Dreptate pentru Andreea SCARLET-MATEI! Fara frica de moarte in spitalele romanesti! Procurori care respecta si aplica legile!

Opriti mizeria si suferinta din maternitatile si spitalele romanesti si musamalizarile din Justitie!
 
Andreea ar fi trebuit sa implineasca 38 de ani. A murit acum 7 ani, dupa ce a implinit 31 pe un pat de spital, dupa mai multe greseli medicale in timpul sarcinii, care au dus la steatoza hepatica, pancreatita si apoi la infectii nosocomiale in spital.

Cerem autoritatilor romane, Colegiului Medicilor, politicienilor:

1. Aflarea adevarului medical si legal in cazul mortii in 17.01.2016 a Andreei Scarlet-Matei, din cauza unei dislipidemii netratate in sarcina, care a dus la steatoza hepatica, pancreatita si infectii nosocomiale;

2. Responsabilizarea Parchetului in urmarirea si solutionarea cazurilor de malpraxis, in timp util, fara a exista riscul prescrierii penale a crimelor medicilor - cercetarea penala dureaza de 7 ani, Parchetul de pe langa JS1 accepta la dosar documente gasite de Comisia mixta Ministerul Sanatatii / Ministerul Justitiei ca "alcatuite fara respectarea normelor legale" !!!

3. Aducerea legislatiei malpraxisului la standardele unei tari Europene si NATO, in prezent este doar o farsa cu origini in epoca stalinista;

4. Responsabilizarea Ministerului Sanatatii si a Institutului National de Medicina (i)Legala, sa isi ideplineasca atributiile de a se afla adevarul stiintific si sa nu mai ascunda dovezi, minta in cazurile de malpraxis.

5. Stop prescrierii faptelor de omor! Chiar daca un caz scapa de medicina (i)legala, de obicei e prea tarziu si fapta penala se prescrie pana la condamnarea definitiva!

Depinde de noi toti sa oprim aceasta chinuire a femeilor si copiilor in Romania, ca nu i se va intampla si altei femei si ca nici un copil nu va mai creste fara mama lui din cauza malpraxisului medical, nosocomialelor si a musamalizarilor sistemului medical/Justitie.

Cei care i-au ignorat si practic refuzat ei dreptul la tratament si la viata, printr-o serie de erori de procedura, pe parcursul mai multor luni, nerespectarea protocoalelor si stiintei medicale, nici macar nu si-au cerut iertare fetitei ramase fara mama pentru greselile comise, contand, probabil, pe complicitatea "in"Justitiei".

Te rog, semneaza si posteaza mai departe aceasta petitie!

Am un clip , care prezinta sintetic situatia aici - https://youtu.be/Ov_mdqQug-Q?si=iBEAsC2XzetUEb0p 

WhatsApp_Image_2023-12-11_at_13.04_.54_.jpeg

 

 

https://www.realitatea.net/stiri/actual/povestea-copilei-care-priveste-catre-cer-mama-sa-a-fost-ucisa-de-bacteriile-din-spital_641b5c7f2849bb4e375d85f2

https://www.gandul.ro/social/acuzatii-de-malpraxis-dupa-ce-o-tanara-a-murit-din-cauza-complicatiilor-dupa-nastere-in-acest-timp-o-fetita-de-6-ani-plange-dupa-mama-ei-19909705

https://www.facebook.com/27deRagazuri/

Un exemplu flagrant de concluzie eronata INML "SRL" "Aşa cum am consemnat în capitolul "Discuţia cazului”, nu se recomandă tratament medicamentos pentru hipertrigliceridemie (familială sau nu) în sarcină întrucât nu se cunosc reacţiile adverse ale acestuia asupra fătului şi implicit nu este obiectivată siguranţa acestui tratament."  - Nu se mentioneaza acea literatura sau faptul ca la nivel mondial se trateaza medicamentos si clinic asemenea cazuri din 1960, la noi cativa ani mai tarziu, am gasit zeci de cazuri similare tratate pana in 2016 cu succes la Spitalul Cantacuzino, de medici cu simtul raspunderii.

Parchetul si politia fac doar activitate de redactare / copiere, fara a analiza minciunile, a pedepsi medicii si clinicile care ascund dovezi, fise medicale, ignora adevarul medical, pana in acest moment neexistand la dosar din partea medicilor si a clinicii dosarul de urmarire a sarcinii, fise de consult, corespondenta electronica etc, acestea fiind puse la dispozitie doar de noi, pe motive de ascundere a documentelor intr-o ancheta penala, prezentarea unor documente care par fabricate dupa depunerea plangerii penala, (inventarea faptului ca ar fi declarat ca a venit de la petrecere, unde a consumat salata de boeuf, sala de ton cu maioneza, salata orientala cu maioneza, alergie presupusa la Lypantil), incomplete, cu stersaturi, fara date, fara "conform cu originalul" stare de fapt ignorata de 7 ani de Parchet.

Parchetul pare ca a delegat "pe persoana fizica" ancheta catre INML "SRL", fabrica de rapoarte medico-legale falsificate si nu pedepseste ascunderea, falsificarea dovezilor, desi am depus documente si am atras atentia in mai multe randuri despre aceste falsuri.

Totusi lipsa acestor documente, nu a impiedicat medicii INML "SRL" sa traga concluzii in favoarea medicilor acuzati, in ciuda datelor stiintifice prezentate de Spitatului de Urgenta Floreasca, normativele medicale legale in vigoare la acea data, probele inclusiv din analizele si datele, stiinta medicala elementara, documentele depuse de familie in cadrul plangerii penale, sau sa constate ca si cele cateva documente depuse de medicii acuzati contin date incomplete si/ sau ilizibile cu stersaturi, modificari, sunt cel putin complice si demne de verificare.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa se faca dreptate Divina, acum!

"A gresi e omeneste, a persista in greseala este diabolic"

„Legea adevărată respectă principiile dreptății eterne”

"Justice delayed is justice denied"


 WhatsApp_Image_2023-12-11_at_13.21_.48_.jpegWhatsApp_Image_2023-11-27_at_13.03_.33_.jpeg

WhatsApp_Image_2024-01-24_at_17.40_.28_.jpeg

 2814.jpg

 P_20170129_1326171.jpg

 P_20170129_1327231.jpg

 

 

 


Alexandru Matei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alexandru Matei să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...