Eutanasierea Parlamentului

Pe mine nu m-a întrebat nimeni ce aş dori să se facă în privinţa câinilor comunitari. In condiţiile în care aceasta este principala problemă a României, aş dori să aduc o contribuţie umilă la creionarea unei ierarhizări a problemelor cu care se confruntă românii. Eutanasierea câinilor este un subiect sensibil . Cu toate acestea, se pare că este gestionat cu uşurinţă.

Intr-o ţară în care mor oamenii pentru că nu li se poate acorda primul ajutor, în care copii se nasc, mai nou, în ambulanţe, în faţa spitalelor închise, eutanasierea câinilor pare o preocupare bine fundamentată.

In acest context generalizat al eutanasierii - proces indirect în ceea ce priveşte oamenii, direct în privinţa animalelor – mă întreb dacă eutanasierea parlamentarilor nu este un subiect demn de abordat.

Am convingerea că nu sunt singura care îmbrăţişează această perspectivă. Tu nu ţi-ai dori eutanasierea incompetenţilor care ne conduc?

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).