Excluderea din învatamântul românesc de stat a dirigintei Sabinei

Această fetiță de 15 ani, Sabina din Covasna, are o inimă românească mai mare decât un județ !

CUM E POSIBIL ca, în bună țară românească, o tânără profesoară PLĂTITĂ DE STATUL ROMÂN să declare, dezinvoltă, pe un canal TV că tricolorul este o ”jignire” și o ”lipsă de respect” la adresa maghiarilor ?!?!

Propun excluderea din învățământul de stat a acestei persoane, căci cetățeană nu o pot numi, care mușcă mâna ce - i dă pâine, și - ncă într - un domeniu atât de sensibil, cum e creșterea și educarea copiilor !

N - are decât să predea în învățământul confesional maghiar, subvenționat cu fonduri provenite din străinătate ! Dacă tricolorul e o jignire, atunci și banii proveniți din bugetul românesc trebuie să fie la fel de jignitori pentru ea și NU trebuie să - i mai primească !

Pune problema sancționării și exmatriculării Sabinei pentru patriotism, în loc să o educe, așa cum am fost și noi educați, la rândul nostru, în spiritul dragostei de patrie !!?! Afară cu această persoană dinrândul cadrelor didactice din România !

Nu e vorba de șovinism aici, dar nu putem lăsa la nesfârșit să fim călcați în picioare ! Și, mai ales, nu putem lăsa să fie călcată în picioare demnitatea copiilor noștri !


Armeanca Liliana    Contactați autorul petiției