Eutanasierea Parlamentului

Pe mine nu m-a întrebat nimeni ce aş dori să se facă în privinţa câinilor comunitari. In condiţiile în care aceasta este principala problemă a României, aş dori să aduc o contribuţie umilă la creionarea unei ierarhizări a problemelor cu care se confruntă românii. Eutanasierea câinilor este un subiect sensibil . Cu toate acestea, se pare că este gestionat cu uşurinţă.

Intr-o ţară în care mor oamenii pentru că nu li se poate acorda primul ajutor, în care copii se nasc, mai nou, în ambulanţe, în faţa spitalelor închise, eutanasierea câinilor pare o preocupare bine fundamentată.

In acest context generalizat al eutanasierii - proces indirect în ceea ce priveşte oamenii, direct în privinţa animalelor – mă întreb dacă eutanasierea parlamentarilor nu este un subiect demn de abordat.

Am convingerea că nu sunt singura care îmbrăţişează această perspectivă. Tu nu ţi-ai dori eutanasierea incompetenţilor care ne conduc?

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Iulia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook