Dreptate pentru Dinamo Bucuresti

  1. FRF si LPF , VREM DREPTATE , VREM SA NE APARAM SANSELE PE TEREN !!!

Avem de rezolvat o mare problema , aceea de a cere forumurilor decizionale din fotbalul romanesc sa permita echipei Dinamo Bucuresti sa isi decida pe teren soarta sportiva  , asa cum este normal  si firesc pentru o competitie sportiva . Nu vrem ca echipa sa retrogradeze la masa verde , suntem suporteri ai sportului , suporteri ai fotbalului , iubim acest sport si cerem Federatiei romane de fotbal si Ligii profesioniste de fotbal sa ia decizia corecta in numele sportului , si nu a intereselor celorlalte competitoare , care se tem in a isi apara sansa sportiv si vor sa scape de teama retrogradarii prin a infunda sansele echipei Dinamo Bucuresti votand contra sportului , contra frumusetii acestui sport si anume : competitia sportiva !!!


Valentin Ștefan Dobriță    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Valentin Ștefan Dobriță să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...