Dreptate pt micutul Mattias

Un ingeras de doar 8 luni s-a stins din viata din nepasarea medicilor din Suceava. Ajuns la spital cu temperatura 39, parintilor li s-a spus ca este din cauza eruptiei dentare. insa mititelul era cu mult mai bolnav, dupa ce a facut convulsii si a intrat in come cu chiu cu vai mititelul a fost transportat la spitalul din Iasi, unde din pacate nu s-a mai putut face nimic.

Mamici, tatici si bunici va rog din suflet semnati petitia pt a face dreptate in cazul acestui ingerasi. Haideti sa nu mai lasam macelari pe post de Doctori in spitalele tarii noastre.

Spuneti NU incompetentei medicilor. Refuzati sa fiti coibai si sa va lasati copiii pe post de cobai , in spitalele din Romania.

 

VREM DREPTATE PT INGERASUL MATTIAS 


ioana bianca preloiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez ioana bianca preloiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...