Referendum limitare privilegii parlamentari

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

2015-08-31 08:09

Cerintele acestei petitii mi se par logice si corecte.

Musafir

2015-08-31 12:28

As fi de acord cu dublarea indemnizatiei cu conditia tripari pedepsei penale in cazul nerespectarii legii si a constitutieo

Musafir

2015-08-31 18:27

Poporul acesta trebuie sa stie ,sa bage la cap ,sa nu se duca ca boul la vot . iIn clasa politica ROMANEASCA s-a adunat cele mai ALTERATE excremente sociale . InPSD si-n celelalte formatiuni in opozitie s-au strans toti HOTII EXCROCII ,TOTI JEFUITORII NATIEI ROMANESTI

Musafir

#654 Re:

2015-09-01 10:51

#1: -  

Un cimitir nu ajunge sa îi ingropam la cât sunt de grași porcii dracu

Musafir

2015-09-02 05:50

Parlamentarii si Guvernantii activeaza si exercita functii in Sistemul Judiciar (fie ca avocati, experti, membrii ai unor comisii ori asociatii juridice, etc) sau in organisme de DECIZIE nerespectand principiul separatiei puterilor.
Parlamentarii si falsii revolutionari sustinuti de baronii locali isi atribuie fara nici o rusinare in mod abuziv si discretionar drepturi si facilitati imorale (anormale) ignorand orice nuanta a demnitatii umane, in timp ce profesorii, medicii, inginerii, artistii, functionarii, etc traiesc din miciunile si glumele proaste spuse (promise) de guvernanti.
Alegerile parlamentare (nationale si europene) nici dupa aplicarea metodei “votului uninominal”, nu ne-a oferit sansa ca si in cazul unui proces de dializa, sa fie eliminate reziduurile sau gunoaile politice din viata publica romaneasca. SISTEMUL POLITIC existent în România, după decembrie 1989, s-a dovedit a fi păgubos, categoric lipsit de capacitatea de a oferi societăţii căile necesare pentru progres si civilizatie.
DORIM UN PARLAMENT CARE SA FUNCTIONEZE DUPA ACELEASI REGULI CA CEL DIN SUEDIA!!!!!!!!!!

Musafir

2015-09-02 07:24

In decembrie 1989 a fost impuscat conducatorul romaniei pe motiv ca traia in lux pe cand romanii traiau in saracie. Acum dupa 25 de ani vedem ca avem sute de conducatori care traiesc in lux iar romanii traiesc intr-o si mai mare saracie. Ii vedem la televizor cum se fac ca muncesc, cum dispar in timpul sedintelor dar salariul il iau intreg, cum pleaca jumatate de an in vacanta pe care le platim tot noi, vedem cum dau legi impotriva cetateanului aproband tot felul de taxe si impozite, ba mai dau paganilor pamantul nostru stramosesc udat cu sangele crestinilor. Am ajuns ainimanui, o vaca buna de muls de toti ticalosii. Halal conducatori, am ajuns sclavii europei si dam din coada cand ne arunca conserve cu E-uri. Am ajuns de tot RAHATUL !

Musafir

2015-09-02 11:20

Merita un semnal !!!

Musafir

#658 Re #656

2015-09-03 07:12

Europa nu ne mai arunca acum conserve, acum ne arunca migranti necivilizati care cer drepturi ca altfel or sa faca ce fac in Irak si Siria, adica ce stiu ei mai bine... Germania si Anglia vor produse petroliere din acele tari asa ca ne baga pe gat islamisti ca ei sa poata primii contractele de exploatare. Ai perfecta dreptate cu RAHATUL si cu SCLAVII.

Musafir

2015-09-04 07:32

Sa inceteze umilinta cetateanului roman de catre cel pe care l-a ales sa-l serveasca. Ar inceta implicit excrocheriile comise cu prilejiul alegerilor. Si-ar vedea securistii de afacerile lor, fara sa li se mai permita sa controleze viata noastra.
john58

2015-09-04 13:49

Toti suntem egali in fata legii mai putin ei (parlamentarii, demnitarii si cei din justitie si procuratura) care daca iese ceva la iveala se pensineaza imediat cu o pensie cat 10 salarii medii

Musafir

2015-09-05 12:08

Domnilor daca ati urmarit minciunile parlamentarilor nostri din cei 25 de ani de asa zisa democratie atunci veti observa cum fiecare minte cat poate si de cate ori poate. Fosti ministri care au taiat din salarii 25% cu cativa ani in urma cand erau la guvernare acum cer mariri de salarii cu 25%. Alti fosti guvernanti care au alocat miliarde de euro pe autostrazi minuscule acum tipa ca nu avem autostrazi. Asa ca tot ce vedeti si auziti din gurile lor de fapt este teatru ieftin pentru popor ca dupa sedinte toti merg la o bere unde discuta afaceri personale de milioane de euro. Asa ca ce mai conteaza daca iau un sac cu bani la salariu ca acela este maruntis fata de castigurile lor din alte surse. Baieti grasi, sanatosi si frumosi din parlamentul romaniei facetiva salarile cat vreti  pentru ca o puteti !

Musafir

2015-09-06 10:59

La populatia Romaniei si la valoarea celor care fac politica,sunt sigur ca numarul "alesilor"(parlamentarilor),nu trebuie sa depaseasca cifra 100.Despre drepturi,cred ca suntem toti egali,iar la obligatii,cred ca "alesii" ar trebui sa aiba mai multe decat plebea.

