Dreptate pentru catelusa Lola

Au trecut aproape 2 luni de cand Lola,catelusa mea lupta sa traiasca si in acelasi timp sa-mi faca zilele mai frumoase,nepasandu-i de durerea care-i macina corpul.A iesit din intamplare pe str. Prf. Stefan Meclea din com. Malu,jud. Giurgiu,cautandu-ma,dar din pacate nu s-a mai intors asa cum ar fi trebuit.S-a intors dupa miezul nopții impuscata in obraz....mai exact in maxilar.

Se pare ca unul din vecini a fost deranjat de prezenta ei in dreptul gardului sau incat s-a gandit ca merita impuscata....impuscata de la aproximativ 1 m distanta,ca sa fie sigur ca numai trece si a doua oara pe la poarta lui.Dar Lola a luptat!A ajuns acasa cu jumatate de fata gaurita,plina de alice si fara vlaga.Nimeni nu-i mai dadea nici o sansa,dar se pare ca sunt si oameni care,chiar fac tot posibilul pt a salva un suflet nevinovat.Dupa 9 operatii de reconstructie faciala,perfuzii drumuri la Bucuresti ,acolo unde se realizeaza toate tratamentele necesare,Lola a indurat si un tratament pt a avorta catelusii pe care-i purta.Lola inca lupta!O plangere la politie se pare ca nu este de ajuns pt ca unui om sa i-se interzica sa faca abuz in serviciu(este paznic de vanatoare),si sa numai foloseasca arma de serviciu cum,unde si cand are chef.Poate data viitoare trece un om pe care nu-l place si o va folosi din nou!

As vrea sa pot face ceva pt ca acel vanator sa fie pedepsit,dar se pare ca legea ii protejeaza si le da dreptul sa se comporte ca in codru.

Va rog distribuiti pt a vedea toata lumea ca o persoana nepotrivita detine o arma de vanatoare si pe deasupra o foloseste dupa bunul plac!IMG-20181002-WA0003.jpgo


Bilcea Valentina    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bilcea Valentina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...