Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2015-03-15 16:15


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-03-15 16:20



Musafir

#128

2015-03-15 17:02

    Toma, pune mana si scrie la toate televiziunile, ziarele din străinătate si din Romania si promovează petitia, nu mai fi așa de pesimist, chiar daca un moderator de televiziune nu ne-a luat in seama (Rareș Bogdan), nu înseamnă ca petiția nu are nici un rost, scrie(vad ca te pricepi) si arata optimism, mai bine convinge-i pe prietenii tai(pana la ieșirea in strada!) si pune-i sa semneze, sa arătăm ca suntem multi si atunci televiziunile vor fi interesate de reting, doar daca suntem multi. Fi optimist si adu semnaturi cat de multe si atunci putem sa facem ceva, folosește scrisul pt. a convinge, nu pt. descurajare !

   Sănătate si semnați in continuare !


Musafir

#129

2015-03-15 17:21

     Hei !!! Trebuie sa facem petiția virala pe net,  nu sa convingem oamenii sa nu semneze, Toma găsește o modalitate sa ne adunam cat mai multi prin semnătură, nu lupta contra petiției, ai dreptate in cea ce scri , dar trebuie aduse semnături si promovare petiției......fiecare demers al nostru trebuie încurajat si promovat !!! Mobilizati-va si aduceți semnături. Inițiatorul petiției trebuie sa fie mai ,, virulent" , sa interacționeze cu celelalte asociatii pt. semnături, sa ceara ajutorul televiziunilor si la toată mas-media sa promovam petiția, veniți cu idei pt promovare si convingeți prietenii si prietenii lor sa semneze! 

     Toma fi optimist, vino cu idei pt semnături !


Musafir

#130

2015-03-15 18:13

     De ce sunt așa puține semnături !? Bolnavi, purtători ai virusului, susținătorii lor, donatori de sange, diaspora ,microbisti, ROMANI ! ......unde sunt semnăturile voastre !?

     D-na Debu scrieți tuturor asociațiilor si fundațiilor din Romania si nu numai, certi-le in calitate de președinte al APAH-RO sa ne sprijine, cu toți membrii lor, cu semnături 

     Veniți cu cat mai multe idei pt a obține semnaturi

musafir

#131

2015-03-15 20:04

E foarte greu sa obtii semnaturi de la persoane bolnave si care nu au acces la internet ,acesta e motivul pentru care televiziunile ar trebui sa fie mai convingatoare  daca ar aloca mai mult timp pentru explicatii privind aceste noi medicamente.

Pe retelele de socializare majoritatea apreciaza linkul cu petitia dar nu stiu sa intre si sa o semneze  sau au conturi deschise dar nu stiu emailul .


Musafir

#132

2015-03-15 20:54

  Of !!! Televiziunile !!!...........ați văzut cum ne-a ignorat Rareș Bogdan! Nu iese profit si reting, nu suntem băgați in seama! 

   Semnați, multiplicati-va semnăturile prin prieteni - poate așa se ajunge la cineva cu putere de decizie si poate ajungem la un nr. RECORD de semnături si astfel televiziunile preia petiția ca o știre cu care sa faca reting mare

   Promovați petiția singuri : in sălile de așteptare din spitale, metrou, stadioane, biserica, in afara tarii si peste toooooot !!!


Musafir

#133

2015-03-15 21:08

    Virusul C provoacă hepatita cronica, ciroza hepatica, cancer hepatic, insuficienta hepatica si deces. Împotriva lui s-a obținut un tratament - asa numitul ,,interferon free ", adică fara interferon. Aceste tratamente minune cu rata de succes de 98% de la AbbVie si alte companii farmaceutice s-au aprobat in SUA, Canada si in toate tarile membre UE, mai putin Romania !

    Pentru asta trebuie sa semnam, pt. VIATA ! Romani de pretutindeni, semnați pt semenii voștri !

vio

#134 Re: Condamnati la MOARTE prin ... INDIFERENTA !

2015-03-15 23:45

#124: Toma ... stiti voi care ! - Condamnati la MOARTE prin ... INDIFERENTA ! 

 Mai copile...mai TOMA...esti mare...sa stii, esti mare...!!!

Respect pentru tot ce ai scris,adevarat cinstit si din inima.

Poate nu ti-a adus tratamentul, dar ti-a adus o mare usurare sufleteasca..

Sunt sigur de asta si te apreciez enorm

Toma ... stiti voi care !

#135 Re: Re: Condamnati la MOARTE prin ... INDIFERENTA !

2015-03-16 09:37

#134: vio - Re: Condamnati la MOARTE prin ... INDIFERENTA ! 

 Ma simt ca Robert De Niro in ,, NASU ' la psihiatru ,, ! Dar sa lasam ! Hei ... ce zici ... vii pe ,,maidan ,, ???

 

@ Toma

Toma ... stiti voi care !

#136 Re:

2015-03-16 09:45

#128: -  

 Stii tu ......... prosti dar multi ? 

NU - multi si PROSTI - daca voi credeti ca se rezolva ceva cu o ,, petitie ,, 

Praf de aruncat in ochi la prosti ! V-am mai spus  , depinde ce aveti in vine ! 

 

SINGURA SOLUTIE .........inc-o ...........???

@Toma

Toma ... stiti voi care !

#137 Re:

2015-03-16 09:46

#133: -  

 Hopa ..... ai descoperit apa calda !  Hm . ne spui lucruri noi !

Lasa-ne !

@Toma


Musafir

#138

2015-03-16 11:05

Toma, toți ne scăldam in aceasta apa calda ! Orice demers, chiar si aceasta petiție, este bine venit. Multi au ,, in vine " acest virus hepatic C. si nu trebuie sa-i consideram prosti, o mica încurajare nu strica, găsește alta inițiativă in afara de a face un ,,maidan".Topicul pt discutie nu este pt polemica.....aduna si tu câțiva prieteni, pune-i sa semneze si tine minte : înverșunarea nu face bine la hepatita !

Toma ... stiti voi care !

#139 Condamnati la MOARTE prin ... INDIFERENTA !

2015-03-16 13:14

Nu stiu cati au auzit de HYDE PARK din LONDRA . HYDE PARK, împreună cu  Gradinile Kesington - la total cca. 140 de hectare de copaci si verdeata asigura primenirea aerului londonez . ,, COLTUL VORBITORILOR ,, din Hyde Park este o tribună neoficială, unde oricine poate ține discursuri pe orice temă , nestingherit si ne interzis de nimeni . Duminica este ziua obișnuită pentru asemenea mitinguri neoficiale.

Te sui pe un butoi si iti strigi pasul !

Nuuuuuuu , este mai comod sa intri pe NET , si din doua click - uri zici ca ti-ai facut treaba.Semnezi petitiunea si astepti cu coatele pe geam sa-ti vina FREE- ul acasa . Cu coatele pe geam ca atunci cand il astepti pe postas cu pensia !

Pana si POLITICA tot pe FACEBOOK sau TWITER +TELEVIZIUNI se face ! Halal tara INTERNAUTA  ( de doi lei )

Sa gasim si noi un asemenea loc unde sa ne adunam cu totii , cu frati , cu surori , cu copii si neveste , cu vesinul de la sase sau cu cel de la parter , cu amicii de ,, table ,,cu absolut oricine si sa schimbam impresii , experiente , bucurii sau necazuri , sa ne imbarbatam unii pe altii SA SOCIALIZAM. Totodata prin ascultarea tuturor sa gasim o forma prin care sa-i DETERMINAM pe cei responsabili sa ne ajute cu acest INTERFERON FREE  !

Noi nu ne-am imbolnavit mergand in vacante exotice , noi am fost CONTAMINATI tot de sistemul DEFECTUOS din sanatate - transfuzii , perfuzii , stomatologi , frizerii , nasteri , etc. muncind in conditii insalubre sau fara masuri de protectie - Stiti cati MEDICI sunt in aceasi situatie , bolnavi ca noi toti , de HVC ???

