confiscare averi ilicite, nationalizare privatizari frauduloase


Musafir

#1

2015-01-31 13:10

Domnul profesor Alexandru Atanasiu va atentionat ca daca o sa-i faceti lui Basescu hatarul de a o numi asa cum vrea el pe Laura Codruta Kovesi sefa la DNA, va fi compromisa intreaga clasa politica.Exact ce se intampla in prezent. In cele de mai jos explicam si cauzele.
ZDROBITI ORANDUIREA CEA CRUDA SI NEDREAPTA...
Este foarte clar pentru cei care reusesc sa-si puna capul la contributie si sa renunte la anumite prejudecati, sa nu realizeze ca presa din Romania este in mare parte antiromaneasca si este finantata cu saci de bani de tot felul de grupuri de interese atat din tara,cat si din afara tarii. E suficient sa butonezi televizorul pe diferite posturi si sa asculti cum este analizat un anumit eveniment si realizezi ce grup de interese reprezinta.Toti vor sa ne convinga de faptul ca sunt trup si suflet de parte poporului roman si a Romaniei,precum si multitudinea serviciilor de informatii platite de noi, distribuitoare de pungile dodoloase cu bani pentru a ne dezinforma si manipula. De exemplu pe nici-un post TV nu s-a pomenit de interventia celor care au intervenit dupa referendumul din iulie 2012 prin care l-am demis cu 7,4 milioane de voturi pe Presedintele Traian Basescu.Stim cu totii ca acestia au contribuit la teleportarea DEMISULUI din garaj linapoi la Cotroceni pe postul de guvernator pentru urmatorii doi ani. Au batut toti apa-n piua cu generalul BASSIST Poldea de la SRI, dar nu s-a pomenit nimic de acest general bassist pe nume Draghici,.Acesta cu intreaga sa aparatura facatoare de minuni cu ajutorul careia asa cum spune el insusi ca poate face pe oricine cum vrea el, Nu se mai spune despre el o vorba de parca nici nu ar exista tot acolo unde l-a insurubat Traian Basescu.Acest general facator de minuni l-a insotit pe Basescu si in garaj si oriunde acesta a avut nevoie de el. Din decembrie 1989 dupa atacul terorist multinational cand s-au folosit asupra noastra elemente ale razboiului electronic, cibernetic si psihotronicsi acum ,poporul roman se afla in permanenta sub lovituri de acest fel la care contribuie si generalul Draghici alaturi stapanii americani si evrei si de ale carui actiuni SE-BESTIAL GHITA mare amator de asemenea jocuri nu este strain.Numai ca acestia netinand cont de legile obiective care actioneaza in natura si societate vor sa mentina falimentara SOCIETATE CANIBALISTA PRECUPEATA instaurata din anul 1990. Nu fac altceva decat sa faca PYPY contra vantului ca pana la urma ,,STUPID PEOPLE" nu mai este atat de STUPYD A inceput sa se trezeasca din somnul cel de moarte in care ne aruncara barbarii de tirani si nu mai punem botul la tot ce ne servesc ei intrand prin televizor di deversandu-i laturile la noi in casa pe covor. Acum ingroziti de ce monstrii a nascut acest somn de moarte, am gasit deja unele solutii ca sa ne lepadam de aceste satane. ZDROBITI ORANDUIREA CEA CRUDA SI NEDREAPTA...
S-A TRECUT LA A DOUA FAZA A INVRAJBIRII POPORULUI ROMAN.
Victor Ponta a spus cum procedeaza alte tari in legatura cu impozitarea veniturilor, intr-un moment nepotrivit.Imediat toata mass-media anti-pontista si antiromaneasca in frunte un ticalos pe nume de Rares-Bogdan sustinator al UNIO TRIUM NATIONUM al politrucului gestapovist Klaus TUHAUS a sarit la gatul lui Ponta . Acum incearca sa sa treaca la o a doua etapa a invrajbire a romanilor din tara cu cei de afara.Nu ma intereseaza cum castiga cei plecati in afara tarii banii, dar eu care am muncit cu 12-13% din salariu si la cestia mi s-a oprit si impozit si CAS.,Acum la pensia imputinata prin numaratoarea Robertei Anastase la votarea legii pensilor mi se opreste si impozit si CAS..Acum cica mi-a marit pensia cu 5%.Dupa aceasta ,,marire" mi s-a marit CAS-ul si impozitul luand pensia mai mica decat inainte de aceasta...marire.Eu ii rog din suflet sa-si ia marirea inapoi si sa-mi dea pensia pe care o luam inainte de marire,dar mai ales pe cea de dinaintea votarii legii pensiilor . Datorita numaratorii facuta de portocalia Roberta Anastase au murit peste 500.000 de pensionari Si nu este trimisa ca sa fie judecata la Tribunalul Penal International pentru crime impotriva umanitatii Nici ea ,nici BASSEXU care datorita genocidului la care ne-a supus, au fost asasinati milioane de romani.Trebuie ca si pupincuristii din presa CRISTO-IDIOTIZATA la care genealul bassist POLDA venea cu sacosele de bani ca sa ne dezinformeze si sa ne manipuleze, precum la cei de teapa lui Rares Bogdan sa fie si ei trasi pentru crimele pe care le fac prin incitarea romanilor sa dea in romani.
Reactia diasporei dupa ce Ponta i-a cerut bani: Semanati cu acei romani care ne fac de rusine in...
Premierul Victor Ponta i-a infuriat pe romanii din diaspora, dupa ce a spus ca acestia ''nu platesc...
ZIARE.COM
Ce spune Sebastian Ghiţă despre denunţul Elenei Udrea
Într-un interviu hotnews.ro, Elena Udrea susţine că fostul soţ, Dorin Cocoş, i-ar fi dat 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă pentru a-şi finanţa televiziunea, la solicitarea lui Florian Coldea.Elena Udrea a declarat că fostul soţ, Dorin Cocoş...
AM PRESS
Oamenii spun că toată clasa politică se confruntă cu probleme de integritate. La nivelul Parlamentului avem o opțiune foarte clară pentru proceduri rapide și transparente referitoare la incompatibilități și imunitatea parlamentară.

