Farmaciștii și studenții farmaciști cer modificarea metodologiei concursului pentru pozițiile de Președinte și Vicepreședinte ANMDMR

Farmaciștii și studenții farmaciști cer modificarea metodologiei concursului pentru pozițiile de Președinte si Vicepreședinte ANMDMR și listarea profesiei de farmacist, având în vedere Legea 95/2006 art. 568 Exercitarea profesiei de farmacist care stipulează că suntem experți în domeniul medicamentului.

Exceptând domeniile deja enumerate ca pregătire pentru ocuparea posturilor, un domeniu esențial pentru care aproximativ 1000 de studenți se pregătesc anual este cel farmaceutic. Farmaciștii sunt specialiști în domeniul medicamentului, domeniu de care se ocupă Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România și prin urmare, în urma unui examen bazat pe competențe, credem cu tărie că aceștia pot ocupa oricare dintre aceste două poziții.

Consultă întreaga poziție publică pe site-ul nostru:
http://www.fasf.ro/?p=1524


Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...