Dorim: Prințul Nicolae să fie recunoscut Altetă Regală a României

Retragerea de către Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, a titlurilor de Alteță Regală și Principe al României, precum și a desemnării la succesiunea dinastică Prințului Nicolae, a tulburat o mare parte a monarhiștilor, in rândul cărora Prințul se bucură de o largă simpatie. Prin această Petiție, deschisă de către PNȚCD, singurul partid monarhist, dorim sensibilizarea Majestății Sale, pentru reanalizarea și revenirea asupra deciziei luate.

Tocmai acum, când nădejdea în monarhia constituțională a crescut într-un val fără precedent, revenirea asupra deciziei este imperios necesară, pentru ca dezamăgirea să nu se instaleze în sufletul românilor.

Partidul National Taranesc Crestin Democrat    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Partidul National Taranesc Crestin Democrat să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.