Dorim un Plan de actiune de la autoritati pentru un Campulung Curat

Suntem o echipa de tineri voluntari din Campulung Muscel.Din luna martie pana in luna mai anul 2019, am colectat peste 22 000 litri de gunoi ( 110+ saci) de pe malul Raul Targului si din zona Grui.

Din cauza faptului ca majoritatea nu suntem informati despre impactul pe care il au faptele noastre asupra mediului si sanatatii noastre si nu se ia nici o masura legala, (din informatia primita pana acum de la toti voluntarii nostri) locuitorii orasului sau zonelor limitrofe, continua sa depoziteze deseuri in spatiile neamenajate precum si in spatiile deja curatate de voluntarii nostri.

Din respect pentru Natura, pentru munca voluntarilor si pentru orasul nostru solicitam autoritatilor ( Primaria, Politia Campulung Muscel, Administrara Bazinala de Apa Arges, Protectia Mediului) sa ia masuri adecvate pentru mentinerea curateniei in zona Campulung, si oferim ajutorul echipei noastre pentru aceste initiative.

Impreuna pentru un Campulung si o Romanie curata.

Va multumim pentru suport,

Echipa Gaia

Fotografie cu tinerii nostri voluntari pe malul Raul Targului, Martie 2019

Cleaning_pics.JPG

Gaia Team Romania    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Gaia Team Romania să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.