Eutanasierea Parlamentului

Pe mine nu m-a întrebat nimeni ce aş dori să se facă în privinţa câinilor comunitari. In condiţiile în care aceasta este principala problemă a României, aş dori să aduc o contribuţie umilă la creionarea unei ierarhizări a problemelor cu care se confruntă românii. Eutanasierea câinilor este un subiect sensibil . Cu toate acestea, se pare că este gestionat cu uşurinţă.

Intr-o ţară în care mor oamenii pentru că nu li se poate acorda primul ajutor, în care copii se nasc, mai nou, în ambulanţe, în faţa spitalelor închise, eutanasierea câinilor pare o preocupare bine fundamentată.

In acest context generalizat al eutanasierii - proces indirect în ceea ce priveşte oamenii, direct în privinţa animalelor – mă întreb dacă eutanasierea parlamentarilor nu este un subiect demn de abordat.

Am convingerea că nu sunt singura care îmbrăţişează această perspectivă. Tu nu ţi-ai dori eutanasierea incompetenţilor care ne conduc?

Prin semnare, autorizez pe Iulia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.