Cand o treaba nu merge la nemti , il cheama de acasa si pe HANS si pe WOLFGANG pensionari fiind , si stau la servici cinci zile si cinci nopti pana s-a rezolvat problema ! La noi il cheama pe secretarul de partid si pe presedintele de sindicat si pun de o SEDINTA . Constituie si o comisie guvernamentala la nivel de minister , se incheie la final un PROCES VERBAL in SAPTE EXEMPLARE care dupa o luna ajung TOATE la cosul de gunoi !

Bine , faceti si o petitie dar un pe NET fratilor ! Faceti-o PE HARTIE , gasiti cativa oameni care au toate vorbele la ei , mergeti la : Min. Sanatatii , Min. Protectiei Sociale , Guvern , Senat , Cam. Deputatilor , La BRUXELLES , la HAGA , la WASINGTON , pe Luna , pe MARTE , ORIUNDE . INEBUNITI-I pe toti dupa formula DE NOI NU SCAPATI NICI MORTI !

  VERBA VOLANT , SCRIPTA MANET  , vorbele zboară, scrisul rămâne”. 

Daca fiecare bolnav de HVC isi pune semnatura pe  IDEE : CEA MAI LUNGA PETITIE DIN LUME - Aviz : THE GUINNESS BOOK OF RECORDS  si pe langa el si toti membrii de familie , prieteni si cunoscuti sau necunoscuti cum ar fi ?

De ce sa avem numai CEL MAI MARE TORT sau CEL MAI MARE CARNAT si sa nu avem CEA MAI MARE PETITIE DIN LUME - pentru ca avem aproape CEI MAI MULTI BOLNAVI DE HAPATITA CU VIRUS C  ??? Si bineanteles SCRISA pe o rola de hartie de SUTE DE METRI !  Eventual scrisa in doua culori : ROSU SI NEGRU !

Asa vad eu o alta varianta de salvarea oamenilor necajiti . Si pentru ca veni vorba de oamenii necajiti , daca ii vinzi unuia la bariera trenului un inel sau o pereche de cercei ,, DIN AUR ,, (cupru , staniu , aluminiu , plumb ) nu este la fel de mare pacatul ca atunci cand vinzi iluzii unui bolnav grav , vanzandu-i tot felul de prostii pe post de tratament MINUNE . Dati bani grei DEGEABA - Nimic pana acum nu a reusit sa suprime acest virus . Din 1997 si pana azi am reusit sa cunosc toti VINDECATORII ( escrocii ) din tara asta dar mai ales de peste PRUT care si-au facut un obicei in a prosti oamenii si a le lua banii DEGEABA - ELTES ( Oradea ) , Cozak ( gara de nord ) , CIUHRII ( cu gandacii lui scarbosi ) Dumitru( de la Alexandria ) , Un altul de la Brasov , Madam Lidia Fecioru ( Chisinau ) , altul promovat de Adrian Paunescu si gazduit undeva la piata romana in blocul turn ,biorezonanta ,, - cica gratis , dar pe urma  toate ,,suplimentele alimentare ,, de peste OCEAN ( America ) tincturi , ceaiuri , gheare de mate ,  curcume si alte minunatii pe bani grei cu sacrificii mari din partea familiilor. Se castiga foarte bine din durere si suferinta, cu mult mai bine ca din placeri si mofturi - VEZI PUZDERIA DE FARMACII !

DECI - ( ce imi place mie vorba asta , doar cand o folosesc EU ) DECI , daca MAIDAN nu vreti ,pentru ca aveti o varsta - nu pentru ca ati fi lasi , ce ziceti de cea mai lunga PETITIE pe HARTIE ???

Astept viteji cu propuneri de HYDE PARK in BUCURESTI , sau oriunde in romanica !

 

 Toma

Toma ... stiti voi care !

