Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

musafir

#101 Re:

2015-03-11 21:30

#100: -  

 Nu vedeti ca interesul este tot a lor ? A chemat pe frustatul ala de Duta care a monopolizat discutia si nu reusesc sa dea un raspuns pentru ca nu il au ,Ce promite ministru e o lozinca cu care se vrea sa ne inchida  gura,iar madam Carmen Constantin mai trebuie sa mai citeasca,vai  de capul ei vine nepregatita la asa o emisiune.


Musafir

#102

2015-03-11 21:38

   Este trist ce se intampla , nimeni nu ne asculta! De ce oare nu se discuta despre noile tratamente !? Pare ar fi o conspiratie generala!

Incompetenta? Nepasare? Indiferenta?


Musafir

#103

2015-03-11 21:45

   Sunt #58 si-mi pare rau ca am pornit aceasta campanie pt. Jocuri de putere, nu ma asteptam ca aceasta emisiune sa ne ignore in asa fel !

musafir

#104

2015-03-11 21:56

Interesul poarta fesul! Farmacistii vor profit, producatorii de medicamente vor profit ,cei care au fost sefi candva mai vor, iar noi bolnavii stam ca milogii si asteptam sa treaca timpul ca medicamente miraculoase .........................


Musafir

#105

2015-03-11 22:00

  Va rog trimiteti-i felicitari lui Rares Bogdan, ne-a ajutat foarte mult cu aceasta emisiune!


Musafir

#106

2015-03-11 22:21

In sfarsit cateva cuvinte pe sfarsitul emisiunii. Regimul ,,interferon free " merita o emisiune intreaga, iar a scapat Banicioiu de intrebari!

musafir

#107

2015-03-11 22:29

MULTUMIM DOMNULUI PROFESOR   OPROIU CARE A  E O SOMITATE SI CARE IN CATEVA FRAZE A LAMURIT PENTRU TOTI PROBLEMA TRATAMENTELOR CORECTE PENTRU  HCV SA SPERAM CA CEI CE NU AU VAZUT SFARSITUL EMISIUNII O VOR GASI INREGISTRATA


Musafir

#108

2015-03-11 22:32

  Pacat ca la inceputul emisiunii (pana in interventia lui Banicioiu) a vorbit de pensia lui


Musafir

#109

2015-03-11 22:35

 Nu va pierdeti speranta, a fost decat o emisiune fara moderator, semnati in continuare si aratati-le drama noastra!

Multa sanatate!

musafir

#110

2015-03-12 08:13

Ma asteptam in urma emisiunii de aseara sa  avem mai multi sustinatori dar.......oare nu reprezentam nimic  pentru nimeni,nici pentru prieteni?


Musafir

#111

2015-03-12 16:01

   CARE EMISIUNE !?  NU S-A SPUS NIMIC! MADAM CARMEN CONSTANTIN A BATUT CAMPII, IN NECUNOSTINTA DE CAUZA, RARES NU LA INTREBAT PE MINISTRU SANATATII NIMIC, IN LEGATURA CU PACIENTII VHC, ..........DOAR CATEVA CUVINTE DESPRE NOUL TRATAMENT, PE FINAL, CAND TOTI DORM - LA FEL CA CEI CARE AR TREBUI SA NE SPRIJINE.     PACAT !!!!

 


Musafir

#112

2015-03-12 19:49

Cred ca se asteapta ca toti cei bolnavi de aceasta cumplita boala sa moara si poate atunci se vor indura sa se ia vreo masura.Eu pur si simplu nu ma astept ca cei din ministerul sanatatii sau de la guvern sa faca mare lucru pentru noi,pentru ca nu le pasa de noi.

Musafir

#113

2015-03-12 20:10

Eu i-am scris lui rares bogdan si i-am spus ca sunt revoltat de emisiunea lui de doi bani


Musafir

#114

2015-03-12 20:51

 Bravo # 113 ! O emisiune rusinoasa , sub asteptarile si sperantele noastre! 


Musafir

#115

2015-03-12 21:14

    Doar un minut i-ar fi trebuit sa citeasca petitia in emisiunea lui si ne ajuta foarte mult, in schimb a facut o emisiune fara rezultat, cred ca mai multi dintre noi i-au scris inainte de emisiune si-au sperat in el si-n jurnalistii de investigatii, care au lipsit cu desavarsire, in schimb ,, am avut un mare ajutor "de la d-na Carmen Constantin care milita vehement pt. tripla terapie si pe care Banicioiu a laudat-o ca fiind foarte pregatita. Scrieti-i in continuare poate isi deschide ochii si se revanseaza cu o emisiune, care sa ajute nu sa faca rau!

   Voi, semnati in continuare si mobilizati-va, nu putem face ceva cu cateva semnaturi pe zi.

Aurelia

#116 hepatita c

2015-03-13 08:13

    Aseara la ETNO,a fost la emisiunea Sanatate inainte de toate cu dr.Voiculescu o discutie mult mai interesanta cu intrebari si raspunsuri ceva mai concrete.


Musafir

#117

2015-03-13 08:27

      INTREBAREA NOASTRA ESTE :CAND SE APROBA COMPENSAT, IN ROMANIA, ,,INTERFERON FREE " - ADICA TRATAMENT ORAL (PASTILE) FARA INTERFERON (FARA REACTII ADVERSE SI CU 98% SUCCES PT. NETRATATI SI 95.8 % PT. CEI CU CIROZA), ACEASTA TEMA TREBUIE DEZBATUTA INTR-O EMISIUNE CU MINISTUL SANATATII, NU ALTE ABERATII !!!!!!!!!!! ASTA ASTEPTAM CU TOTII DE LA RARES BOGDAN SI DE LA CEILALTI JURNALISTI !!!!!!!

      MULTA SANATATE SI BAFTA ! LA MAI MULTE SEMNATURI !!!!!!!

vio

#118 daca

2015-03-13 23:41

Daca o tiganca isi ridica poalele in cap in piata Amzei, si era arestata, vuiau toate posturile si toti tiganii cu ovidiurrom in frunte, era pe la posturile de televiziune, insotiti de activisti pentru drepturile omului, de psihologi si analisti....

Asta era ceva "colorat", aducea rating, aducea reclame, aducea bani.....

Asta este nivelul de interes, cred ca din nesimtire, doar daca isi da cineva foc, ne mai poate scoate

musafir

#119 Re: daca

2015-03-14 08:42

#118: vio - daca 

 Mare dreptate aveti ,totusi la un moment dat vor trebui sa aprobe si acest medicament ,problema noastra a celor cu grad mare de fibrozare  probabil v-a ramane nerezolvata .

 


Musafir

#120

2015-03-14 10:45

Sufar de hepatita C de 20 de ani, de la virsta de 59 de ani. Niciodata nu mi s-a prescris nici un tratament in afara de vitamine. Viata a fost considerata ieftina, nu am stiut de ce. Daca exista speranta, sper ca cei mai tineri sa poata beneficia.

Musafir

#121

2015-03-14 11:15

Am vazut un comentariu intr-un reportaj la TV in urma caruia am accesat Asociatia privind bolnavii cu Hepatita C unde doresc sa ma inscriu fiind intr-o astfel de situatie, cu multumirea ca impreuna probabil vom reusi sa obtinem tratamentele necesare vindecarii, cu o precizare ca la ora actuala eu ma confrunt cu o problema din partea angajatorului, care nu tine cont de recomandarile medicilor specialisti si pe aceasta cale va rog sa ma sprijiniti cu sfaturi si modalitatile de rezolvare a unor astfel de cazuri.
Va multumesc si sper ca impreuna sa razbim fata de nepasarea unor persoane care impiedica tratamentul de vindecare sau pun piedici in rezolvarea cazurilor.
gingisKhan2015

