Dreptate pentru Jack, labradorul împușcat de un orădean

Cerem dreptate pentru Jack, labradorul împușcat cu sânge rece de un orădean. Este incredibil ca într-o țară europeană să vedem zilnic știri referitoare la maltratarea animalelor de companie. Clipurile în care câinii și pisicile suferă abuzuri din partea oamenilor (cum s-a întâmplat în cazul celor 3 tineri care au tăiat coada unui câine) distribuite pe rețelele de socializare sunt numeroase și arată că făptuitorii nu se tem de aplicarea legii care este oricum mult prea blândă față de actele lor de cruzime. Ultima știre a fost prezentată chiar astăzi, 5 februarie, pe postul Antena 1 și o redăm integral.

“Un orădean a împuşcat cu sânge rece câinele unui vecin, un labrador de numai un an şi jumătate. Stăpânul a ieşit cu el la plimbare şi l-a lăsat liber, iar animalul a făcut greşeala să treacă prin faţa casei bărbatului. Acesta a ieşit imediat cu o armă pentru care nu are permis şi a tras. Pentru asta riscă până la trei ani de puşcărie. A fost ultima răsuflare a lui Jack, un labrador de un an şi jumătate. Ieşise la plimbare cu stăpânul lui. Greşeala lui Jack a fost că a ajuns în apropierea casei unui individ căruia nu-i plac câinii. Bărbatul l-a împuşcat pe Jack direct în piept. Cu ultimele puteri, căţelul a venit spre stăpânul său. În timp ce Jack îşi dădea ultima suflare, a apărut şi bărbatul care l-a împuşcat. Poliţiştii chemaţi de urgenţă au descoperit că bărbatul nici măcar nu avea permis de portarmă.”

Cerem anchetarea de urgență a cazului și aplicarea pedepsei maxime.

Petitia este initiata de publicatia online Sokant.ro

 http://sokant.ro/petitie-dreptate-pentru-jack-labradorul-impuscat-cu-sange-rece-de-un-oradean/

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ionelia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook