Vrem RASTELURI pentru BICICLETE în toate trenurile CFR!
nu vad posibila petitia
In tara in care inca sunt harburi de vagoane, intarzieri, lipsesc conditiile de baza gen aer conditionat si o priza eventual, pana sa modifice vagoanele sa ocupe locuri de calatori pentru a pune locuri pentru biciclete trebuie sa mai treaca cam 10 ani zic eu
un alt motiv, cei drept mai mic fata de cel mentionat mai sus este si acela ca de foarte multe ori am amanat participarea la diverse concursuri de ciclism ce se desfasurau in diferite zone ale tari din simplul motiv ca nu imi permiteam trasnportul.
in calitate de viitor arhitect/urbanist, imi voi dedicat munca si timpul pentru a readuce pe calea cea buna oraselu si tot ce tine de buna functionare a acestuia.
vrem rastel in tren
La Pedalat ciudatilor!!!! Ce căutate in tren? Luați masina daca vreți confort sporit... Si eu vreau in tren sa am ecrane canapele din piele cu încălzire si sa miroasă a iasomie si nu am si de aia merg cu mașinuța mea cafe are... Si are si suport de bicicleta nah... De 3 biciclete chiar din carbon... Smecher... Ia uite am rezolvat problema... Mana întinsă... Nu au loc amărâții de oamenii are vor sa meargă si ei cu trenul de Fițele voastre. Pai eu vreau sa imi iau motorul si sifonierul cu mine... Ce fac?
Re:
#17: - Draga musafirule, este un prost. Mai mult nu pot sa iti spun pentru ca nu te duce mintea sa pricepi
| This discussion has been closed. |