Anonymous

2015-09-07 09:30

Dupa 25de ani tara a ajuns in situatia de a nu fi guvernata mafiile s-au dovedit mai tari decat justitia,parlamentul nu sa dovedit afi girantul democratiei,domniia legii a devenit domnia fara de legii,legile votate de parlamentari au fost facute parca pentru a menaja hotiile pe care le fac,toti penalii au devenit dintr-o data scriitori(pentu ce sa le reduc pedepsele daca sunt asa de destepti de ce au fura?).Consider ca asosit momentul sa se introduca legi foarte severe si aplicabile intrun timp rezonabil,se impune sa se introduca dictatura LEGII,iar judecatorii care se fac vinovati de erori sa platesca,pentru ce saplatesca romanul?! Va-ti gandit sa verificati averile avocatilor,judecatorilor si de cenu si ale medicilor.... saracii!!! si atunci veti intelege ce falie adanca sa creeat intre bietul muncitor si ceilalti oropsiti?.Consider ca a se stabili venitul mediu pe economie pe categorii sociale(in sectorul de stat si cel privat) si atunci ve-ti vedea cui trebesc marite slariile?

Musafir

2015-09-08 17:44

Pt ca m-am

Musafir

2015-09-09 08:16

Indiferent ce salarii , indemnizatii, facilitati au tot se apuca de coruptie, mita, 10 -20% din lucrari, etc si nu se mai opresc cu tot DNA-ul

Musafir

2015-09-11 16:01

este un subiect ce ma afecteaza in mod direct

Musafir

2015-09-11 17:00

Eu propun sa acordam un privilegiu europarlamentarilor nostri care ne reprezinta in parlamentul europei.

Privilegiul sa fie urmatorul: europarlamentarii care azi au votat DA ca romania sa primeasca peste 6000 de migranti sa fie premiati. Fiecare sa primeasca cate 10 migranti pe care sa-i cazeze in casele lor, sa ii hraneasca, sa ii imbrace si sa le schimbe asternutul in fiecare saptamana pentru ca isi pot permite din salarile babane primite de la parlament. Oamenii intregi la minte spun ca nu avem locuri de cazare decat pentru 1785 de migranti iar o mana de europarlamentari decid ca ii putem tine pe strada in corturi pe cei peste 6000 de migranti. Astia sunt reprezentantii nostri care voteaza ca la marea adunare nationala si daca ii intrebi ce voteaza habar nu au.

Musafir

2015-09-12 12:58

Am semnat pentru ca sunt satula de privilegiile pe care si le voteaza singuri,sfidand poporul,parca. Nu merita nici macar jumatate din ceea ce au. Vin si dorm exact ca porcii in scaune! RUSINE!!!!

Musafir

2015-09-13 11:59

Atata timp cat cei cu privilegii nu fac nimic bun pentru naivii care i-au votat,dimpotriva au ruinat si au facut de "rasul lumii" tara si poporul ei,consider ca ar trebui chiar sa plateasca daune statului roman.

Musafir

2015-09-15 07:05

Sa aiba acelasi numar maxim de mandate ca si presedintele tarii.
Asa poate ca vor apare unii politicieni mai tineri care vor dori sa faca ceva nu numai sa aiba o sursa de afaceri si de averi.
Ar trebui ca accesul paralmentarilor in sala de sedinte sa se faca sub control electronic (prin card de acces) ceea ce va permite controlul voturilor care vor fi validate doar daca si persoana respectiva e in sala si voteaza, nu ca acum cand un parlamentar poate sa voteze la mai multe maini.
Radu petrescu

Musafir

2015-09-19 20:19

Am semnat petitia pentru a mai scapa tara de cativa hoti (parlamentari).

Musafir

2015-09-21 06:39

parlamentarii sinta lesi de populatia tarii,dar nu fac nimic pentru tara decit pentru ei asa s-a vazut in toti acesti ani
ar trebui sa le fie rusine apoi sint foarte multi care nu au facut nimic macar o lege normala
ei doar vor dar nu dau cetatenilor nimic bun
ar trebui efectiv acolo sa fie oameni cu morala de tip verticalitate si fara ranchina si gelozie sa zic asa
nu avem oameni?avem dar cei ce au pus mina pe putere sint greu de dat jos de noi chiar daca vin 2016 alegeri...e nevoie de alti parlamentari -o elita ar fic azul ,exista da!

Musafir

2015-09-23 13:52

M-am saturat de lene, nesimtire si corupie.
Nu fac nimic. Dorm, se joaca pe computer, Taie frunze la caini.
A j u n g e !!

Musafir

2015-09-24 12:10

vreau sa scapam de acest sistem corupt

.

Musafir

2015-09-24 16:03

Cum puteti spune ca parlamentarii nostri nu fac nimic toata ziua ? Fac legi !

Azi voteaza cateva legi iar maine dau o ordonanta care anuleaza legile date. De facut fac dar fac prost !!!

Sunt exact ca un copil la tarmul mari care duce cu galetusa apa din mare intr-o groapa si nu intelege de ce nu se umple groapa! Asa si parlamentarii nostri nu inteleg de ce nu progresam.