Demiterea conducerii executive a Colegiului Psihologilor din Romania


Musafir

#1

2014-09-27 09:17

Da n-am putea sa-i desfiintam prin lege?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-09-27 11:46


stefan grigoriu

#3 Hotarari absurde si abuzive

2014-09-28 07:23

Toate hotararile luate de catre conducerea COPSI in ultimii ani fac doar sa-i imbogateasca foarte rapid pe cei aflati la conducere. Se pare ca ei nu sunt in stare sa castige suficient prin activitatile didactice, cabinete, manuale si carti etc. si vor sa subjuge o comunitate asemeni boierilor de acum 300 de ani. Este rusinos ca acesti oameni sa mai fie si psihologi!


Musafir

#4

2014-09-28 07:28

De (re)vazut si cele precizate aici  (Adevarul - 16 aprilie 2013) despre indatorarea ilegala a Colegiului la banci si ipotecarea sediului Colegiului.


Musafir

#5 ...

2014-09-29 05:49

Cred ca doar in instanta se poate rezolva ceva


Musafir

#6 La Parchet!

2014-09-29 06:27

#5: - ... 

 Pentru că faptele lor sunt PENALE și merită să plătească pentru asta!

dan constantinescu

#7

2014-09-29 20:57

incercati sa va asumati in nume. e important sa fiti voi insiva. desigur , ne vor sti numele. ei si ?! si-asa nu ne vor binele. au dovedit-o ! de n ori


Musafir

#8

2014-09-30 06:51

Universitatea Bucuresti trebuie sa elimine din randurile ei astfel de oameni care fac formari preferentiale legate de CPR.
Un cetatean

#9 ghidul adevaratului cetatean psiholog

2014-10-01 17:16

Domnilor, petitiile sunt bune, mesajele virulente la fel, dar din pacate nu au niciun efect, dupa cum s-a vazut in cazul timbrelor! Deviza conducerii CPR este cainii latra, ursul trece! Eu nu inteleg de ce oameni care sunt foarte virulenti online, nu fac ceva cu adevarat eficient. Oare nu vor cu adevarat? Proabil o parte din acestia sunt infiltrati de CPR in randul protestatarilor. De exemplu mie faptul ca un individ ca Veleanovici face n petitii si adrese la CPR, toate fara nici un efect, ;i nu face ceva cu adevarat eficient, cum ar fi actionarea in instanta, imi arata ca nu e serios si de ce nu, e un infiltrat al CPR dupa toate probabilitatile. In cele ce urmeaza va ofer din punctul meu de vedere o evaluare a posibilelor actiuni de protest cetatensc pentru apararea dreptului la munca al psihologilor si pentru oprirea abuzurilor conducerii CPR si  a posibilului lor efect:

- Reclamatie la politie - absolut inutila!

- Reclamatie la parchet - inutila!

- Mesaje pe internet, petitii online - bune pentru a intretine spiritul de lupta, insa total ineficiente!

- Petitie scrisa catre diverse institutii publice interesate (gen Ministerul Muncii) - eficienta mica!

- Actionare in instanta - o solutie eficienta in conditiile angajarii unor avocati foarte buni!

- Aparitii in mass-media, de preferabil la televiziuni, in care sa fie semnalate abuzurile punctuale realizate de CPR si faptul ca legea 213/2004 nu le poate curma, dimpotriva aceasta lege fiind generatoare de coruptie si in final de lipsa de calitate a activitatilor CPR. Aceasta este o actiune cu efecte foarte mari.

- contactarea  unor partide politice pentru a promova o noua lege a psihologilor si lobbyul intens in acest sens, care sa prevada faptul ca organismul de reglementare a activitatii psihologilor este de interes public, astfel incat in cazurile de membrii din conducerea organizatiei care se afla in conflict de interes deoarece sustin cursuri de formare sa fie condamnati pentru coruptie. Esenta problemei Colegiului este faptul ca in prezent conflictul de interese submineaza toata eficienta organizatiei si nu poate fi eradicat deoarece colegiul nu este institutie de interes public. De aceea legislatia privind coruptia nu poate fi aplicata in cazul CPR. Aceasta este la randul ei o actiune cu efect foarte mare, daca este conjugata cu cea anterioara!

 

Nu va bazati pe nimeni ca va apara interesele fie persoana sau organiyatie, pot fi infiltrati de CPR printre neumultumiti. Asociati-va in lupta doar cu persoane de incredere. De exemplu APIO a spus ca sesizeaza toate forurile internationale cu care are contacte. Evident ca aceasta este o actiune fara nici un efect asupra conducerii si deciziilor CPR, este o frectie la piciorul de lemn! Sau actiunile lui Veleanovici, care reclama faptele de coruptie realizate de conducerea CPR la conducerea CPR si face petitii online si conturi pe facebook destinate doar defularii nemultumirilor psihologilor.

 Lupta cu mafia CPR este foarte grea, conexiunile cu diversi factori de putere din societatea romaneasca pe care le are conducerea CPR fiind numeroase si importante, asa ca pregatiti-va de o lupta grea, de durata si in care mafia CPR va utiliza cele mai murdare mijloace posibile proabil. Pana la urma este vorba doar de bani din pacate! 

Libertate si fratie!

 

 

 

 

 

 


Musafir

#10 musafir nepoftit

2014-10-01 21:53

un cetatean ne spune despre ghidul adevaratului cetatean psiholog. are dreptate in multe, greu fratioare cu politic si lobby. fa-o tu, de ai dovezi ...scrise. ai semnat ? ca fratia.. sunt satul iar libertatea mea se termina unde incepe a ta


Musafir

#11 Re: ghidul adevaratului cetatean psiholog

2014-10-06 19:00

#9: Un cetatean - ghidul adevaratului cetatean psiholog 

 Au platit din banii nostri o casa de avocatura. Cu ajutorul acestor avocati fac tot felul de legi care ne defavorizeaza pe noi, psihologii de rand. In concluzie, noi sponzorizam toate aceste abuzuri.

dan constantinescu

#12

2014-10-06 19:32

nu e jenant cat de putini sunt deranjati de aceste abuzuri ?! ca breasla care studiaza psihicul uman ? sau poate visam noi astia 149. restul gem de multumire si autodezvoltare personala. si spera sa linga firimituri la masa cpr

ran

#13

2014-10-08 05:30

nu va mai agitati, faceti cursul de consilier pentru dezvoltare personala si faceti-va PFA.

Bella

#14 CPR ?

2014-10-27 12:50

CPR ? Unde este diferenta legala intre studiile superioare de lunga durata si cele de scurta durata ?

Legea invatamantului nr. 1/2011 reglementeaza statutul absolventilor cu studii de lunga durata in raport cu absolventii cu studii de scurta durata ,,diploma de licenta a absolventilor invatamantului superior de lunga durata din perioada anterioara aplicarii celor 3 cicluri Bologna este echivalenta cu diploma de studii universitare de master in specialitate,, art.153 !!!...!!!

CPR de ce obligi absolventii invatamantului superior de lunga durata sa faca 2-3 mastere si zeci de cursuri de formare continua fara valoare teoretica si practica?

CPR tine cont legea invatamantului 1/2011 art.153 si nu amesteca absolventii !

Comparatia activitatii psihologilor cu a medicilor este inadecvata si e facuta pentru deturnarea atentiei si aburirea psihologilor.

Medicii isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Sanatatii.

Ati auzit de Ministerul Psihologiei ?