Drumuri de poveste

Din păcate pentru locuitori din Dosiște doar divinitatea îi poate proteja în momentul de fața dacă ar apărea o nevoie urgentă în care să fie necesare intervenția salvărilor sau a pompierilor în această zonă din Orevița-Mare.

Starea drumului este atât de degradată încât circulația mașinilor se face doar în viteza întâi. Din păcate, cu fiecare ploaie căzută, drumul este din ce în ce mai afectat. Apa rezultată din precipitații a ajuns efectiv să sape "șanț" în mijlocul drumului.

Pentru rezolvarea acestei probleme este nevoie urgentă de asfaltarea respectivului drum precum și de executarea unor lucrări de amenajare a șanțurilor (cimentarea lor) pentru ca apa meteorică să fie evacuată corespunzător.

Bine înțeles că toate acestea trebuie facute și ținându-se cont de fapul că oamenii din Orevița-Mare canlizare nu au, apă potabilă nu au, iar orice lucrare trebuie făcută unitar, ținând cont de toate nevoile reale ale cetățenilor.

Exemple cum că se poate avem și la noi în județ, chiar în comuna Cireșu au fost executate acest tip de lucrări.

Haideți să cerem împreună autorităților(fie ele locale, județene sau naționale) să rezolve  situația. Viața și siguranță cetățenilor are prioritate indiferent de timp și timpuri.


Tărăbuță Marcel-Florin - USR Vânju-Mare    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Tărăbuță Marcel-Florin - USR Vânju-Mare să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook