Dreptate pt micutul Mattias

Un ingeras de doar 8 luni s-a stins din viata din nepasarea medicilor din Suceava. Ajuns la spital cu temperatura 39, parintilor li s-a spus ca este din cauza eruptiei dentare. insa mititelul era cu mult mai bolnav, dupa ce a facut convulsii si a intrat in come cu chiu cu vai mititelul a fost transportat la spitalul din Iasi, unde din pacate nu s-a mai putut face nimic.

Mamici, tatici si bunici va rog din suflet semnati petitia pt a face dreptate in cazul acestui ingerasi. Haideti sa nu mai lasam macelari pe post de Doctori in spitalele tarii noastre.

Spuneti NU incompetentei medicilor. Refuzati sa fiti coibai si sa va lasati copiii pe post de cobai , in spitalele din Romania.

VREM DREPTATE PT INGERASUL MATTIAS

ioana bianca preloiu    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).