Farmaciștii și studenții farmaciști cer modificarea metodologiei concursului pentru pozițiile de Președinte și Vicepreședinte ANMDMR

Farmaciștii și studenții farmaciști cer modificarea metodologiei concursului pentru pozițiile de Președinte si Vicepreședinte ANMDMR și listarea profesiei de farmacist, având în vedere Legea 95/2006 art. 568 Exercitarea profesiei de farmacist care stipulează că suntem experți în domeniul medicamentului.

Exceptând domeniile deja enumerate ca pregătire pentru ocuparea posturilor, un domeniu esențial pentru care aproximativ 1000 de studenți se pregătesc anual este cel farmaceutic. Farmaciștii sunt specialiști în domeniul medicamentului, domeniu de care se ocupă Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România și prin urmare, în urma unui examen bazat pe competențe, credem cu tărie că aceștia pot ocupa oricare dintre aceste două poziții.

Consultă întreaga poziție publică pe site-ul nostru:
http://www.fasf.ro/?p=1524


Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...