Totodată, trebuie să avem în statutul PSD nişte prevederi foarte clare privind responsabilităţile şi obligaţiile politice în cazul persoanelor cu funcţii de conducere care se află în diverse faze ale unor procese penale.
Victor Ponta
Oamenii spun că toată clasa politică se confruntă cu probleme de integritate. La nivelul Parlamentului avem o opțiune foarte clară pentru proceduri rapide și transparente referitoare la incompatibilități și imunitatea parlamentară.

Totodată, trebuie să avem în statutul PSD nişte prevederi foarte clare privind responsabilităţile şi obligaţiile politice în cazul persoanelor cu funcţii de conducere care se află în diverse faze ale unor procese penale.

Musafir

#2

2015-01-31 14:28

Sunt de acord cu confiscarea averilor ilicite!

Musafir

#3

2015-01-31 14:56

Adaugam, la cerintele exprimate in petitie, aceea de a se redeschide dosarele Revolutiei si ale Mineriadelor, asa incat vinovatii sa fie judecati. Este foarte important sa se faca dreptate, indiferent daca persoanele vizate mai sunt sau nu in viata, daca mai sunt sau nu capabile de a le fi aplicate sentintele. Este de dorit sa se stearga de pe obrazul Romaniei acea pata de sange care a murdarit Craciunul anului 1989. Sigur ca Ceausestii isi meritau pedeapsa, dar tara avea dreptul la un proces adevarat si eram o natiune civilizata, europeana, nu aveam pedeapsa cu moartea. Motivul invocat, anume ca altfel am fi atacati de teroristi era mincinos, nu ni s-a aratat nici un terorist.

Musafir

#4

2015-01-31 16:49

O idee geniala!

Șelaru Constantin-Ștefan

#5

2015-01-31 17:13

Anularea de la data încheierii lor și repunerea stării de fapt în starea anterioară privitor la toate contractele nelegal încheiate de Guvernul român pentru vânzarea sau înstrăinarea pe orice cale a pământului, a pădurilor și a bogățiilor subsolului știindu-se că toate acestea constituie proprietatea întregului popor iar la numirea sa în funcție, Guvernul le-a primit numai în administrare și deci, nu a avut dreptul și nici mandat de la popor ca să le înstrăineze, știindu-se că, NIMENI nu poate transmite un drept de proprietate pe care nu îl are iar asupra acestor valori se poate decide numai prin referendum național !

Readucerea în proprietatea statului a tuturor bunurilor imobile retrocedate cetățenilor unguri știindu-se că respectivii sau autorii acestora au fost despăgubiți de statul român la timpul respectiv.

Concretizarea prin lege specială a dispoziției constituționale privitoare la răspunderea de orice fel a procurorilor, magistraților și tuturor celor care efectuează acte de urmărire și cercetare penală pentru neîndeplinirea ori îndeplinirea necorespunzătoare a îndatoririlor profesionale. Scoaterea procurorilor din categoria profesională a magistraților.

Abrogarea dispozițiilor legale potrivit cărora nu poate fi luată nici o măsură împotriva parlamentarilor, magistraților și a celor aflați în funcții de conducere fără aprobarea prealabilă a respectivelor măsuri prin votul Parlamentului sau a conducerii structurilor din care fac parte și cenzurarea de către acestea a legalității ori justificării respectivelor măsuri în spiritul dispoziției constituționale potrivit căreia NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE.

Adoptarea în regim de urgență a legii necesare asigurării independenței și autonomiei României precum și a tuturor măsurilor care trebuie să fie aplicare cu toată fermitatea împotriva tuturor celor care întreprind orice acte și fapte de natură a prejudicia în orice mod, direct ori indirect aceste deziderate constituționale necesare existenței României ca stat național, unitar și independent, cuprinzând în mod firesc și măsurile ce se impun a fi adoptate împotriva tuturor celor care nu își îndeplinesc în mod corespunzător toate îndatoririle profesionale în acest domeniu.