#140 Re:

2015-03-16 14:01

#138: -  

 Bre , MAIDANUL este pentru BARBATI ( cu sange in vine , pe langa virus ) Nu ai inteles nimic !

Apropo , ai ........... apa calda !

 

@Toma


Musafir

#141

2015-03-16 14:42

     Toma , pana faci Hyde Park-ul României, gaseste 5 prieteni si pune-i sa semneze si creste nr semnatarilor la 1000. Aici nu este un loc in care se vinde iluzii pt necăjiți, este un loc in care poti sa-ti pui semnatura pe o petitie pe care initiatorul o s-o depuna la cancelariile oamenilor cu putere de decizie si nu cred ca petiția in format electronic este un inconvenient. Cred ca netul si internauții au o mare putere, dar tu esti Toma....stim noi care !

     Multa sănătate și succes in demersul vostru !

musafir

#142 Re: Re:

2015-03-16 15:02

#140: Toma ... stiti voi care ! - Re:  

 SI CE TE FACI DACA CEI MAI MULTI  BOLNAVI SUNT NEPUTIINCIOSI PENTRU CA SUNT BATRANI SI......FEMEI  FARA SPRIJIN? 


Musafir

#143

2015-03-16 15:37

PENTRU APROBAREA TRATAMENTULUI PENTRU HEPATITA C,,CRED CA AR FI TIMPUL CA POLITICIENII NOSTRII SA SE GINDEASCA LA LUCRUL ACESTA SI SA SI UNEASCA FORTELE PENTRU UN SCOP NOBIL SI UMAN,,

Musafir

#144

2015-03-16 19:00

   Felicitări Cluj ! Mulțumim pt. semnături si sprijin !

   Sănătate si petiție cu succes !


Musafir

#145

2015-03-16 19:32

Ce nu merge !? De ce sunt așa puține semnături !? .........nici cat nr participanților la un meci de fotbal !

Bravo Cluj, dar unde sunt celelalte orașe !? Unde-i toată lumea!? Ați semnat aproape o mie, nu puteți sa măriți nr. semnatarilor cu prieteni , familie.......unde sunteți !? 

Toma fa-ti Hayde Park - ul aici, cu semnaturi........haide-ti sa batem recordul aici, cu aceasta petitie !

 


Musafir

#146

2015-03-16 20:09

 Internauții nocturni, vreau ca mâine dimineața sa vad 1000 in rubrica semnături !.......sau 2000 !

 

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2015-03-16 20:19



Musafir

#148

2015-03-16 20:23

  Strainatatea, diaspora, unde sunteti !? ..........semnați si promovați aceasta situație gravă ! Avem nevoie de voi, știm ca aveți mai mare putere decât noi !

 


Musafir

#149 Re: Re: Toma... stiti voi care !

2015-03-16 20:36

#126: Toma ... stiti voi care ! - Re: Toma... stiti voi care ! 

 Mai Toma...tu bati câmpii rău .Scuza-ma,dar pot spune ca ești cam...dereglat.lasa-ne omule sa "luptam pt cauza noastră intr-un mod civilizat.du-te tu pe " Maidan" si...stai acolo cat consideri  ca este nevoie.Noi avem încredere ca ne vom face auziți si fara sa ieșim in strada.p.s.-multa sănătate!si lasa-ne!!!!..lasa-ne!!!!sau..indeamna-ti toți prietenii si toate cunostintele sa semneze aceasta petiție Azi,NU MAINE!


Musafir

#150

2015-03-16 20:44

 Ai semnat printre primii si renunți tot primul ! Nu este bine Toma, avem nevoie de tine, dar lăsa pesimismul si treci la acțiune, .....nu extremă !

 Ai idei bune, pune-le in practica !!! .......si eu sunt intrigat de nr. mic de semnaturi, dar nu merg pana acolo sa cred ca petiția este o conspirație, facuta sa ne distragă atentia. Nu trebuie sa punem punct....niciodată!!!! Trebuie sa ne atingem scopul