#122

2015-03-14 20:19

Petre sa te ajute Dumnezeu  sa reusesti tu si toti ceilalti .Sanatate la toti !

kahn_2

#123

2015-03-14 21:26

Sunt alaturi de Petre si de cei multi aflati in aceasta trista situatie, de a lupta pentru viata lor tocmai cu sistemul romanesc de "sanatate"! Cand ne bagati mana adanc si autoritar in buzunare, luandu-ne 5,5% din banii pentru care muncim din greu, aveti tupeul sa ne bateti obrazul cu Solidaritatea Sociala (FNUASS). Cand avem noi nevoie de ajutor, solidaritatea nu mai exista? Sau la voi nu se pune problema de obraz?

 

Toma ... stiti voi care !

#124 Condamnati la MOARTE prin ... INDIFERENTA !

2015-03-15 15:41

Fratilor , trebuie sa intelegeti ca televiziunea - TELEVIZIUNILE - nu sunt ,, pravalii ,, unde se dau case , pensii , butelii de aragaz , locuri de parcare , ajutoare sociale , proteze sau orteze , nu se dau verdicte in certurile dintre vecini , frati sau amanti , nu se infiaza copii handicapati sau bunici schizofrenici . Fiecare realizator de emisiuni are un singur scop - RATINGUL . Nu conteaza rezultatul , ca pana la urma si publicitatea NEGATIVA , tot PUBLICITATE se cheama . 

Ii admir , ii invidiez chiar pe greci , pe unguri , pe irlandezi , pe UCRAINIENI , pe turci ce mai pe toti cei care au SANGE in vine nu PISHAT ! Cum nu le convine ceva se REVOLTA , se organizeaza ies in strada , cu mic cu mare ( fara furci , fara topoare ) cu pietre si BOMBE INCENDIARE si isi revendica DREPTURILE , nimic altceva . Si nu se lasa pana nu le sunt rezolvate problemele . O zi , o saptamana , o luna , cat este nevoie ! 

Noi : barfim ca borsaresele pe la colturi , la coada la circa financiara in IANUARIE , ca sa mai treaca timpul , incercam sa punem de o ,, petitie ,, scrisa eventual pe o hartie igienica ( ieftina ) , luam o caramida si ne batem nitel cu ea in piept iar a doua zi ... am uitat TOT !

NU FRATILOR ! Pisica are NOUA VIETI si pana nu o rupi in doua ea nu moare ( sa stiti ca iubesc animalele mult mai mult decat oamenii ! )

La asa INDIFERENTA combinata cu foarte multe INTERESE , din care toti cei responsabili nu isi pot justifica AZI averile , innoirea PARCURILOR auto ale ,,alesilor,, nostrii , salariile , diurnele , primele si bonificatiile lor , afacerilor VEROASE cu STATUL , instrainarea averilor pe numele SOTIILOR ( de care au divortat ) ale BEIZADELELOR , ale tuturor increngaturilor de rubedenii si parteneri de afaceri , stop , sa nu uitam AMANTELE... de !

Si atunci , de ce sperati ca se sperie cineva de PETITIA voastra ? SUNTETI NAIVI !

NU ! Pana nu va ( NE ) veti organiza TEMEINIC si nu veti IESI IN STRADA , pregatiti sa stati acolo nu o zi , nu o saptamana , nu o luna ci CAT VA FI NEVOIE ! Cu cortul sau cu un sac de plastic in cap - cu catelul , cu copilul , cu bunicul , cu soacra , cu capra ( a lui Dl. GREBLA ) Materiale propagandistice : clopote , vuvuzele , talangi , fluiere , lanterne , lumanari pastile , mesaje agatate de lampioane care sa ajunga in toata lumea , etc . Dar totul fara ULTRASI , fara vitrine sparte , fara bucati de granit infipte in vitrine , fara MOLOTOVURI sau petarde incendiare ! Si daca vreti TELIVIZIUNI , chemati profesionisti : CNN , PROSIEBEN , BBC , TF 1 , RAI UNO , cativa ziaristi de la DEUTSCHE WELLE , WASHINGTON POST , HERALD TRIBUNE , OBSERVATEUR , etc . Sa afle lumea intreaga ca SI NOI SUNTEM OAMENI si avem DREPTUL LA VIATA !

