Excluderea din învatamântul românesc de stat a dirigintei Sabinei

Această fetiță de 15 ani, Sabina din Covasna, are o inimă românească mai mare decât un județ !

CUM E POSIBIL ca, în bună țară românească, o tânără profesoară PLĂTITĂ DE STATUL ROMÂN să declare, dezinvoltă, pe un canal TV că tricolorul este o ”jignire” și o ”lipsă de respect” la adresa maghiarilor ?!?!

Propun excluderea din învățământul de stat a acestei persoane, căci cetățeană nu o pot numi, care mușcă mâna ce - i dă pâine, și - ncă într - un domeniu atât de sensibil, cum e creșterea și educarea copiilor !

N - are decât să predea în învățământul confesional maghiar, subvenționat cu fonduri provenite din străinătate ! Dacă tricolorul e o jignire, atunci și banii proveniți din bugetul românesc trebuie să fie la fel de jignitori pentru ea și NU trebuie să - i mai primească !

Pune problema sancționării și exmatriculării Sabinei pentru patriotism, în loc să o educe, așa cum am fost și noi educați, la rândul nostru, în spiritul dragostei de patrie !!?! Afară cu această persoană dinrândul cadrelor didactice din România !

Nu e vorba de șovinism aici, dar nu putem lăsa la nesfârșit să fim călcați în picioare ! Și, mai ales, nu putem lăsa să fie călcată în picioare demnitatea copiilor noștri !


Armeanca Liliana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Armeanca Liliana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook