Farmaciștii și studenții farmaciști cer modificarea metodologiei concursului pentru pozițiile de Președinte și Vicepreședinte ANMDMR

Farmaciștii și studenții farmaciști cer modificarea metodologiei concursului pentru pozițiile de Președinte si Vicepreședinte ANMDMR și listarea profesiei de farmacist, având în vedere Legea 95/2006 art. 568 Exercitarea profesiei de farmacist care stipulează că suntem experți în domeniul medicamentului.

Exceptând domeniile deja enumerate ca pregătire pentru ocuparea posturilor, un domeniu esențial pentru care aproximativ 1000 de studenți se pregătesc anual este cel farmaceutic. Farmaciștii sunt specialiști în domeniul medicamentului, domeniu de care se ocupă Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România și prin urmare, în urma unui examen bazat pe competențe, credem cu tărie că aceștia pot ocupa oricare dintre aceste două poziții.

Consultă întreaga poziție publică pe site-ul nostru:

Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.