Eliberati-o pe Crinela Marc, gravida si mama a trei copii!

O gravida in luna a saptea si mama a trei copii, Crinela Marc, a fost arestata. Cerem punerea ei in libertate, pentru a naste si a-si putea alapta copilul in voie, atat cat va fi cazul. Deocamdata, copilul din pantece sufera impreuna cu mama aflata in arest.

Crinela Marc, profesoara de limba romana in Neamt, mama a trei copii si insarcinata in luna a saptea, este acuzata ca a avut o relatie de iubire cu un elev de la seminar, care s-a sinucis acum trei luni. Consideram ca, dupa tragedia prin care au trecut cele doua familii, chinuirea unui copil aflat in pantece si lipsirea a trei minori de mama lor este o pedeapsa prea dura pentru aceste suflete nevinovate.

Cerem reintoarcerea mamei in sanul familiei! Ea trebuie sa nasca in libertate si tot in libertate sa-si alapteze pruncul, atat cat va fi nevoie. Cei patru copii au nevoie de mama!

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook