Şedintele Consiliului Local Mediaş, transmise în direct

Petiţie,

Către Primarul Municipiului şi Consiliul Local Mediaş

În Mediaş avem zeci de camere de supraveghere, pentru prevenirea şi sancţionarea stricăciunilor bunurilor noastre publice, dar istoria recentă a oraşului a dovedit că cele mai mari pagube sunt create de administraţia locală, nu de vandali pe stradă.

Solicităm să transmiteţi live integral pe Internet fiecare şedinţă a Consiliului Local Mediaş, şi să publicaţi apoi întregistrările.  Ca exemplu, în SATUL Săcălaz din judeţul Timiş se face asta încă din 2014 (http://www.pentrutimisoara.ro/stiri_timisoara/prima-comuna-timiseana-care-transmite-live-sedintele-de-consiliu-local.html).

Important. Nu este necesară şi nu acceptăm investiţii importante pentru această măsură, întrucât e nevoie doar de un telefon mobil, internet fără fir, despre care ştim că ar trebui să existe un hotspot în Piaţa Coposu, şi se poate utiliza o platformă de streaming gratuită, cum ar fi ustream.tv sau youtube.com.

Dovediţi transparenţa invocată în campania electorală a actului de administrare a oraşului Mediaş, respectul şi deschiderea faţă de cetăţeni.

În speranţa soluţionării imediate, cu mulţumiri, subsemnaţii.

www.pentrumedias.ro

initiativa@pentrumedias.ro

 


Iniţiativa pentru Mediaş    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Iniţiativa pentru Mediaş să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook