Votati pentru mentinerea religiei in scoli
This comment has been removed by the person who wrote it.
Este o componenta obligatorie a culturii generale.
Cum vor intelege copiii, ulterior adulti, marile teme din literatura, muzica, arte plastice ?!!!
Nu-i condamnati la ignoranta !
Eu sunt un elev imi plac orele dar cel mai mult imi place ora de religie. Oare o fii bine ce fac oamenii astia, sa se desfiinteze religia din scoli? Sa le fie rusine de cea ce fac. Eu votez ca religia sa se mentina in scoli. Asta as vrea sa voteze toata lumea. Votati ca religia sa se mentina in scoli.
religia in scoala
Sa ramina in programa scolara,dar sa fie prima sau ultima ora din programul orar nu la jumatatea programului,sa vedem cine mai e dornic sa invete.
RELIGIE si MORALA nu debandada in scoala!
VREM RELIGIE SI MORALA IN SCOALA, IAR NU SUROGATE GEN "EDUCATIE SEXUALA" SAU PUR SI SIMPLU GOLANEALA.! Stimabililor politruci cu credinta in papuci, v-ati facut de fala cu a voastra religiozitate de spoiala si contextual-electorala! Rusine sa va fie pentru asemenea mojicie! Poporul NU va va ierta-poate talhareala DA, insa scoaterea Religiei, BA!
Doresc ca orele de religie crestina sa ramana in scolile si in invatamantul Romaniei,Va multumesc!
bai cre(s)tinilor. Nimeni nu a propus scoaterea religiei din scoli. Doar ca nu trebuie sa faca religie decat cine vrea neaparat sa faca religie. RELIGIA NU TREBUIE BAGATA PE GAT CELOR CARE NU VOR SA O FACA SI NU TREBUIE NOTATA. Cititi tot inainte sa faceti petitii si sa comentati aiurea. Fac pariu ca nici 10% dintre voi nu stiu ce spune de fapt decizia CCR apropo de religia in scoli.
toate disciplinele sa fie facultative si sa le alegem noi in functie de aptitudinile proprii
| This discussion has been closed. |