Excluderea lui Sorin Lavric din AUR

petitie_ex_lavric.jpg

Având în vedere că astăzi, 10.02.2021, un fapt halucinant s-a produs în ședința senatului AUR, când senatorul Sorin Lavric s-a adresat în mod violent senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă ajungând să ridice și palma pentru a o lovi, cerem conducerii partidului Alianța pentru Unitatea Românilor, ca Sorin Lavric să fie exclus din partid și invalidat mandatul său de senator.

Un alt lucru grav, întâmplat tot astăzi, înainte de incidentul relatat mai sus, a fost alianța făcută cu Anca Dragu de la USR de către același Sorin Lavric pentru a-i fi oprit microfonul doamnei Diana Iovanovici Șoșoacă, tocmai în momentul când dezvăluia cifrele oficiale de pe site-ul Pfizer despre efectele adverse foarte grave și mortale ale vaccinurilor Covid.

Acest personaj a adus atingere imaginii partidului încă de la început, prin scrierile sale misogine, iar acum le dovedește prin comportamentul său de maidan.

Vă rugăm să semnați această petiție și să apărăm pe doamna senator Diana, întrucât fără aportul ei AUR nu ar fi intrat în Parlament.

Să fim uniți! Distribuiți!

IMPORTANT: Nu uitați să confirmați semnatura, apăsând link-ul primit pe email, altfel semnătura nu este validă.

Prin semnare, autorizez pe deputat AUR să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.