Ne ,, laudam ,, cu MILIARDARII nostrii ! Au strans si strag in continuare ( parca ar avea trei BURTI ) intr-o competitie acerba ! Pe de alta parte BEIZADELELE se bat pe ultimul PORSCHE sau LAMBORGHINI , pe nu stiu ce DUBAI sau huzur in insulele din PACIFICUL de est , pe BOMBELE SEXI din DOROBANTI ,dar cand vine BACUL .... VAX !

Vreau sa traiesc clipele cand acesti rasfatati ai sortii vor multumi sortii si Lui Dumnezeu devenind niste MECENA precum CONSTANTIN BRANCOVEANU , MALAXA , ELIAS , GOJDU , EMANUEL UNGUREANU ( a depus în ziua de 18 martie la casa consistorială a eparhiei Aradului frumoasa sumă de 372.000 coroane, căreia i-a fixat următoarea destinaţie: “Consistoriul din Arda să înfiinţeze şi să susţină şcoli populare româneşti; să înlesnească gratuit pe şcolarii săraci ) si multi altii !

NU ! Ai nostrii  ,, CONSTRUIESC ,, domenii de vanatoare ( BALC ) unde sunt ucise cu bestialitate animale nevinovate de catre venetici din intreaga lume ! Singura fiara care UCIDE mai mult decat poate manca este lupul . Intra in stana si nu manaca doar cat sa - si potoleasca foamea , ci omoara TOT !

Mai mare fiara decat LUPUL est OMUL ! El nu UCIDE ca sa - si ,, potoleasca foamea ,, ci dintr-o placere MORBIDA !  Spune-mi ce pasiune ai ca sa iti spun cum vei muri ! Esti motociclist , te catari pe cei mai inalti munti , faci sporturi extreme , si nu tii cont de reguli , viata ( moartea ) se RAZBUNA ! Nimic nu ramane neplatit - De tine sau ........ ai tai !

Vreau sa vad ( exceptandu-l pe Becali ) spitale , scoli , burse , echipamente medicale , o portiune de autostrada construita de catre un MECENA : aceasta bucata de autostrada va intra in istorie sub numele de AUTOSTRADA ION TIRIAC sau acesta este caminul de batrani  ION NICULAE . Acest spital se va numi in veci : FRANK TIMIS .

Spitalul ELIAS din Bucuresti este opera filantropului MENAHEM ELIAS care in secolul trecut cumpara 12.000 de metri patrati de teren si incepea construirea acestui spital ! Si nu este mic deloc ! Deci se putea ..... atunci !

CONCLUZIE ! Lasati petitiile , nu ajuta la nimic intr-o tara ca ROMANIA !

Luati taurul de coarne , rupeti pisica in doua , cautati un ,, MAIDAN ,, pe care sa va mutati pe termen NELIMITAT , pregatiti-va de ce poate fi mai rau , SI VA FI BINE !

Inchei , ca vad ca se poarta ,cu o ,, strigatura ,, personalizata :

SANATATE SI ... VIATA LUNGA !

@Toma

Toma ... stiti voi care !

#125 Toma .... stiti voi care !

2015-03-15 15:56

Apropos de ......... Petrica ! Nu am vrut sa compromit celalat mesaj al meu ,motiv pentru care am deschis alta pagina !

Stiti povestea cu PETRICA SI  LUPUL ???

http://www.e-pets.ro/povesti/lupul-turma-de-oi-si-ciobanasul-mincinos

Nu se sperie bre nimeni de o petitie ! Alceva organizati , mai cu vlaga , daca vreti

INTERFERON FREE !

@Toma