 


Musafir

#6

2015-01-31 17:25

Nu ne incalzeste cu nimic , ca cei vinovati ..sunt inchisi ! Ne vrem banii inapoi! Analize serioase , facute asupra veniturilor avute de fiecare dintre cei ridicati ! Ce nu se poate justifica , confiscat ! Noi traim din salariile de mizerie oferite de statul roman . Inca mai sper si am incredere , ca lucrurile vor intra pe un fagas aproape de normalitate , daca nu mai mult !! Sa ne ajute Dumnezeu !


Musafir

#7

2015-01-31 19:14

Cam putini pana acum,macar cate mii sa fie

Musafir

#8

2015-01-31 20:38

Nu le serveste la mai nimic detentia fara confiscarea averii!!!Ies de acolo si-si imagineaza ca au fost te miri unde si vaiata lor continua de unde au lasat-o avand banii si averile neatinse.!

Musafir

#9

2015-01-31 20:50

Vreau confiscarea averilor, pedeapsa maxima si sa nu mai poata ocupa niciodata o functie publica pentru toti pentru toti pradatorii acestia.

Musafir

#10

2015-01-31 20:56

Confiscarea tuturor averilor.Au saracit poporul mai rau.Până in 89 toti Romanii aveau de lucru la noi in Tara.Mafia au facut ce au vrut ei cu această tara in favoarea lor.Rusine sa le fie.Dar se pare ca nu au respect de acest popor.Numai la ei se gandesc sa le meargă lor bine.Toti sa primeasca pedeapsa cuvenită.

Musafir

#11

2015-01-31 21:02

Reintoarcerea banilor la buget

Musafir

#12

2015-01-31 21:51

Prsoanele cu putere de decizie suntem doar noi Romanii,uniti si cat mai multi.

Musafir

#13

2015-01-31 22:29

unde esti tu tepes DOAMNE

Musafir

#14

2015-02-01 00:22

Nu ai cum sa justifici banii si averile .....raspunzi in fata legii...va multumesc

Musafir

#15

2015-02-01 06:31

De acord cu petiții!!!!!!

Musafir

#16

2015-02-01 07:03

La puscarie pe viata pentru toti aia care au furat din banul public.

Musafir

#17

2015-02-01 07:09

Justitia sa-si faca treaba,eu ma judec cu cineva pentru o bucata de pamint de trei ani, am cumparat cu acte in regula de la proprietar am intabulat si un tribunal in romania de azi nu poate sa-mi apere drepturile imi maninca bani cu avocatii care tot amina hotarirea definitiva>Dreptate va fii in cer!!

Musafir

#18

2015-02-01 08:03

Am completat ca solicit ca petitia sa nu ceara repunerea in drepturile banesti a celor afectati de masurile de austeritate pentru ca aceasta cerinta se leaga de un Buget si nu se poate aplica printr-o petitie, ci prin program guvernamental sustinaut politic, respectiv printr-o lege reparatorie. Pot da mai multe detalii la cerere.

Musafir

#19

2015-02-01 08:43

Asadar,degeaba se fac arestari daca ramânem doar cu atât.Tara trebuie sa-si recupereze furtul,sa foloseasca banii fraudati pentru binele national.Ca sunt enorm de multe de facut si mereu se spune ca nu sunt bani.Iata-i, unde se afla !

Musafir

#20

2015-02-01 10:08

Pe vremea lui Ceașcă am avut Legea 18,cred că din anul 1969 ,în baza căreia au fost cercetate averile multor avocaați,medici,judecători...Nu o mai fi în vigoare ? Dacă nu se poate face repede alta fiindcă este absolut necesară.

Musafir

#21

2015-02-01 10:20

As dori si verificarea averilor detinute de salariatii Institutiilor Statului,Primarii,Prefecturi,MAI,SRI.Sigur nu si le pot justifica

Musafir

#22

2015-02-01 10:23

Angajatii SRI figureaza si pe statele de plata ale altor Institutii si incaseaza salarii fara a se prezenta la program.Cate ore pe zi poate fi pontat un salariat.Unii sunt pontati si 60 de ore.


Musafir

#23

2015-02-01 12:03

...toti banii furati sa revina in pusculita tarii.
INTER

#24 Re:

2015-02-01 16:11

#1: -  

 Comentariul lui ”Musafir / #1” din 2015-01-31 13:10 nu are legătură cu obiectul petiției. Tonul și poziția partizană sabotează solidaritatea pețitionarilor. Evenimentele din ultimele luni-săptămâni arată că de-alungul celor 25 ani de după 1989 TOATE  partidele, toate guvernele au tolerat, au încurajat și chiar au ”legalizat” jefuirea bogățiilor țării și poporului român. Acest postac trebuie eliminat din lista semnăturilor pentru că este un intrus care cu metode perfide vrea să servească de fapt interesele ”tagmei jefuitorilor”


Musafir

#25

2015-02-01 16:54

Doresc ca majoritatea Românilor sa semneze aceasta petitie!