Drepturile minoritatilor si drepturile femeilor in Romania .

Petiție pentru drepturile minorităților și drepturile femeilor .

 

In aceasta petiție vom vorbii despre drepturile minorităților și drepturile femeilor .

1.Drepturile și problemele minorităților in Romania

-După cum mulți știm,in România ,persoanele de alta orientare sexuală ,sunt discriminate de către majoritați in mare parte ,doar pentru motivul ca minoritățile după spusele majorităților nu sunt oameni normali,nu pot avea familii normale ,nu corespund cu biblia și cu tradiția românească .

Dupa părerea mea orice om are dreptul la o viața personală fără a trebuii sa dea cuiva socoteala sau sa fie discriminat doar pentru ca este altfel .

Rasismul nu ar mai trebuii sa existe ,Homofobia,Transfobia ,Misoginia și etc ar trebuii pedepsite prin lege . 

Sunt multe persoane pașnice ,comunitatea LGBTQ cuprinde o majoritate de persoane pașnice ,care își doresc cândva sa își facă o familie,sau sa poate sa nu fie discriminate la locul de munca și in multe alte locuri .

Minoritatile nu fac rău majorităților așa cum se considera ,minoritățile încearcă doar sa trăiască fericit in acest război pornit de majoritați ,cei care instiga la ura împotriva acestor minorități care nu fac altceva decât sa își trăiască viața așa cum vor ei ,e ceva anormal oare sa trăim după propriile idei ,reguli ,stil de viața ? 

 

2.Drepturile și problemele  femeilor in Romania

-Aici o sa vorbim despre cât de putine drepturi au femeile in România după părerea celor care încă folosesc biblia și folosesc tradiția sau gândirea învechita in 2020.

In primul random,femeile ,la fel ca și bărbații,au dreptul de a alege ce sa facă cu viața lor,au dreptul de a sta in pat fără a trebuii sa fie obligate de un anume soț al lor sa facă de mâncare sau sa spele haine și multe alte treburi după cum spune tradiția "treburi femeiești ",NU! Nu exista treburi strict femeiești ,bărbații trebuie sa facă și ei ceva ,dacă nu ar exista femeile pe acest pământ ,bărbații nu ar trebuii sa gătească ,sa spele și sa facă multe alte lucruri singuri ? De ce trebuie sa privim femeile ca pe niște sclave inferioare bărbaților ? De ce trebuie sa privim femeile ca sexul slab ? Toți suntem egali . După aceasta piele ,carne ,e același schelet ,și la bărbat,și la femeie ,și la minorități,și la majoritați,toți suntem OAMENI .

Ceea ce vreau sa reiasă din aceasta petiție este pedeapsa legală pentru rasiști,homofobi,transfobi,misogini ,etc.

Vrem toleranta pentru minorități ! Vrem sa nu mai existe discriminare ! Cu aceasta petiție cer ca toate drepturile pe care le au minoritățile in momentul asta sa nu scadă . Poate totuși,ar trebuii sa ajungem la oficializarea casătoriilor in cadrul minorităților !

Multumesc tuturor celor care au semnat aceasta petiție ! Și in cazul in care aceasta petiție ajunge in fata acelei doamnei deputat ,noi ,minoritățile ,și femeile ,va cerem toleranta ,va cerem pedepsirea prin lege pentru cei care fac discriminare și drepturi egale .

 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe theo să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...