienti chiar si dupa decesul acestora;

Voi mentine prin toate mijloacele onoarea si nobila traditie a profesiunii de medic;

Colegii mei vor fi fratii mei;

Nu voi ingadui sa se interpuna intre datoria mea si pacient consideratii de nationalitate, rasa, religie, partid sau stare sociala;

Voi pastra respectul deplin pentru viata umana de la inceputurile sale chiar sub amenintare si nu voi utiliza cunostintele mele medicale contrar legilor umanitatii.

Fac acest juramant in mod solemn, liber, pe onoare!”


Musafir

#239 Re:

2015-04-04 16:30

#238: -  

 Aici, nu punem in discutie profesia de medic, se aduna semnaturi pt un nou tratament pt hepatita C, tratament pt care politicul din Romania nu ne da nici un raspuns CLAR

 Pana si APAH-RO, care trebuie sa ne reprezinte, intarzie cu raspunsuri.........S-A DEPUS PETITA UNDEVA  !?.........sau decat noi trebuie sa depunem 2% din impozit si 20% din impozitul pe profit pt conferinte........scuze APAH, daca gresesc, dar conferintele de la IASI si CLUJ, nu au ridicat nr semnaturilor in statistica petitiei !

 DATI-NE RASPUNSURI SI NU STERGETI MESAJUL !

 Felicitari celor care lupta pt aceasta cauza, .......... vom reusi !


Musafir

#240

2015-04-04 16:34

Pentru ca am hepatita C si doresc sa am acces la tratament inainte de a fi prea tarziu

Musafir

#241

2015-04-04 18:58

Avem dreptul la viata ! Chiar daca asta inseamna costuri ridicate. Am cotizat si pana acum nu am cerut nici macar un calmant! Bani sunt,dar se risipesc din neatentie sau din interese personale si de grup . Nu ne condamnati la moarte! Suferim deja destul! Doamne ajuta!

Musafir

#242

2015-04-05 07:58

Umanitate!

Musafir

#243

2015-04-05 08:15

Nu va lăsați cuprinși de indiferenta, semnați !


Musafir

#244

2015-04-05 09:34

Statul , guvernul , toți cei în drept , su obligația să se implice în aceaste probleme .

Musafir

#245 Re:

2015-04-05 09:43

#244: -  

 Toți sunt acaparați de indiferenta, nimeni nu ne susține, trebuie sa semnam in nr cat mai mare POATE CINEVA SE TREZESTE !


Musafir

#246

2015-04-05 09:50

Pentru că trebuie să fim sănătoși, noi și cei lângă care trăim.

Musafir

#247

2015-04-05 10:02

Sunt victima a virusului hepatitei C ! Stiu ca nu sunt singura . Dar mai stiu ca avem dreptul la tratament ,avem dreptul la viata ! Doamne ajuta!
maria

#248

2015-04-05 14:00

Ma numesc maria si cred ca de aici din craiova am reusit sa stringem approx. 3oo de semnaturi am trimis un email LA initiatorul petitiei so mi am spus parerea in legatura cu CE at trebui sa mai facem si anumu sa facem cumva sa we discute la TV despre aceasta  petitie deoarece am observation can subiectele date LA stiri au maimulte semnaturi(ex.cainele max).astept un raspuns 


Musafir

#249

2015-04-05 16:24

AM SEMNAT ACEASTA PETITIE DEOARECE EU SI SOTUL MEU AVEM HEPATITA C

Musafir

#250 Re:

2015-04-05 17:36

#248: maria -  

 Sa ne spui si noua ce răspuns îți va da...........felicitări pt semnături, mergeți înainte !